RE: Survivor (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.5.2025 6:50:48)

Marame neprekidno nose.... Da nisu bubice tu sakrivene...? 🤔

dunja RR -> RE: Survivor (2.5.2025 14:18:06)

Meni je fascinatno to što se s vremena na vreme potencira ne pranje zuba, a svi imaju holivudski bele zube sve vreme [sm=smiley36.gif] Bukvalno kao da su ih birali po lepim zubima.
Sandra i Ksenija sa protezama, pa nema šanse da ne zapne nešto od hrane, i da budu onako čiste proteze osim ako ih detaljno ne izribaš, kažem iz iskustva ;)

dunja RR -> RE: Survivor (2.5.2025 14:22:21)

I možda smo pisali već, ne sećam se, ove godine prvi put imaju uvek hranu kao nagradu, ko pobedi, pa i kad se igra za plemenski imunitet. Ranije se koliko se sećam nije dobijala hrana kao nagrada kada je igra za ispadanje. Zato maltene niko i nije smršao, ili su smršali malo, ne kao ranijih sezona. Sada su vidljivije smršali samo oni koji baš kidaju na poligonu, npr na Marku se primeti. Videh negde da Hrvati komentarišu da je Iva sada deblja nego kada je ušla, a stvarno deluje tako (mada meni je ona uvek nekako baš lepa).

dunja RR -> RE: Survivor (2.5.2025 14:26:36)

I još mi je baš upadljivo što su Liz i Miloš brži ili izjednačeni u brzini na poligonu sa protivnicima koji su od njih mlađi po 20 i više godina, posebno Liz. Ne znam čime se bavi ona inače, čak i ne deluje nešto kao previše sportski tip, zapravo su i ona i Miloš onako malo kabastiji, posebno što se nogu tiče, ali su brzi kao munje. I inače, a posebno za svoje godine. A ne priča se baš puno o tome.

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.5.2025 16:04:37)

Zao mi sto su zeleni izgubili sinoc.
A i nisu nesto smrsali, gledam ih, svi okrugli. 

Ana RR -> RE: Survivor (2.5.2025 16:24:35)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Marame neprekidno nose.... Da nisu bubice tu sakrivene...? 🤔

Jesu, vide se. Ranije su nosili torbice preko ramena, ovi sad u maramama.

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.5.2025 19:41:44)

Tek sinoć ukapirala 😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 34 35 [36]