Anoniman -> RE: Kako i kada ponuditi cvrstu hranu (28.9.2010 12:05:57)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Nedjo draga! Totalno si u pravu. Imam sada kuci jedno 4,5 teglica kupovne ako zatreba, a bez problema mogu svaka 3 dana uvece da skuvam ispasiram i rasporedim u teglice za frizider sto ce joj trebati za naredna 3 dana, pa i kada bude nosila u jaslice. Ujutru ustanem oko 5 ili 5:30 a na poslu moram vec da sam u 7, tako da ujutru necu moci, nego uvece...al dobro, opet ce biti sveze[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] IZVORNA PORUKA: Nedja To sam Verka htela da te pitam - spremiš joj za tri dana, pa ako taj četvrti i ne stigneš, daš joj kupovnu, pa onda 5. dan spremiš opet za tri dana. Mislim da je sve to bolje nego smrzavati hranu, znaš i sama da od bitnih stvari, tj elemenata manje više ništa ne ostane posle odmrzavanja. Po meni je bolje i dva dana kupovno, pa tri dana domaće, pa tako u krug[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ovo je samo savet, ti najbolje znaš da li će ti i to biti izvodljivo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Al eto, primer - šargarepi ili krompiru treba dvadesetak minuta kuvanja - ujutru ustaneš, uključiš, i dok se spremiš za posao-gotovo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Pa da, kupovnu držiš u rezervi, a kad stigneš skuvaš. Taman će se navići i na ukus kupovne, kad budete išli negde,i kad nisi u mogućnosti da spremiš, da nemaš problema[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|