Crvenkapa85 -> RE: second hand roba (5.11.2010 10:57:18)
|
evo ovako,ja nemam nista protiv ovakvih radnji,naprotiv redovno ih posecuje.....kupujem ja i po todoru al kad su neka maximalna snizenja i volim da mi je dete naravno lepo obuceno......ali jednastavno para nemaaaaaaa,decija garderoba je preskupa......bar je to moje misljenje...upravo sam dosla iz sekendice,i napazarila za 1500 din boga i oca....ne bog zna kakve robe vec kvalitetne......za sebe nisam nista pronasla,jednostavno mi velicine ne odgovaraju....za maju sam uzela HM sorc koji se moze nositi uz cizmice.....majce iste te robne marke HM,koja nije bofl......nasla sam joj deciju haljinu iz zare......original najkove patike,ovogodisnji model,nigde ostecene nisu kao da nisu ni nosene za 400din....diznijeve duksice original,komplet umbro trenerku,koja je takodje ocuvana.....original ribok trenerku za mm.....stvarno im je roba maksimalno ocuvana.......I VOLIM DA KUPUJEM TAMO.....i uopste ne razmisljam ko ju je nosio.....meni je bitno da je roba ocuvana,kvalitetna i lepa.......pune dve kese sam dovukla kuci i zadovoljna sam.....eto to je moje misljenje
|
|
|
|