|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 8:41:28   
mama Jo
Joj :)
Imam dve cerke, i vec vidim sebe kako cu da razmisljam kao Didy kad krene pubertet. Iako mialim da jeste preterano sada.
Ja bih iato razmisljala kao jess, ako se sminkam i sredm za posao da im saljem poruku da je lepo da vodimo racuna o svom izgledu. Isto kao kad vezbamo - vodimo racuna o svom zdravlju i izgledu.

U potpunosti se slazem sa branki ovo sto je napisala.

Evo ja sam npr sebe vec pocela da opterecujem... ovako, mm i ja smo mrsavi i stvarno nemamo problema sa kg, i nikada nismo. Jedino ko u nasoj uzoj i siroj porodici imam problem sa kg je mm sestra. Moja starija cerka izgleda da je nesto u svojoj gradji pokupila tj nasledila od nje. Ne mogu da kazem da me to ne nervira, iskreno nervira me. Ali ja to ne mogu da promenim, prosto se rodila sa takvom gradjom. Mogu da je ucim da prihvati sebe takvom kakva jeste i da nikada ne dozvoli da zbog toga nema samopouzdanja. Da je ucim da je vazno da se zdravo hrani i da neguje svoje telo, da nije zdravo kad je neko debeo. I slicno...
Eto jedan primer moj... kad amo se vec dotakli devojcica i vaspitanja u ovoj temi.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 326
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 8:46:55   
mama Jo
To je sve sto pisemo upravo ono sto je branki napisala, nasa sredina je prosto takva da se plasira vise fasada nego realna slika. Bas to sto je branki napisala. Na nama roditeljima je da deci pokzemo da ne treba tako.
I ima zato smisla i to sto je Didy napisala, da lakiranjem noktiju i sminkom saljemo generalno neku poruku. Zato je i navela svoje drugarice iz drugih zemalja.
Neko mi je nekada pricao da u Holandiji i brojnim drugim zemljama nema sanse da ces preko dana videti pune kafice, a kod nas je to realnost.
Zene se oblace obicno i to je ono ato deca gledaju, ne samo u svojoj kuci, nego svuda oko sebe.
Zato je ovo vrvtno vise tema za probleme u Srbiji.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 327
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 8:55:52   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Sanjice, kompletnu sminku sam stavljala kad sam se udavala 🤣, a to je bilo pre 9 godina. 


Isto kad sam ss udavala i kad mi se brat ženiouser posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 328
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 8:56:40   
Didy
Ma, naravno da je u redu voditi računa o sebi, samo se pitam gde je tačno ta granica. Naravno da ne mislim da je svako ko se šminka i lakira nokte iskompleksiran, već se pitam da li je kod nas sve to malo prenaglašeno i preterano. 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 329
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 9:00:05   
jess021
Didy, ako me pitas za tv i estradu, naravno da jeste, ako gledam ljude oko sebe sa kojima se družim, nije.

Ja bih volela da malo vise računa povedem o tome, stalno sam u patikama i helankama, skroz sam sportski tip, ali i takve se bar nekad nasminkaju🤣

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 330
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 9:00:16   
branki*
da,moze se o ovome pricati i u -problemi u srbiji,jer to je jeste jedan od nasih problema,medju mnogobrojnimuser posted image
moja cerka je mala,ne znam kakva ce biti tad kad bude u tom uzrastu...trudicu se pricom i ljubavlju da joj usadim snagu i jacinu,onda ce joj biti lakse da se nametne okolini kao svoja i izbori sa pritiskom,mada je u tom uzrastu to jako tesko.
kod nas se zaista pridaje previse paznje izgledu.
ja se sminkam za posao uvek,po gradu isto,ne bas ful.na bazen npr i naravno idem skroz bez sminke,ali sam uradila japansko crtanje obrva da bi mi se videle obrve npr.isto znam devojke ,vidjam ih,koje idu nasminkane na plazu,ne skroz,ali primetim maskaru,kreon,ajlajner,pa cak i karmin.da li je to njihova nesigurnost jer sebe ne smatraju atraktivnom onda i kome zele da budu atraktivne?sebi ili drugima?npr...da je bazen skroz pust i da nema nikog ,da li bi i onda trosila vreme da se sredi za bazen ili bi odmah otisla bez ikakve sminke?

a,mozda,stavrno nekom to toliko predje u rutinu da se srodi sa tim i svuda mora da bude nasminkan.
mada,tema je biti lepa...ima zena koje su sebi lepe i bez sminke i sa viskom kilograma i sa celulitom i u trenerkama.bar mislim da ima.
pri tom,ima realno lepih zena,kojima sminka ne treba uopste,kao nasa jess,npruser posted image ,a ima i drugih ,koje realno,po parametrima nisu lepe,a zadovoljne su.

