DUOANSTER (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana



Poruka


leptir -> DUOANSTER (23.3.2009 22:36:59)

Ppzdrav trudilice,da li je neko koristio lijek Duoanster,i ako jeste ima li kakvo iskustvo s njim?




Verus -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 22:39:09)

sta je to?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] nisam trudilica da jesam valjda bi znala? ali me eto interesuje!




guppy RR -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 22:41:57)

Ovo sam našla na google...

Duoanster sirup
protiv muškog i ženskog steriliteta


Duoanster sirup je prirodni proizvod, kao dijetetski suplement, namenjen odrasloj populaciji. Baziran je na fiziološkim svojstvima aktivnih principa iz mešavine vodenih ekstrakata odabranog bilja i bagremovog meda. Ovi aktivni principi čine primenu proizvoda korisnim u regulaciji funkcionisanja urogenitalnog trakta, sa povoljnim uticajem na hormonalni status i rad polnih žlezda. Duoanster se, kao dodatak ishrani, može koristiti kod zapaljenskih procesa genitalnih organa.
Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti.

Način upotrebe: -dva obroka (kafena kašika) dnevno, ujutru i uveče.

Sastojci: mešavina vodenih ekstrakata: kamilica (Matricaria chamomilla), zova (Sambucus nigra), pelen (Artemisia absinthum), repušina (Arctium lappa), žalfija (Salvia officinalis), kantarion (Hypericum perforatum), hajdučka trava (Achilea millefolium), šipurak (Rosa canina), kopriva (Utrica dioica), živa trava (Geranium robertanium) i virak (Alchemilla vulgaris).

Ukupni proteini 1,9%, ukupne masti 0,9%, ukupni ugljeni hidrati 47,4%. Sirova energetska vrednost u 100g: 923KJ.
Ostali sastojci: bagremov med, voda, aroma voćnog soka.

Ispoljava se udruženi pozitivan efekat aktivnih principa koji se nalaze u biljkama koje ulaze u sastav Duoanster sirupa, kao što su:
-Etarska ulja u Duoanster sirupu - složeni biljni proizvodi karakterističnog mirisa, koji se sastoje od isparljivih jedinjenja i dobijaju se iz lista, cveta, stabljike. Imaju antimikrobno, blago sedativno i relaksantno dejstvo, povećavaju prokrvljenost i smanjuju bol.
-Tanini u Duoanster sirupu - polifenolska jedinjenja rasprostranjena u biljnom svetu. Ispoljavaju antiinflamatorno dejstvo na sluznicu vagine i smanjuju gubitak vlage, utiču na bržu regeneraciju tkiva, imaju antimikrobno, adstrigentno, antivirusno i antioksidantno dejstvo.
-Heterozidi u Duoanster sirupu - hemijska jedinjenja nastala povezivanjem šećera za molekul nekog drugog jedinjenja, ispoljavaju spazmolitičko dejstvo.
-Flavonoidi u Duoanster sirupu - daju boju plodovima i povrću, jačaju i poboljšavaju vezivno tkivo tako što blokiraju produkciju proinflamatornih prostangladina i leukotrijena, deluju kao antioksidanti, jer sprečavaju oštećenje tkiva slobodnim radikalima.
-Hlorofil u Duoanster sirupu - ta biljna krv je po svojoj molekularnoj građi slična ljudskoj krvi. Razlika je u tome što hlorofil sadrži atomsko jezgro magnezijuma, a hemoglobin atomsko jezgro gvožđa.
Hlorofil i belančevine daju hemoglobin od koga se sastoji 75% naših ćelija. Zdrava krv i krvna slika su u direktnoj vezi sa zelenom biljnom hranom.
-Fitoestrogen u Duoanster sirupu - nesteroidna jedinjenja koja se dobijaju iz biljaka, različite hemijske strukture i slabog estrogenog dejstva, ne postoje kontraindikacije zbog primene fitosterola kao što su izoflavoni, genistein i diadzein.

