RE: Grudi nakon dojenja (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

cockic -> RE: Grudi nakon dojenja (13.8.2015 12:55:05)

Ja kad se porodila sa sinom posle jednog dana imala sam grudi kao da sam ugradila silikone[sm=smiley36.gif]a posle kad krene da splasnjavaju,sam se vratila u realnost.mada nisu meni grudi postale viseće.mada i nema šta da visi ja nosim trojku.a sa cerom mi nisu bile takve kao posle porođaja sa sinom.za te kreme nemam pojma.

mama krava -> RE: Grudi nakon dojenja (13.8.2015 14:53:56)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Joj Čupo da ih barem ima, pa bi već strpala u neki brus, ovo jad i beda. Još kad krenem da mršavim mogu samo da se samoubijem!

Mislim da ću je probati pa kud puklo.

Vidi ovo Trćo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

smešno za sise

bojana92 -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 0:47:59)

Nakona dojenja mi grudi izgledaju uzasno.Kao da sam neka baba kojoj uzasno vise grudi.

dddaca -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 12:34:38)

Ha, ha. Ni moje nise bas za slikanje, ali nisu ni kao kod babe. U svakom slucaju ne zalim ni trenutka zbog toga

degu -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 14:37:05)

i ja sam mojim nezadovoljna sad, skroz su mlohave, mada još uvek dojim, srećom postoje dobri grudnjaci [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 15:12:54)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Joj Čupo da ih barem ima, pa bi već strpala u neki brus, ovo jad i beda. Još kad krenem da mršavim mogu samo da se samoubijem!

Mislim da ću je probati pa kud puklo.

I jesi probala? Pitam za drugaricu [sm=jezicek.gif][sm=smiley4.gif]

MAMAMAJ -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 22:35:46)

Moje posle ukupno 31m dojenja (21 ćerku dojila i 10 sina) i sada u devetom mesecu trudnoće izgledaju pristojno, a nekada su bileeee, eh...
Dve lepe naduvane voćke [sm=smiley36.gif] za koje nije bio potreban brus. Inače sam nosila 85, ali su bile čvrste i 'pod grlom' [sm=smiley36.gif]
Videćemo stanje posle treće trudnoće, žene mnogo greše kada misle da promene na dojkama zavise od dužine dojenja, najveće promene nastaju u trudnoćama, tj zbog trudnoća.
New Mom to sigurno može da potvrdi.

dddaca -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 22:49:22)

Ma sta te briga, imaces dve vockice i dalje. Ako ne dve jabuke, bice dve kruske :)

Animsaj9 -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 22:59:48)

Slazem se sa tobom Mam moja, mislim da puno utiče koliko tih dodatnih kg u trudnoći ode na grudi... Posle kad odu kg ostane koza kao i na stomaku nekome manje nekome više. Ja mislim da sam se rodila sa velikim sikama[sm=smiley36.gif] tako da ne očekujem orase posle dojenja [sm=smiley1.gif]

bojana92 -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 23:14:58)

Meni je najbitnije da beba sisa sto duze, a kakve ce mi grudi biti,nije mi toliko bitno.:) Beba na prvom mestu :)

dddaca -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 23:16:57)

Da, bas to sam i ja mislila kada sam napisala da ne zalim ni trenutka zbog njihovog izgleda

degu -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 23:25:52)

IZVORNA PORUKA: dddaca

Ma sta te briga, imaces dve vockice i dalje. Ako ne dve jabuke, bice dve kruske :)

[sm=smiley36.gif] neke će voćke biti, da li suve ili sveže nije bitno [sm=smiley36.gif]

bojana92 -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 23:31:16)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bojana92 -> RE: Grudi nakon dojenja (6.12.2015 23:31:41)

bas sam se slatko nasmejala :)

choopa choops -> RE: Grudi nakon dojenja (7.12.2015 0:15:25)

IZVORNA PORUKA: degu

IZVORNA PORUKA: dddaca

[sm=smiley36.gif] neke će voćke biti, da li suve ili sveže nije bitno [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

Trešnje ili suve smokve [sm=jezicek.gif]

MAMAMAJ -> RE: Grudi nakon dojenja (7.12.2015 0:33:13)

E, neka su nam zdrave samo, i da ''rade posao''. [sm=smiley36.gif]
A voćka je voćka, pa koja god [sm=bravo.gif]
Anim moja, neće biti orasi, sigurno.

Bibilib -> RE: Grudi nakon dojenja (7.12.2015 1:11:38)

Hahaha bas ste me nasmejale sa ovim vasim vockicama [sm=smiley36.gif] ja sam prvo imala jabuke,pa lubenice a sada imam velike kruske[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Grudi nakon dojenja (2.3.2016 20:51:26)

Jaoj, ja ne znam koje su moje vockice [sm=smiley36.gif]
Sad su lepe, kao da imam silikone, ali mi curka kolostrum pa me svejedno nerviraju. I imam onaj osecaj kao da mi beba sisa mleko, pa ce da procuri, ono kao peckanje... Uf, al ga objasnih

Sanjalicaaa -> RE: Grudi nakon dojenja (2.3.2016 23:05:32)

Kad se setim na sta su licele posle prvog dojenja, a tek sad kad pomislim na sta li ce da lice posle drugog place mi se [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a020.gif[/img]

choopa choops -> RE: Grudi nakon dojenja (3.3.2016 0:21:27)

A da znaš na šta tek liče poslije trećeg [sm=jezicek.gif]

Nije još kraj, jer sam je stavljala zadnja tri dana malo češće da sisa jer smo išli na vakcinu, ali to je otprilike to. Završavamo sa fazom dojenja, ulazimo u fazu suvog voća [sm=jezicek.gif]

Bibilib -> RE: Grudi nakon dojenja (3.3.2016 0:59:55)

Ja mogu misliti na sta ce mi grudi liciti posle trece trudnoce i dojenja [sm=jezicek.gif]

Animsaj9 -> RE: Grudi nakon dojenja (3.3.2016 6:12:36)

Moj D isisa sve , tako da pre i posle podoja mogu da nosim dva različita grudnjaka po veličini korpice ..sta ce biti na kraju ne znam.

wivern -> RE: Grudi nakon dojenja (3.3.2016 7:15:01)

Meni se nisu vidno promenile, doduše ja još M dojim pred spavanje. Ka sam nosila brus celu trudnoću i svaki dan posle porodjaja jer su mi žene rekle da će mi se tako manje opustiti grudi. A pitaj boga ima li to ikakve veze [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Grudi nakon dojenja (3.3.2016 7:42:47)

Kontam da se vece grudi vise izdeformisu , ja imam manje (u ovom slucaju hvala bogu [sm=smiley36.gif]) i sad super izgledaju posle dve trudnoce. Videcemo posle trece sta ce biti ali ne ocekujem neke ogromne promene.

Sanjalicaaa -> RE: Grudi nakon dojenja (3.3.2016 8:34:19)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

A da znaš na šta tek liče poslije trećeg [sm=jezicek.gif]

Nije još kraj, jer sam je stavljala zadnja tri dana malo češće da sisa jer smo išli na vakcinu, ali to je otprilike to. Završavamo sa fazom dojenja, ulazimo u fazu suvog voća [sm=jezicek.gif]

Choopo, nadam se da cu i to znati [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>