E evo je nasa[sm=smiley36.gif] za decu od 100kg[sm=jezicek.gif]
veselicaa -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (5.10.2016 12:53:21)
Hahaha za nase mini dzinove [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jeste bas se secam kada si pisala i stavljala sliku,samo u pravu si,neutralna je,moze i za decake i devojcice.Cak sam se razmisljala da te pitam na fb-u kako te je posluzila,bas mi se dopala.
Ovo je nasa,mislim Davidova.Mada bih i ja rado [sm=smiley36.gif]
isidora88 -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (5.10.2016 15:50:18)
Mi i dalje koristimo ljulju, sad ima 8 meseci i preko 8 kg, ljulja je do 9kg mada mogu i teza deca samo nece moci motor da ljulja nego samo rucno. Sad se jos uvek ljulja i igra sa igrackicama i slusa muziku[sm=smiley1.gif]
veselicaa -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (5.10.2016 17:42:47)
Sad sam nesto opet gledala i nasla dve koje mi se cine da su bas dobre. Evo ove mi se sad najvise svidjaju:klik i klik ova druga je kao ona sto sam prvi put postavila,ali je malo drugacije boje. Emice i vasa je bas lepa,jel hoce David da sedi u njoj?
emicaa -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (1.4.2017 15:50:15)
IZVORNA PORUKA: veselica Emice i vasa je bas lepa,jel hoce David da sedi u njoj?
Vesi sad vidim pitanje,obozavao ju je ali sad smo zavrsili sa njom.Kad ga stavim posle destak sekundi se pokusa uspraviti u njoj.Ali iskoristio ju je za sve pare
degu -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (9.4.2017 12:36:27)
Krin mi imamo istu i prezadovoljni smo, mozes da ga stavis da lezi samo, mozes da namestis da se ljulja, vibracija je blaga, melodije divne, a jeftina je
Degu baš mi je drago da neko ima istu da čujem iskustva.Cena je super 4900
degu -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (9.4.2017 16:03:25)
Prelepa je stvarno, mi smo za T imali neku jungle pa mogu da uporedim, mnogo je bolja ova,a bas sam se bojala da je neki fuseraj zbog cene, medjutim odusevljeni smo i mnogo nam koristi.
Hvala dRRigarice😃.Ivana da si pre rekla mogla si meni da prodaš😃Posle svakog deteta sam sve rasprodala i poklonila pa kao luda opet sve kupujem novo.Sada sam bukvalno sve kupovala iz početka,kao da je prvo a ne treće.Ova je do 18kg
Krin, nasa nije bas lepa kao ova, ima slika na prethodnoj strani. I ja sam skoro sve sinovljevo ili prodala ili poklonila.
degu -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (10.4.2017 9:48:07)
I ja sve prodajem [sm=smiley36.gif] Prodala sam Teodorinu lezaljku i As. Garderobicu cu jedino pokloniti. Od kolica i krevetica cu se najteze oprostiti, valjda cu tad shvatiti da su mi bebe porasle.
Anck Su Nmaun -> RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe (10.4.2017 10:02:36)
Hehe trgovci Ja sam kolica prodala isti dan kako sam ih stavila u oglas [sm=jezicek.gif] Odosmo malo off 😄