RE: Trudnice i ravnoteža (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

nencydrew -> RE: Trudnice i ravnoteža (5.4.2011 12:24:16)

Jednom sam pala na stomak, a sve veme sam bila u frci u kupatilu!

jockobubi -> RE: Trudnice i ravnoteža (20.6.2011 14:42:46)

Pozdrav svim trudnicama :)
Ja sam u 18. nedelji trudnoce, i pre neko vece sam izgubila ravnotezu i pala. Na svu srecu udarila sam o zemlju kolenima tj. pala sam na stranu. Sve se to brzo dogodilo, brze sam ustala nego sto sam pala, ali koliko se secam nisam udarila o stomak, vec sam mozda samo potkacila desni bok. [sm=smiley19.gif]

Nemam bolove, niti ikakve alarmantne simptome ali i pored toga nemam mira. Povremeno osecam bebicu, ali je tesko proceniti da li je sve okej jer su njeni pokreti i onako slabi - tek sam pre par dana pocela da ih redovno osecam. Sad po ceo dan sedim sa rukama na stomaku ne bih li osetila maleni pokret i smirila se.

Nisam bila na uz, ali sam se cula sa doktorom koji kaze da je verovatno sve ok jer je beba dobro zasticena u stomaku, ali i da postoji opasnost od odlubljivanja posteljice, ali nemam takve simptome-krvarenje, oticanje plodove vode i grceve. Da li je neka od vas imala slicna iskustva?
pozz

tijatija -> RE: Trudnice i ravnoteža (20.6.2011 17:18:30)

Ja nisam imala ali bi ti savetovala da podjes na UZ, cisto da vidis da je sve OK, i da nebrines vise [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]