RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Anoniman -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (17.3.2012 11:39:43)

Naš arguent protiv je bio cena vs vreme korišćenja. Previše mi je to bilo skupo za par meseci koliko bi bila u tome jer su sve do 9 kg. Nismo uzeli, nećemo ni sa drugim detetom uzimati.

mala_koala -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (17.3.2012 13:01:20)

Meni je ljuljaska vredela svaku paru... Neka deca prosto vole ljuljasku. Sve je to lutrija. Jedino sam uspevala da uradim nesto dok je u ljulji, kad je bila sasvim mala. Nasa je do 11kg i jos je koristimo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (17.3.2012 13:08:04)

Ova moja je mirna pa mogu i bez toga, kad je bila skroz mala, zanimala se u gimnastici, sad zna i po 2 sata da se sama igra u ogradici. Tako da nam nije bila frka i bez nje. Sad, svako dete je druga priča, kao sto koala reče, sve je lutrija.

IVA 11 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (17.3.2012 13:16:06)

Mi imamo Graco na baterije, od mjesec dana je boravio u njoj sa podmetnutim peskiricem ispod i prezadovoljni smo. I sad ima oko 15 kg i ljulja se u njoj, obozava je. iako pise da je do 13 to i m je sve tako marketinski trik. Do 9 kg, do 13, a moze koje kilo preko. [sm=smiley1.gif]

Azra_ -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (17.3.2012 15:24:48)

Gae, jeste puno para i skroz si u pravu, ali eto, mame uvek pokusavaju da na svaki nacin ukradu jos koji minut, pa mi je ovo mozda resenje, a mozda i nije. Videcu, mozda i polovno nabavim, sta fali...

Anoniman -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (17.3.2012 18:55:11)

IZVORNA PORUKA: Azra_

Gae, jeste puno para i skroz si u pravu, ali eto, mame uvek pokusavaju da na svaki nacin ukradu jos koji minut, pa mi je ovo mozda resenje, a mozda i nije. Videcu, mozda i polovno nabavim, sta fali...

Ne sporim, ja sam srećna koliko sam teška jer moja hoće da sedi gde god je staviš, da nije htela, verovatno bih i ja prešla preko cene samo da nađem nešto gde će pristati da sedi malo sama.

Azra_ -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (21.3.2012 11:59:19)

Ima li neko ovakvu ljljasku http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2826 ?

Meni se vise dopada ova http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2822, ali ima je samo u rozoj boji...

cockic -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (21.3.2012 12:06:52)

mi smo malom bili uzeli chicco pa smo je na kraju vratili nije hteo u njoj ni 2 min.

kad kazem nije hteo mislim na to da je svakako plakao i u njoj.
tako da bolje da place 5 min u lezaljci ili krevecu negu u tome kad mu se vec
nije svidjala.

a sad za malu smo pozajmili lezaljkicu ni ona nije odusevljena sa njom
bas kratko hoce u njoj nekih 10-15 min.

isti je princip kao ta azra sto ti hoces.sva sreca pa je mama rekla kad je kupovala
da je za poklon pa smo mogli da je vratimo nije malo 15000 din da mi stoji a da se
nekoristi i ona je samo do 9 kg.

ako se vec uzima treba je uzeti cim se bebana rodi jer moja cica sad sigurno ima
preko 5kg,bas je bacanje para uzimati je kad je bebana veca.

Azra_ -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (21.3.2012 12:13:23)

Mi imamo i preko 5kg, ali ove su kao do 11kg, a meni je svaki dan bitan. Kad bi znala da hoce u tome. U jajetu -ono sediste za kola hoce, jer ima mogucnost ljuljuskanja, ali moram da sedim pored njega i da ga ljuljam.

cockic -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (21.3.2012 12:18:53)

e pa ako je do 11 kg onda je i ok kupiti je,ali je bolje ako neko iz tvog okruzenja
vec ima takvu koja se sama ljulja da probas da vidis da li hoce u tome.

ja ovu obicnu lezaljku nisam isto htela da bacam pare nego smo je pozajmili.

jer u njoj je bila ukupno pola sata do sad.

a sto se tice nosiljke fetus(jaje) moj mali je hteo u tome a u ljuljasci ne i ako je
skoro isto

Sesilija 83 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (29.3.2012 18:33:32)

Eazra da te razocaram ja htela isto ove sto se same ljuljaju a nisu puno para ali u justclick nema ih na stanju
Kaze decko imaju sve pstale osim ove tri jbg
Kaze pozovite za par dana mozda stignuali......tesko
Ija jos nista ne uzehh...

Sesilija 83 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (31.3.2012 11:30:12)

http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=4616
Evo ja juce narucih ovu nije puno parica a ljulja sama
pa ce da vidimo kako ce bebi da se svidi kad stigne

Ana RR -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (31.3.2012 12:01:37)

Sesilija, mi smo nešto slično gledali pa se ispostavilo da je to ljuljanje u stvari samo vibriranje koje se jedva oseti. Nismo je kupili. Aj baš javi kako funkkcioniše, nama odavno to ne treba ali čisto da imamo info.