Izvor: biospharm.co.rs




Buba76 -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 22:42:25)

Veki moja,idi spavaj,umorna si previse.Pa jesi maco moja trudilica nego sta si. To smo mi sve na [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].
Leptir i mene zanima sta je to? Ima jos neki naziv?




Verus -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 22:45:10)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] umorna jedva gledam a ne ideee mi se!  A znas kakva sam ja luda, sad cu ici do radnje pa da nesto napravim za veceru, nije bas da mi treba ali jede mi se nesto fino kuvano. 
Moram ici da citam za ovaj lek, ne zatrebalo zlu, ali valja znati




leptir -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 22:47:09)

To je lijek reklamiran na BN Tv koji pomaže kod problema za zatrudnjivanje.Neznam kako se zove dr. koja je pričala o to lijeku.On košta 1200 km i ja sam ga naručila ali bez ikakvog efekta.Na biljnoj je bazi i piju ga oba partnera.Smatrala sam čim je skup da je i dobar al eto valjda čovjek u očaju sve bih dao da budu[sm=rozacrtici.gif]. Interesuje me da li je neko koristio i da mu je uspjelo.




leptir -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 22:52:32)

Bubice to je naziv i nema ga u apotekama mora se naručiti a jako je skup.Sad ću potažiti broj tel. ako neko bude htio da isproba.




leptir -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 23:02:51)

Evo broj tel ako se neko želi informisati 055 207 818 gospođa koja radi u apoteci zove se Sanja.




Jacaca -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 23:23:59)

Da li ga je neko pio? ja ne znam da postavim temu a interesujeme da li je neko pio SIOFOR, to sam dobila za stimulaciju jajnih celija posto mi je insulin nizak. Taso pomazi napravi mi ovu temu, ako neko ima iskustva sa lekom?




leptir -> RE: DUOANSTER (23.3.2009 23:31:06)

Jaco, mm i ja smo pili ,pridržavali se uputa i strogo vodili računa jer se pije u pauzama al eto meni nije pomogao.Baš me zanima da li je neka ostala[sm=nosecka.gif] kad su ga toliko naplatili.Dobiju se sirupi i kapi koje su toliko gorke .Jedino što je pomoglo kad smo radili nalaze da nije bilo nikakvih bakterija, a kod mm ništa se nije popravio spermogram.




cipiripi -> RE: DUOANSTER (2.6.2009 1:49:43)

ja i mm pijemo to sad i ocajno je fujjjjjjjjjjjjj ....
na osnovu njegovog spermograma receno je da imamo hlamidiju a da pri tom ni u mojim brisevima i u njegovoj spermokulturi nema izolovanih patogenih bakterija...
uzeli smo da probamo pa cemo da vidimo..
tura za 2 meseca kosta ukupno 600e plus c vitamin sumeci koji je jedan 700din plus q10 i chimoral tablete svako po 4 kutije...
navela sam u posebnoj te,i ono sto me buni a to je upotreba kantarion vaginaleta non stop..pa mi nije jasno da li one smetaju..tj da li uopste moze da dodje do oplodnje u tako masnoj vaginalnoj flori... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




leptir -> RE: DUOANSTER (7.6.2009 0:09:25)

Cipiripi držim ti fige da ti lijek pomogne ,meni i mm nije ali svi smo različiti pa kod tebe uspije.Ja sam imala alergiju na one kapi pa ih nisam više pila samo sirup,a kantarion mi nisu rekli da uzimam.Sretno[sm=bravo.gif]




milenatea -> RE: DUOANSTER (17.3.2013 17:19:38)

za ovo sam i ja cula sada ima i u Srbiji ali ne znam cenu poslala sam im mail

http://www.biospharm.co.rs/sr/pr/ps_duoanster.html




nata11 -> RE: DUOANSTER (17.3.2013 19:19:03)

Milena javi cenu.




milenatea -> RE: DUOANSTER (17.3.2013 19:38:17)

ok draga




milenatea -> RE: DUOANSTER (18.3.2013 11:54:30)

300e dvomesecna terapija za jednu osobu. Uzas!!! za te pare bih odradila 3 IUI. kako se ljudi bogate na tudjoj nesreci, Boze me sacuvaj. smuckali travke u sirup i to kosta 300e odn 600 da pijemo oboje




nata11 -> RE: DUOANSTER (4.4.2013 12:49:28)

