|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Loši snovi i noćni strahovi
20.4.2019 15:27:41   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: jess021

Ivanka, komentar vas dr da ne idete kod psihologa, neurologa mi je blago receno bez veze. Mogla si ti sama otici da se posavetujes sa nekim strucnim ako vec izgleda tako strasno.  Ja bih sigurno otisla, jer verujem da neki uzrok postoji i da je za dete to sve trauma. 





Jess, nisam pisala detaljno sta nam je dr rekl. Ispricali smo joj za te epizode i ona nas posavetovala sta da radimo i kako da se ponasamo kad pocnu. Ja sam dodatno trazila savet od sestrine drugarice koja je psihijatar, pa oddrugaricekoja je psiholog... Uglavbom, svi su nam savetovali da jene uznemiravamo previse kad to pocne, tj da je ne budimo, teramo da hoda, pricamo sa njom... Da je vratimo u krevet i postaramo se da zaspi u miru i tisini. Jedno od nas legne pored nje i ona se smiri za minut dva. 
A da smo krenuli da je vodimo po lekarima vrlo je verovatno da bi se ona prepala i pocela da razmislja o tome i previse, da se potresa i uznemirava od samih pregleda i obilaska lekara.
Srecom, izbegli smo to. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Loši snovi i noćni strahovi
20.4.2019 23:00:43   
jess021
Ivanka, onda naravno ok. Nisi to napisala prvi put pa mi je delovalo nekako povrsno.

Izvini😶

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: Loši snovi i noćni strahovi
21.4.2019 0:32:46   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: jess021

Ivanka, onda naravno ok. Nisi to napisala prvi put pa mi je delovalo nekako povrsno.

Izvini😶



Nema problema Jess, skontala sam da sam šturo napisala a mrzelo me da pisem nadugacko i nasiroko. ❤️

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: Loši snovi i noćni strahovi
16.3.2020 21:03:02   
Ognjen00
Stalno kada sanjam neki kosmar uvek bude u tome da proncem nekog u mojoj kuci, juce sam sanjao kako sam u dnevnoj sobi sa sestrom i mamom, legli smo da spavamo, mama je ustala do kuhinje a ja sam ustao isto (ne znam zasto) video sam kako su vrata malkice otvorena (zivim na drugom spratu) hteo sam da ih zatvorim I kada sam krenuo da zatvaram nisam ni dodirnuo kvaku odma je neko sa druge strane zatvorio, tada sam mislio "napokon je trenutak da saznaju moji roditelji da je neko u kuci" veoma cudno zar ne? Otvaram naglo vrata da bi uhvatio nekog sta vidjam ovo je jako jezivo vidim nekoliko ljudi u belom ali je jako blurovano nista se ne vidi cak ni lica vec samo bela svetlost u tami na stepenicama u obliku coveka, srce pocinje jako mnogo jako da lupa boli me srce I stomak uobicajebo se budim odma nakon necega strasnog ali ovog puta se budim, ali ne u realnost vec sam jos uvek u snu budim se pored mame I ona kaze sta je bilo? Ja joj pokazem ruku (ruka drhti ali ne normalno drhtanje ovo je preterano) ona kaze: "jao dusa mala kako si uplasen nesto si sanja" (imam 15 godina) meni to nije bilo cudno nekako, posle sekunde ona mi grli ruku I odjednom izbijem ruku I sapnem joj: "ti si demon zar ne?" Kraj sna, molim vas odgovorite ovo se dosta puta ponavlja kako lovim nekog u mojoj kuci.


Nisam beba, ali sam I dalje dete, ovi snovi su poceli otkako mi je baba umrla, pozdrav.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 154
   RE: Loši snovi i noćni strahovi
20.3.2020 10:21:41   
flamingos
Ognjene,verovatno zbog gubitka babe sanjaš takve strašne snove.Sujeverna sam,verujem u snove.Ne znam šta znače tvoji snovi,ali to je psiha.Još ako o snovima stslno razmišljaš,dešava se da iznova slične snove sanjaš.Ne brini,sankom došlo,sankom neka i ode.Pozdrav.


(odgovor članu Ognjen00)
Direktna veza do poruke: 155
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Idi na:







Ide zmija - VIDEO!!!
video
Malo zabave za najmlađe
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here