Sesilija 83 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (31.3.2012 12:19:36)

ja sam je bas i uzela zato sto ljulja a ima neke koje pise da samo vibrira,ovde je bilo podebljani da ljuljaska ljulja u tri brzine ali ko ce znati ...
Javicu se kad stigne[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (31.3.2012 12:29:43)

Mi smo imali Graco Love'n'hug, mislim da se tako pise, i da nije bilo nje ja bih poludela. Ona je obozavala, sluzila nam je i kao hranilica i za uspavljivanje, a kad se spoji vreme provedeno u ljuljasci plus ogradica, to je jednako brdo obavljenih poslova i spremljenih ruckova. Ne koristimo je od 10 meseci jer je tad prohodavala pa je umela da iskoci iz nje, jako je zivahna bila i sve vise je...ali je zato koristi svaka beba koja nam dodje u goste, deluje tako opustajuce i stavrno je nama vredela svaku paru!

mala_koala -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (31.3.2012 13:42:29)

Mi imamo bas tu koju Azra pominje ljulju, samo je nasa drugi dezen sa slonicem i lopticom na precki. Kao sto rekoh zadovoljni. Bili smo sumnjicavi sto je na baterije. Ali ih ni jednom nismo menjali.

Anhelito -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (31.3.2012 21:09:02)

Ovo je nasa http://dodyshop.rs/prodavnica/popup_image.php?pID=3184 prezadovoljna sam uziva u njoj i spava ponekad [sm=smiley1.gif]

Azra_ -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (2.4.2012 20:16:26)

Sesilija, kasno sam se ukljucila, ali druge dezene sam nasla na drugom sajtu. http://dodyshop.rs/prodavnica/product_info.php?cPath=62_122&products_id=2920

Sesilija 83 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (3.4.2012 12:21:04)

e super kad si nasla,javi utiske kad ti stigne ja moju jos uvek ocekujem[sm=smiley1.gif]

Sesilija 83 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (10.4.2012 14:37:03)

Konacno je jutros stigla... posle 12 dana ... ja zvala u petak reko narucilasam prosle nedelje i jos je nema i oni mi ladno kazu da decko koji je primio porudzbinu nije zapisao pa sam ponovo porucila e evo je jutros ...jeee sama sam je namontirala lepo i zgleda i cvrsta je ali nemam baterije ... a muz mi dolazi tek veceras pa ce da mi donese ... beba spava jos je nisam probala... cekam da se probudi...

Sesilija 83 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (11.4.2012 14:18:47)

E ja se ovde isprica sama sa sobom[sm=smiley36.gif]
Stigla juce i sinoc smo je probali ona cuti i kulira bice da joj se dopada
Od jutros je cak i dremala u njoj znaci da joj se dopada lepo se ugnjezdi ja je vezem i ljuljaaaaaj
Inace sam malo bila sumnjicava dal nece slucajno da ispadne jer od ispod tj na ledjima ima samo ovo platno koje se zategne ne ram i u tome je beba
Lepo ljulja ni brzo ni sporo taman fino da je ne izmucka
Ljulja joj nogice gore dole i time se pomera celo telo i eeetooo mi smo za sad zadovoljno videcemo za dalje
A da igracke joj se ne svidjaju pa smo okacili nas telefoncic koji joj stoji u kolevci sad je u ljulji....
Eto to je jedini nas problem[sm=smiley36.gif]

Anhelito -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (11.4.2012 16:01:47)

Da ne bude da pricas sama sa sobom da se nadovezem na tvoju pricu [sm=smiley36.gif]
Mi imamo chicco-vu i vidim ovaj moj mali bas uziva pa sam se uplasila da nece od silnog lezanja u tome iskriviti kicmu. Pitala sam pedijatra i pokazala joj sliku da vidi kako to izgleda i rekla je da je u redu da bude u tome kad je tako mali i da se kicmi nista nece desiti jer je anatomska. Tako da je sad to njegovo omiljeno mesto za kuliranje [sm=smiley36.gif]

slavica. -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (15.4.2012 20:24:28)

Nama je narucena ova [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Infant-to-Toddler-Rocker-Snail/14264238?findingMethod=rr

crazymama -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (16.4.2012 17:13:38)

sesilija, i ja cu poruciti ovu kao tvoju, sestra me casti :)

slavica. -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (16.4.2012 17:36:39)

Super su mi te vase ljuljaske :) ja da sam birala,sigurno da bih pre takvu izabrala,ali ne mogu da se bunim,poklonu se u zube ne gleda,tako da sam ja srecna sto cemo i ovu dobiti,to nije bilo u planu,pa sam mislila da to mi kupimo,a ovako smo malo i ustedeli :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>