Auuu. Pa stvarno pre cu ici na iui nego da pijem sirup.




ledena -> RE: DUOANSTER (21.9.2018 12:15:07)

Ja sam ga koristila, i porucila bih svim buducim mamama na forumu, da ne gube vrijeme, novac i zivce na duoanster. I suprug i ja smo pili dva mjeseca, sve po pravilu, na 12h, prije jela. Ja imam policisticne jajnike, i nakon terapije, nepromijenjeni su, a suprugu spermogram nije bas najbolji, nema vitalnih spermatozoida, a nakon terapije je nalaz potpuno isti. Radi se o prevarantima i najvecim hohstaplerima. Ja sam nasjela i platila ceh, ali, nemojte vi ostale! Srdacan pozdrav!




malenanena -> RE: DUOANSTER (14.11.2018 13:08:27)

Draga ledena, stvarno mi je žao zbog tvog iskustva, ali moje je potpuno suprotno. Ja sam zbog duoanstera prvi put posle 4 godine, koliko mm i ja pokušavamo, doživela da napokon vidim [sm=rozacrtici.gif]. Još uvek ne mogu da verujem u sve ovo, sada sam 6. nedelja i juče smo na UZ čuli otkucaje! Sećam se da sam bukvalno dan pre nego što sam otišla po duoanster pročitala tvoj komentar i pomislila da odustanem, ali imala sam neki osećaj da treba da probam i drago mi je što me osećaj nije prevario! Razumem kako je to kad se nadaš, pa razočaraš, jer sam za ove 4 godine zaista probala sve i svašta ( 3 neuspešne IUI i 3 neuspešne VTO, o čajevima i kojekakvim čudima koje smo mm i ja ispili da i ne govorim). Nikad se ne zna šta može da pomogne, glavu gore i ne odustajte!




malenanena -> RE: DUOANSTER (14.11.2018 13:17:34)

Samo da dodam da je komplet za jednu osobu za dva meseca 150e, a za bračni par 270e, mi smo toliko platili. Možda je ranije bila druga cena, ne znam.




mirka985 -> RE: DUOANSTER (12.6.2019 12:16:50)

Mm i ja smo koristili prošle godine i ja sam ostala trudna, bebac sada ima 10 meseci. Nama je preporučio lekar koji važi za velikog stručnjaka. A što se tiče cene, mi smo platili 270 evra dvomesečnu terapiju za oboje, što je u poređenju sa svim što smo do sada potrošili na preglede, lekove, procedure i ostalo, sasvim ok cifra. Mm je samo za proxeed dao oko 600 evra, a rezultat nikakav. Nama je njegov spermogram i bio problem, mali broj i loša pokretljivost, kod mene sve bilo ok, ali nikako nije dolazilo do trudnoće. To je hvala Bogu sada iza nas.




mirka985 -> RE: DUOANSTER (12.6.2019 13:38:13)

Sad sam proverila cenu, 300 evra je za bračni par. Kad smo mi kupili, a to je bio početak novembra 2017, bila je ta akcijska cena. Često imaju akcije, pa treba pratiti, jer i moja drugarica je pila, na moju preporuku naravno, isto je platila 270, ne znam kad je tačno kupila, ali sad je 16.nedelja.




Tamara993 -> RE: DUOANSTER (17.1.2021 22:00:43)

Jeste mnogo prošlo od kad je otvorena ova tema ali ja moram da podelim svoje iskustvo sa ovim sirupom. Dugo sam se mučila da zatrudnim. Suprug i ja smo ga koristili kao što je i rečeno dva meseca sa pauzom od 10 dana. Iskreno, nismo bili striktni pa smo ga nekad i preskocili i nismo baš pili pred obrok. Ali ja sam imala tu sreću da sam zatrudnela u drugom mesecu korišćenja sirupa i kapi. Tako da,svim budućim mamama bih ga od srca preporučila.😊





Stranica: [1]