|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakve vežbe u trudnoći
6.9.2020 21:22:35   
Dragce86
Zavisi od trudnoće do trudnoće, jer ko ima urednu moze da radi dosta laksih vezbica i da set_a što vise al ima i visokorizicnih trudnoća koje zahtevaju mirovanje :( 


(odgovor članu babily)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Kakve vežbe u trudnoći
7.9.2020 9:07:27   
mikica88
Setnja mi prija , radim samo rastezanja.

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Kakve vežbe u trudnoći
28.9.2020 4:32:58   
mikica88

IZVORNA PORUKA: JJR

Evo par vezbica koje ja tamo radim:)
pre svega pustite neku relax muziku da biste se smirile od svog stresa koji vas okruzuje. Sedite na pod u turski sed ili poziciju slicnu toj koja vam prija.
1) prvo vezbajte ruke: dk sedite istegnite se sto vise u vis i podizite i spustajte ruke na razlicite nacine koji vam prijaju (ovo vam pomaze (osim tonusa ruku) da istegnete misice kicme i time sprecavate bolove u ledjima) 
2) levom rukom uhvatite levo rame i lakat povucite desnom rukom da bude u ravni sa temenom i istegnite dobro (ponovite sa desnom rukom isto)
3) ispruziti jednu ruku napred u visini grudi i okrenuti sa dlanom napred  i prstima prema podu: istegnuti drugom ruke prste i ponoviti sa drugom rukom
4) za noge: sedite sa rasirenim nogama i pokusajte da dodirnete prste oba stopala istovremeno (sa stomakom sve vecim biva sve teze ali vredi insistirati); posle naizmenicno jedno pa drugo stopalo
5) saviti jednu nogu pod uglom od 90º pozadi i drugu ispruziti napred...okrenuti se prema nozi pozadi da istegnete lisice sa strane na kicmi i istovremeno istgnuti bolje misice na nogama (ponovoiti sa drugom nogom)
6) lezite sa strane i podizite jednu nogu u vis pa posle umesto u vis pomerajte je napred i nazad
7) lezite na ledja i podignite zadnjicu od poda. drzite je u visu pola minuta pa odmorite.ponovite nekoliko puta (pazite da ne koristite trbusnjake nego ledjne misice;))
ovo su samo neke od vezbica....ima ih toliko....
ostanite u formi;)





Vezbam nesto slico ovom.

(odgovor članu JJR)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Kakve vežbe u trudnoći
3.3.2021 11:10:12   
jecapereca81
Dok nisam bila trudna u teretani sam vidjala trudnice kako vežbaju i divila se. Mene mrzelo i onako :) Ali sad kad kg kreću vidim agoniju oko toga. Za sada vežbam malo kući, jer se plašim zbog korone da idem, pa sam prvo pitala doktorku i složila se da ako mi prija smem. Ali to stvarno jeste individualno i uvek prvo treba pitati dr ali i slušati sebe

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 104
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:







Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here