buds_of_may -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (14.11.2013 15:59:20)
|
Ja sam pazarila OVO, i moram da priznam da sam razocarana zato sto prvi polozaj uopste nije lezeci, cak ni blag, vec je u sustini sedeci, a to uopste nije dobro za bebe ispod sest meseci, a kamoli ostala dva polozaja. Ja znam da se na Zapadu ne gleda na posstavljanje bebe u sedeci polozja kao kod nas, pa je tamo to OK, ali ja mislim da ipak ne treba forsirati prirodu. A posto sam takodje jos vise protiv stavljanja peskirica ispod, to je tek lose i nepravilno, onda u stvari ja izbegavam da stavljam dete, a ni ono bas nije odusevljeno. A kome je to OK, onda sugerisem da za minornu razliku u ceni ipak kupi ljuljasku jer ima tu funkciju za slucaj da beba ne voli vribracije, kao moja. A ni melodije mu nesto nisu zanimljive. Inace, kvalitet je dobar, ali eto, nisam dobro procenila i bacila sam pare. A na moju veliku nazalost tek sad sam otkrila OVO, deluje mi savrseno, tacno to sto sam trazila. Da Sad mi je kasno jer dete vec ima preko tri meseca, ali mozda je neko od vas koristio, cisto da mi potvrdi. Sad gledam svakog dana video i mastam da sam to imala kad je dete vristalo od grceva dva meseca, eh [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|