< Poruku je uredio branki* -- 17.7.2020 9:06:56 >


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 331
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 9:10:40   
jess021
Branki moj🤗



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 332
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 9:24:54   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Didy

Ma, ne mislim da će majka napraviti detetu komplekse, nego čitavo okruženje je takvo, ne samo u Srbiji, nego u medijima, u časopisima, na internetu... Devojčice imaju neke nerealne i nedostižne izoperisane i isfotošopirane modele i zato mislim da postaju iskompleksirane i nezadovoljne sobom. Ok mi je da to budu neke kratke faze, ali da to traje baš, baš dugo, to mi je zabrinjavajuće. Svakako mislim da se šalje poruka da je najvažnije kako neko izgleda i to je ono što se trudim da je naučim - svet bi bio jedno dosadno mesto kad bismo svi bili isti.  


Didy, baš tako, živela varijabilnost 😁 meni je bitbo da mini bubi usadim sigurnost u sebe, da bude zadovoljna sobom i svojim izgledom bez fasade od sminke i kozmetickih intervencija. Ako bude htela, moze naravno, ali da to radi zbog sebe a ne presije da se ukopi u trenutne trendove. Ako hoce nalakiranr nokte, moze. Ako hoce da se sminka, moze. Ja ne radim ni jedno ni drugo...
Ja cu sebi uvek biti debela ne narocito lepa devojka, bez obzira na to kako izgledam. Ali ja sam to prihvatila kao deo sebe i uopste se time ne opterecujem, nista nije savrseno 😀 s druge strane potpuno razumem one koji imaju drugaciji pogled, kojima je spoljasni izgled bitan i zele da bude sto je savrseniji moguce. Mislim da je tu mnogo vise do licnosti nego direktnog uticaja majke.


(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 333
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 9:34:40   
bebilule
Ja, recimo, nisam o ovome nikada razmišljala. Prosto, tek kada zastanem i kada me ovakva tema natjera da se zamislim, tek tada shvatim da ima žena koje su stalno tip-top i žena koje su opuštenije. Prosto, nije mi bitno. Za razliku od nalakiranih noktiju i šminke, manjak samopouzdanja nekako primijetim. Bez obzira na izgled, šminku i garderobu. Ja sam opuštena, nekada se našminkam, nekada ne. Kako mi dođe vala. Bitno je samo ne biti ničemu, nikome, pa ni sebi, rob.

< Poruku je uredio bebilule -- 17.7.2020 9:35:06 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 334
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 9:46:30   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bebilule

Bitno je samo ne biti ničemu, nikome, pa ni sebi, rob.


Amin.



_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 335
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:04:18   
Didy
Naravno. Lako je nama zrelima i odraslima tako da se postavimo. Mene brine konkretno moje dete koje (još uvek) nema tu moć da rasuđuje na taj način. Šta mi serviramo devojčicama koje ulaze u period kad im je najvažnije da budu od drugih prihvaćene, a između ostalog i dečacima - Kako te neke devojčice treba da izgledaju i koje osobine treba da imaju da bi im se dopale? 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 336
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:16:05   
Ana RR
Didy, ja se često, dok gledam neke stare filmove ili spotove, divim kako su žene nekada bile lepe. Zaista lepe. Sada su mi sve kopije, nema nikakve originalnosti, sve su iste, iste obrve, usta, dupeta, iste frizure... i prosto žalim za tim nekim vremenima.

To da li se šminkaš ili lakiraš nokte ne verujem da mnogo utiče na Sofiju, ali sigurna sam da će ono što si je naučila kroz razgovore, kroz odrastanje, uticati i te kako. Naučiti dete da voli sebe i da ne dozvoljava da je iko maltretira, da ima svoj stav pa makar i drugačiji od drugih - to je važno.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 337
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:21:22   
Didy
Da, znam. Plašim se da je to sve teže uraditi u današnje vreme, ništa drugo.

Ona ima svoj stav, a ima i dosta samopouzdanja. Nikada neću zaboraviti kad je počela da nosi naočare i flaster s tri godine i kad ju je jedna devojčica na ulici pitala zašto nosi, ona je odgovorila - Tako sam se rodila! Generalno, nema ona problem s tim, me znam da li će imati, ali kad se zamislim, sve mi je nešto došlo preterano. Npr. fileri i plastične operacije dođu sad ko - Dobar dan! 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 338
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:22:39   
branki*
Da.da ima svoj stav ,a to je najtwze.u tim godinama.pa i kasnije.oni svi teze da se uklope.da pripadaju grupi.i biraju i zele i zude za tim.

