Didy -> RE: zelena plodova voda??? (20.8.2010 14:04:55)
|
IZVORNA PORUKA: kristina77 pozz,evo samo blic izvestaj,mali je jos na institutu,kristina je tamo,doji ga kaze da puno place,pretpostavljam da tako treba jer mi svi kazu da je to i zdravo,svakim danom sve vise jede...sutra ocekujemo rezultate neke pa na osnovu njih mozda i do vikenda konacno kuci da dodje....pozdrav svima Moje dete je isto mnogo, mnogo plakalo prvih meseci. Prvo sam mislila da su grčevi, pa zubići, pa uvek neko opravdanje... A kad pogledam decu i bebe oko sebe, vidim da nijedno nije toliko jako i tako često plakalo kao moje. Možda je u pravu doktor koji vam je rekao da je to njima stres. I ja verujem da jeste - bez mame, bez sigurnosti, stalno ih nešto bockaju, pipkaju, drndaju... Verujem da se to odrazi na dete. Sad, neko dete verovatno to mirnije prebrodi, neko burnije... Ne kažem ovo da bih vas uplašila, već jednostavno da se pripremite i naoružate strpljenjem i ljubavlju da se dete što pre umiri... Evo, mi smo bili u bolnici 5 dana pre nekoliko meseci. Trebalo nam je skoro mesec dana da se vratimo u normalu. Stalno je išao za mnom, nije hteo da se odvaja, plakao, tražio da spava s nama u krevetu... Sve ono što inače ne radi... Bilo mu je stresno i uplašio se, trebalo je vremena da se smiri. Pretpostavljam da je ista situacija i kad su bebe, samo ne znaju da kažu. Pozdrav i sve najbolje vam želim!
|
|
|
|