|
dunja RR -> RE: Osvojite WOW igračke!!! (6.1.2011 16:50:05)
|
1. MARINCE: Ja sam mali decak, David mi je ime, imam jednu godinicu,ponosim se time. Vi cike iz Akse, kad glasanje krene, jednu WOW igrackicu cuvejte za mene :) Djubretarac Fred il'' Roni raketa, a moze i obe nista mi ne smeta :) Veselih su bija,bezbedne i zdrave, te Wow igracke za decu su prave. Igrackice Wow su sve sto ja zelim, kad mi dodje cura Una,sa njom cu da ih delim ;) 2. MAYA21: Bili mi seke ili bate Wow igračke svuda nas prate. Kravicu Misti i njenu drugaricu Moli svaka devojčica voli. A naše bate obilaze planete pomoću Roni rakete. I tako kad u igranju prođe dan i uhvati nas san, u kupanju nećemo biti sami tu su hobotnica, Suzi i maleni Sami. 3. SHISHICA: Ne mozem da pavam Ne mozem da lucam Samo na njih mislim I po savovima pucam... Tuzna mama Tuzan tata Ne znaju sta ce Sad ce biti lata! Odjednom mama vikne Evo igle nagladne ! Blzo, blzo mama pisi Pisi da tata ne posizi! Sad ce biti smeha Sad ce biti ladosti Lubicu vas puno Dok ne nestane set__losti! A kad padne mlak Sanacu igackine boje I vama cu ih dati... Al da znate, WOW IGRAČKE SU SAMO MOJE! 4. IVANKA75: Wow je igračka iz čarobnog sveta, Wow je igračka san svakog deteta. Da mama i tata ne brinu za mene Wow igračka pravi bezbedne uspomene. Ona je lepa, ona je fina, Ona je poklon od AKSE I RR TIMA! 5. PODRUMŠ : Wow, eto nama prave igračke! Ne linjam se, ne lomim se. Nemam u sebi olovne boje. Tate i mame ne treba da me se boje. Imam finu obradu Stavi me u ogradu Za mog drugara Ja sam igračka prava. Svi roditelji treba da imaju praksu da svrate u Aksu. Tamo su Wow igračke sa kojima nema plačke.
|
|
|
|