Verus -> RE: Homoseksualnost (6.4.2009 3:46:09)
|
Ne smatram da je homoseksualnost nesto sto treba promovisati i davati mu extra paznje, ali isto tako, nemam nista protiv....samo neka drze to sve za sebe, ko sto je neko vec rekao. Znaci, ja ne idem naokolo i svima pricam kako se jeb** sa mm, tako da ne volim kada su jako napadni pa oni to rade, mene se ne tice privatan zivot nekoga ko mi nije blizak ili prijatelj, bio ti homoseksalac ili hetero....Ali verujem da to ne mogu kontrolisati i da su verovatno sa tom sklonoscu rodjeni...cuj, ne moze te niko naterati da volis u dupe ili ne! Tako da ne treba imati straha da ce tamo neki tip na ulici da ti preobrne dete i napravi ga gay! I naravno, mislite na to da jednog dana, vase dete moze doci i reci da je lezbejka ili peder (jer nemamo lepsu rec od ove za pedere?), i sta onda? Odbaciti sopstveno dete jer ga deo drustva smatra nenormalnim?? Nikada necu svoje dete voleti manje zbog tako neceg. Naravno da ne zelim da mi dete bude homoseksualac, zelim da se udaju/ozene i da imam unucice, ali ako se desi, sigurno ih necu mrzet zbog toga.
|
|
|
|