Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.10.2010 17:25:31
|
|
|
|
dunja RR
|
čekamo vaše komentare
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 5.10.2010 17:29:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Popunite kviz i postanite jedan od tri srećna dobitnika Sunval poklon korpe! U mesecu oktobru imamo i mali dodatak - ostavite zanimljiv komentar (koji se odnosi na SUNVAL), upišite iz kog ste grada i naravno rešite test i postajete potencijalni dobitnik Sunval poklon korpe Očekujemo vaše zanimljive komentare - NE ZABORAVITE, KOMENTARI I TAČNI ODGOVORI ĆE ODLUČITI 3 SREĆNA DOBITNIKA U OKTOBRU PROČITAJTE VIŠE
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 6.10.2010 0:47:16
|
|
|
|
dunja RR
|
rešite test i napišite zanimljiv komentar i SUNVAL poklon korpa može biti vaša
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 6.10.2010 8:10:17
|
|
|
|
Anoniman
|
....ajd'' i ovo nanovo Moj komentar nije zanimljiv ali kako mislim tako i pišem a da.... 7 od 7 opet
< Poruku je uredio Rada T. -- 6.10.2010 8:12:46 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 6.10.2010 10:36:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Popunite kviz i postanite jedan od tri srećna dobitnika Sunval poklon korpe! U mesecu oktobru imamo i mali dodatak - ostavite zanimljiv komentar (koji se odnosi na SUNVAL), upišite iz kog ste grada i naravno rešite test i postajete potencijalni dobitnik Sunval poklon korpe Očekujemo vaše zanimljive komentare - NE ZABORAVITE, KOMENTARI I TAČNI ODGOVORI ĆE ODLUČITI 3 SREĆNA DOBITNIKA U OKTOBRU PROČITAJTE VIŠE Ostavite nam komentar
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 6.10.2010 10:37:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. ....ajd'''''''' i ovo nanovo Moj komentar nije zanimljiv ali kako mislim tako i pišem a da.... 7 od 7 opet a i za 7 od 7
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.10.2010 10:38:13 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 6.10.2010 19:12:13
|
|
|
|
dunja RR
|
ajmo devojke, raspišite se malo, zanimljivi komentari pobeđuju
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 7.10.2010 12:48:51
|
|
|
|
dunja RR
|
čekamo komentare, oni odlučuju
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 8.10.2010 10:15:24
|
|
|
|
dunja RR
|
SUNVAL KORPA VAS ČEKA ostavite nam zanimljiv komentar i rešite test ovaj lep poklon može biti vaš
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 16:00:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Popunite kviz i postanite jedan od tri srećna dobitnika Sunval poklon korpe! U mesecu oktobru imamo i mali dodatak - ostavite zanimljiv komentar (koji se odnosi na SUNVAL), upišite iz kog ste grada i naravno rešite test i postajete potencijalni dobitnik Sunval poklon korpe Očekujemo vaše zanimljive komentare - NE ZABORAVITE, KOMENTARI I TAČNI ODGOVORI ĆE ODLUČITI 3 SREĆNA DOBITNIKA U OKTOBRU PROČITAJTE VIŠE i dalje čekamo komentare
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 16:14:29
|
|
|
|
sneza24
|
I ovaj put sam resila test. Ako dobijem nagradu poklonicu je nekome.
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 16:20:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 I ovaj put sam resila test. Ako dobijem nagradu poklonicu je nekome. od ovog meseca smo dodali i polje za komentare, nadam se da si ostavila neki sladak komentar a kažice su super, možeš ih dati svom detencetu, ne moraš poklanjati
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 16:21:52
|
|
|
|
jovana13
|
ni moj komentar nije zanimljiv.... al sta cu nisam prof. knjizevnosti,ja sam samo MAMA.....
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 16:46:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 ni moj komentar nije zanimljiv.... al sta cu nisam prof. knjizevnosti,ja sam samo MAMA..... nije to samo, to je velika stvar - jako, jako velika
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 16:49:25
|
|
|
|
jovana13
|
dunja
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 19:15:32
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja nisam videla to za komentare,idem sad opet da resim test...
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 19:20:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja nisam videla to za komentare,idem sad opet da resim test...
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 19:50:57
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam sklepala neku malu pesmicu
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 20:06:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja sam sklepala neku malu pesmicu FENOMENALNO
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 20:35:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da vam javim da sam ja preuzela moju korpu . Lepa korpa , moram priznati . A i kašice fine (nisam probala , samo odokativno velim ) ... Sad sam sva rasčupetana i lenja , pa ću sutra da uslikam sve i da vam postavim slike .
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 20:39:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Samo da vam javim da sam ja preuzela moju korpu . Lepa korpa , moram priznati . A i kašice fine (nisam probala , samo odokativno velim ) ... Sad sam sva rasčupetana i lenja , pa ću sutra da uslikam sve i da vam postavim slike .
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 22:23:27
|
|
|
|
gagana83
|
I mi smo danas preuzeli korpu i mnogo nam se svidja Hvala jos jednom Ringeraji. A sutra cemo da probamo kasice pa cete dobiti jos neku slicku
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 22:32:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 I mi smo danas preuzeli korpu i mnogo nam se svidja Hvala jos jednom Ringeraji. A sutra cemo da probamo kasice pa cete dobiti jos neku slicku Hvala draga na sličicama, sadašnjim i budućim
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.10.2010 22:33:25 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 11.10.2010 22:47:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Popunite kviz i postanite jedan od tri srećna dobitnika Sunval poklon korpe! U mesecu oktobru imamo i mali dodatak - ostavite zanimljiv komentar (koji se odnosi na SUNVAL), upišite iz kog ste grada i naravno rešite test i postajete potencijalni dobitnik Sunval poklon korpe Očekujemo vaše zanimljive komentare - NE ZABORAVITE, KOMENTARI I TAČNI ODGOVORI ĆE ODLUČITI 3 SREĆNA DOBITNIKA U OKTOBRU PROČITAJTE VIŠE i u oktobru delimo ove tri prelepe korpe rešite test, ostavite nam zanimljiv komentar i jedna od korpi može biti baš vaša komentari odlučuju, ne zaboravite
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.10.2010 22:48:11 >
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 12.10.2010 10:58:24
|
|
|
|
dunja RR
|
gagana, BubaMira i Grejs su osvojile ovu prelepu korpu, osvojite je i vi
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.