|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sisanje palca
6.3.2018 9:40:47   
Dora89
Moja je sama prestala sa tim kad su zubi malo pauzirali. Inače, isto joj je prijalo da glođe moj prst, a glodalicu nije htela.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Sisanje palca
3.6.2019 17:51:30   
dunja RR
Isto i kod nas. A dudu neće. Za sada nema zubića.

IZVORNA PORUKA: Jeca*

Moj Luka je isto početkom trećeg meseca možda i malo pre. počeo sisati palac. I isto se gadi jer pipne često nepce user posted image  Ja se svađala sa njim, branila mu, ali je to izgleda faza i izgleda je povezano sa zubićima. Sad gura celu ruku u usta user posted image  Inače da, bolje i user posted image nego palac, važno je boriti se sa njima da se ne naviknu, ali nema šanse zabraniti im potpuno, tvrdoglavci mali user posted image



< Poruku je uredio dunja RR -- 3.6.2019 17:53:34 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Sisanje palca
3.6.2019 17:52:07   
dunja RR
I ovde, isto i kod nas.

Da brinem ili da pustim?

Koliko traje obično ta faza?


IZVORNA PORUKA: prase

Moj Uroš je pre nedelju-dve počeo da pokušava da gurne prst/šaku u usta a u poslednjih nedelju dana u tome i uspeva... donekle. Uglavnom drži još stisnute pesnice, pa gurne onako skoro ceo (skupljeni) kažiprst u usta, a sisanje se čuje tako glasno. Prvo sam mislila da pokušam da mu ne dam to, ali on to radi kada misli da je sam pa se tako umiri i zaspe. Sad ne znam da li je to kvarno, ali odlučila sam da ga pustim da to radi. Dobro je da nauči da se sam umiri ponekad user posted image



< Poruku je uredio dunja RR -- 3.6.2019 17:54:13 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Sisanje palca
3.6.2019 20:06:26   
lesli
Dunja, pusti. Mm je isto bio zabrinut i trpao joj dudu kad sisa palac, ja sam bila u fazonu “pusti” i nekako ga ubedila. Elem proslo je samo od sebe. Sveukupno mislim da ie trajalo oko mesec-dva. A pocelo je kada je imala 2-3 meseca.Sad trpa ruke u usta i grize ih, trlja zube ali palac ne sisa.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Sisanje palca
3.6.2019 21:03:24   
bebilule
Ja ne bih branila tako nesto bebacima. Prija joj, smiruje je... Uostalom, kako i braniti. Sve bude i prodje. Ok mi je kada vidim i starije dijete da to radi, odviknu se lako od svega bez forsiranja. Ja se Dunjci ne bih puno zamarala tim. 


(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Sisanje palca
3.6.2019 21:53:19   
Filadendronka
Dunja, klasicna oralna faza u toku. Kazu da “sisaci” palca imaju visok IQ. Ja sam sisala palac jakoooo dugo, ne smem da se hvalim prosekom  na faxu. 😁 Salu na stranu, jako losa navika, cak se delimicno secam sebe iz te faze. Navukla sam bila i par puta neke crevne parazite posto su ruke kod dece gotovo uvek prljave. 


(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Ženama mozak naraste nakon porođaja
Popularno verovanje da se ženski um pretvori u kašu tokom trudnoće i porođaja je totalno pogrešno – mozgovi žena, u stva...
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...



Click Here