|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Baby sound
19.8.2010 23:42:48   
Nana*
Da li ste cule za Baby sound?

Ovaj model
user posted image

smo mm i ja kupili zaovi i njenom muzu za Bozic. Kako se ona porodila i vise ga ne koristi, dala ga je nama na koriscenje user posted image

Radi se o aparaticu sa kojim mozete u bilo koje doba da cujete srce vase bebe, gutljaje i pomeranje.
Ja sam slucajno naisla na jednom forumu na to, jer sam trazila sta pokloniti trudnici i vecina trudnica je pozelela bas baby sound.

Ima ih raznih vrsta od Kineskih do bas pravih medicinskih od 200, 300 eura. Radi na principu UZ. Doktori podrzavaju njihovo koriscenje, naravno u meri. Jer u bilo koje doba mozete da cujete srce svoje bebe, cak i ako posumnjate da nesto nije u redu odma mozete da proverite da li je srculence tu...

Uglavnom pise da bi trebalo cuti srce od 12. nedelje mi smo pokusavali nekoliko puta do sada i nismo culi. Veceras na kraju 18. nedelje smo konacno culi nase malo srce. Treba malo strpljenja dok se ne pronadje pravo mesto i kako je beba okrenuta.

< Poruku je uredio Nana* -- 19.8.2010 23:55:23 >

" No Martini, No Party" :))))
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Baby sound
19.8.2010 23:46:10   
Anoniman
Slatka spravica. Nisam do sada čula za nju. 

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 2
19.8.2010 23:49:55   
Nana*
I ja sam sasvim slucajno naisla, bila malo skepticna zbog zraka. Ali sam se posle informisala, i zaova ga je pre koriscenja nosila kod doktora da ga pita koliko stetno moze biti. Na sta je on rekao da nije stetno ako se ne koristi 24 sata dnevno user posted image i da je vrlo vrlo korisna stvar.

Namaze se stomak sa uljem, upali se kao stari tranzistori user posted image , stave slusalice i trazi srculence. Moze i da se prebaci na comp da vam zvuci ostanu za uspomenu.

< Poruku je uredio Nana* -- 19.8.2010 23:55:49 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
19.8.2010 23:53:11   
lenaa
Joj divno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 4
19.8.2010 23:53:43   
Anoniman
Wwooow ... Kako dražesan aparatić !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 5
19.8.2010 23:59:24   
Nana*
Joooj a da znate koliko sam pitanja imala od svekrve ( ipak ce njena cerka da ga koristi user posted image ) koliko je stetno, a kako to radi, treba biti oprezan uuuf. Ja skidala sa compa dokaze od testiranja, zaova nosila kod doce da ga pita i opet :" a zraci su to, ne bi to trebalo koristiti"... I mobilni zraci i Tv, i wireless ako imate user posted image

Ali divno je cuti srculence izmedju pregleda, mnooogo smo se obradovali veceras user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
6.1.2011 14:29:14   
strahinja11
Ma ne treba toliko voditi racuna o svemu:))

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 7
6.1.2011 16:51:18   
maja19
I ja se slazem sa Strahinjom, jer verovatno kad je manja trudnoca teze je pogoditi gde je srce pa samo se mozete nasekirati..Meni su pre mesec dana radili ctg, iako sam bila u podmaklom devetom mesecu jedva je babica pronasla, i to sto zna gde da trazi...

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Šta je prirodni carski rez?
Prirodni carski rez podrazumeva rasecanje kože trudnice, ali lekari ne vade bebu iz stomaka, već je puštaju da sama izvu...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here