Modessty -> Kako naučiti svekrvu korisnim veštinama? (21.4.2009 14:52:55)
|
Na Kafici se pokrenula tema o svekrvama i uopšte roditeljima koji dosadjuju, mešaju nam se u život.... evo jedne priče: znam priču kad je žena kukala na svekrvu kako im ulazi noću u sobu dok spavaju. Muž joj nije verovao pa je ona smislila plan. Skinula se gola i tako legla da spava. Kad je svekrva upala u neko doba, ona se namerno otkrije. Ujutru svekrva kaže sinu "Lele sinko ona tvoja žena spava gola! sramota" sinčić tad ukapirao da mama nije baš čista. Mama naravno više nikad nije upala u spavaću sobu svog sina [sm=smiley36.gif] Ana80 je napisala: Mi smo kod njegovih u kući ali smo u posebnom domaćinstvu, svako ima svoj stan. Ali opet su mi preblizu,dosadni su,svaki čas nešto donose,pitaju,mene to smara. Morena, mi smo imali tih problema sa kucanjem, odnosno NEkucanjem. Ludela sam, taman se opustimo, eto neko upadne! E onda mi je prekipelo, ja uzela da peglam i skinem se u bokserice i sportski brus! Dolazi svekar pa se sav zbunio kad me video, počeo da se izvinjava, ja mu kažem izvinite ja volim da se raskomotim kad nešto radim od tada obavezno kuca i čeka da kažemo da može da uđe! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako se vi borite sa svojim i tudjim roditeljima?
|
|
|
|