Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 15:52:22
|
|
|
|
Lilly*
|
Čestitke
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 16:24:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage moje, tri srećne dobitnice poklon Sunval korpe, su: 1.gagana83 2.BubaMira 3.Grejs Molila bih vas da mi na pp pošaljete vaše ime i prezime, a poklon korpu će te podići u najbližem Aksinom objektu. Naši partneri iz Akse će napraviti samo jednu sličicu sa vama i poklonom da to sve bude slatko dokumentovano ČESTITAMO Ijuuuu !!! Pa ja tek sad ovo videla . Pa hvala , hvala ... Baš mi treba korpa
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 16:26:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
A sad, molim lepo, da BubaMiri poklonite samo KORPU Toliko je kukala za njom
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 16:29:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja se slažem , kašice ću i onako da poklonim , a korpu , vala ne dam
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 16:40:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
A što ćeš pokloniti kašice? Odlične su, a mogu dugo da stoje.
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 18:10:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Što kaže Alexx pa što da pokloniš, tebe smo izvukli, kašice su odlične, mogu da stoje, uživaj.......
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 18:30:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Što kaže Alexx pa što da pokloniš, tebe smo izvukli, kašice su odlične, mogu da stoje, uživaj....... Bubo tebi sam pisala
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 22:15:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage da li ima neko da je u kontaktu sa Grejs, hitno mi trebaju njeni podaci
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 22:22:48
|
|
|
|
New Mom
|
dunja, pp.
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 1.10.2010 22:23:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: New Mom dunja, pp. hvala! poslala poruku Grejs
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 2.10.2010 3:00:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Znala sam da će BubaMira dobiti.... kukala za korpom i dobila korpu sladeći put ću i ja da kukam
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 2.10.2010 6:56:02
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage moje, tri srećne dobitnice poklon Sunval korpe, su: 1.gagana83 2.BubaMira 3.Grejs Molila bih vas da mi na pp pošaljete vaše ime i prezime, a poklon korpu će te podići u najbližem Aksinom objektu. Naši partneri iz Akse će napraviti samo jednu sličicu sa vama i poklonom da to sve bude slatko dokumentovano ČESTITAMO Čestitaaaam
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 2.10.2010 8:48:02
|
|
|
|
Grejs
|
Dobili smo korpu,jupiiiiiiiiiiii! Ja sam i zaboravila da sam ucestvovala,hvala puno al' ce dete da rucka! U kom roku treba da podignemo pokloncic?
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 2.10.2010 11:33:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Grejs Dobili smo korpu,jupiiiiiiiiiiii! Ja sam i zaboravila da sam ucestvovala,hvala puno al' ce dete da rucka! U kom roku treba da podignemo pokloncic? javiću vam drage moje do kada možete podići, nisu mi još javili a danas je vikend pa direkcija ne radi; u ponedeljek javljam
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 2.10.2010 14:16:20
|
|
|
|
marince1
|
Cestitamooooo!!!!
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 10:02:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Super što kašice mogu da stoje . Ja sam mislila da to treba smazati što pre , a poznajem neke male smazatelje , pošto se moja još meškolji po trbi .
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 10:10:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Super što kašice mogu da stoje . Ja sam mislila da to treba smazati što pre , a poznajem neke male smazatelje , pošto se moja još meškolji po trbi . obavezno nam javni detaljan sadržaj korpe
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 10:13:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A ti javi kad saznaš sve oko preuzimanja za NS . Cmok !
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 10:42:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo sada sam se čula sa Aksom, javljaju mi u toku dana od kada do kada možete podići
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 10:43:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam!!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 11:02:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje gagana83, BubaMiro i Grejs, korpe će biti Aksinim radnjama u Nišu, Novom Sadu i na Medaku od četvrtka, pa ih od četvrtka možete podići, rok do kada mi nisu javili, tako da mislim da nije problem- tj. možete ih podići od četvrtka pa kada god želite. Poslaću vam svoj broj telefona na pp, pa u slučaju da bude neki problem (ne verujem, ali bolje za svaki slučaj), slobodno me nazovite, ok?
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2010 11:05:05 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 4.10.2010 12:40:10
|
|
|
|
Grejs
|
oket,hvala Dunja
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.10.2010 11:01:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok , hvala !
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.10.2010 13:58:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li je neko u kontaktu sa Grejs-poslala sam joj juče pp, treba mi jedna informacija, zovu iz Akse
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.10.2010 16:27:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Popunite kviz i postanite jedan od tri srećna dobitnika Sunval poklon korpe! U mesecu oktobru imamo i mali dodatak - ostavite zanimljiv komentar (koji se odnosi na SUNVAL), upišite iz kog ste grada i naravno rešite test i postajete potencijalni dobitnik Sunval poklon korpe Očekujemo vaše zanimljive komentare - NE ZABORAVITE, KOMENTARI I TAČNI ODGOVORI ĆE ODLUČITI 3 SREĆNA DOBITNIKA U OKTOBRU PROČITAJTE VIŠE
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.10.2010 16:30:28 >
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.