Ovo spada u druge teme.koje su povwzane sa ovom,a ozbiljnije daleko.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 339
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:23:05   
Ana RR
Prekjuče sam bila sva nikakva, tu noć nisam uopšte spavala, ujutru naravno sva ubledela, oči na pola koplja. I moj muž prolazi pored mene i kaže lepoto moja user posted image ja se smejem i kažem baš sam lepota ovako ubledela. A on mi kaže, sad si mi najlepša, kada si umorna nekako si mi skroz opuštena. I eto, mom mužu sam lepa i onda kada sam sama sebi grozna user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 340
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:25:41   
Didy
Ljubav je slepa, Ana. 😉



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 341
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:29:55   
branki*
To je ljubav,anci.Vise od realnosti.I to je sustina.Taj osecaj i zadovoljstvo.Upravo.Tome se tezi.Sad...neko tu potvrdu trazi u ocima supruznika i momka,neko u svojim ocima,sto je opet diskutabilno ,a neko u oxima drugih posmatraca i njihovih komplimenata.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 342
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:44:49   
mama Jo
Znate kako mislim, kod nas je generalno takva sitiacija da se svuda plasira ta neka vrsta lepote zenske, zato sto nam je drustvo takvo, programi prepuni reality programa, odvratnih i gnusnih (to je opet politika drzave nazalost). Ali uvek postoji alternativa.
Kod nas u kuci se nijedne sekunde takav program ne gleda, ni nemamo te kanale. Trudimo se da deci usadimo neke prave vrednosti kroz svakodnevne situacije pa i time sta gledamo, koju muziku slusamo. I ljudi sa kojima se druzimo su takvi. Tako da mislim, kada dete kdrasta u takvoj sredini i posle ce birati takvo drustvo.
Slazem se i sa tim da vrsnjacka grupa moze da utice mnogo, ali opet verujem mnogo vise u ono sto ponesu od kuce.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 343
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 12:57:32   
Sanjica26 RR


IZVORNA PORUKA: Ana RR

Prekjuče sam bila sva nikakva, tu noć nisam uopšte spavala, ujutru naravno sva ubledela, oči na pola koplja. I moj muž prolazi pored mene i kaže lepoto moja user posted image ja se smejem i kažem baš sam lepota ovako ubledela. A on mi kaže, sad si mi najlepša, kada si umorna nekako si mi skroz opuštena. I eto, mom mužu sam lepa i onda kada sam sama sebi grozna user posted image



Mom muzu je najbitniji moj osmeh. Takvu me je upoznao nasmejanu. Mogu da budem apa drapa njemu to ne smeta. Trudim se da sam nasmejana. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 344
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
17.7.2020 13:25:20   
flamingos
Didy,Branki-lepo ispisaste.👍


(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 345
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
18.7.2020 23:17:42   
vocicana
Na prvom mestu harizmaticna, lepa, sa energijom koja ulepsava prostor, kako god, malo sminke nikada ne skodi, zbog svezine tena.
Meni prostp bude smesna reakcija mog muza, koji kada me ponekada vidi doteranu u fulu, pogled mu govori vise od reci. Ahahaha, bas za neku proslavu za novu godinu, pa ja sam se iskrivila od smeha, ali dobro, nije svaki dan badnji dan.
Treba biti cist, mirisati na jutro, imati osmeh na licu, a sve ostalo dodje na svoje, samo kada zena zeli.
Nisam pobornik @fasade ! od ranog uranka, ali nije lose ponekad...malo...osveziti...jutro....user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 346
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
18.9.2020 11:03:46   
mikica88
Voci, da malo svezine! Lepa i sebi a i drugima. Ne preterivati ni u cemu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 347
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
18.9.2020 11:06:11   
jess021
Voci, ja se isto sminkam i za Ng i npr sredom za posao😁



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 348
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
18.9.2020 11:18:33   
Ana RR
hahaha sredom user posted image

Volim dane kada sama sebi lepo izgledam a to uglavnom zavisi od mog unutrašnjeg raspoloženja. Što reče neko Ako mračiš, mračno je. Ako sijaš, sjajno je. Do tebe je.



_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 349
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
18.9.2020 11:21:39   
Sanjica26 RR
Anci, to je rekao cini mi se Nebojsa Glogovac❤️



_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here