lelaigor -> RE: Kakve ste bile kada ste bile male? (19.9.2014 15:17:31)
|
Bila sam dobra, valjda. [sm=jezicek.gif] Bila sam pomalo đavolak. Bila sam jako bolešljiva i više vremena provela u bolnici nego kući. A i kući kad sam bila uglavnom sam ležala. Zato sam bila mirna. [sm=smiley36.gif] Jako, jako puno i brzo sam pričala, to radim i sad. Pokojna baka (Nagyika, na mađarskom) me nikad ništa živo nije razumela. Rano sam naučila da čitam i pišem i već sa 5 godina bila počasni član biblioteke, svaki dan sam vukla brdo knjiga kući, iako je bilo dozvoljeno da se uzme 3 knjige meni su dozvoljavali i po 10tak, jer su znali da je to sve što radim. Nisam se igrala sa decom, pa sam bila malo asocijalna, ali zato su mi knjige i papirnate lutke bile sve na svetu. Volela sam i da crtam, sve što sam mogla ležeći. Volela sam da radim po kući i rano naučila i da kuvam i pravim kolače. Bila sam dobar đak, volela sam školu. Posle nekog vremena kad sam malo prezdravila, krenula sam i na ples. Bila sam stidljiva dok nekog ne upoznam, a onda BUM! drugo dete! Volela sm jako rano da ustajem i zbog toga su me svi ukućani mrzeli. Sestru sam redovno budila u 5-6h da mi podigne rolo zavesu da mogu da čitam ili crtam. [sm=smiley36.gif] Zbog toga što sam retko izlazila da se igram sa decom, nisam baš znala da se ponašam na ulici, pa sam umela da odlutam a ne javim se, da pređem put a da ne pogledam jel'' idu kola...i tako redovno upadala u nevolje...večito su me neki ljudi dovodili kući jer sam završila kod njih ili su jedva zakočili da me ne zagze kolima, itd. [sm=zmeden.gif] Ja bih sad moje dete ubila da se tako ponaša. Mrzela sam da spavam popodne i večito bih posle 10tak minuta kako me mama ostavi da spavam, ustajala, raščupavila kosu i izašla napolje zevajući i kao:"aaaaa, al'' sam se naspavala" [sm=jezicek.gif] Ili bih uzela neku igračku i sakrila je u krevet pa se igrala u mraku. U pubertetu sam bila ok. Bitnija mi je bila škola od bilo čega na svetu. Ovo smo moja sestra i moj tata i ja. (Nemam istog tatu) [img]http://www.dodaj.rs/f/3X/ny/2fAUtgkM/426523314502290108910508.jpg[/img]
|
|
|
|