|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
3.3.2017 22:28:29   
Duškić

IZVORNA PORUKA: szana

Zdravo svima. Da li neko zna da li dr Golubovic ili neko drugi iz Misovica radi i negde privatno /ima privatnu ordinaciju i da li takav vid moze povecati sansu za prijem u ovo porodiliste kada dodje vreme?


Naravno da moze, strasno treba ti veza i za porodiliste. A kooorupcija neverovatna, a cifre... Cim ides privatno, na sve moguce te salju i naravno dobijes extra tretman posle u porodilistu..Jer, zdravlje, kad sve dobro prodje..Red je da castite opet....(ovo ja malo ogorceno iz iskustva) .

(odgovor članu szana)
Direktna veza do poruke: 1301
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
3.3.2017 22:37:14   
Nikita19
Duskic da li si se ti poradjala u DM?

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1302
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
3.3.2017 22:39:00   
Duškić
Nisam ja, moja sestra ..Ja sam u Visegradskoj, pa u Frontu..

(odgovor članu Nikita19)
Direktna veza do poruke: 1303
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
3.3.2017 23:24:29   
Nikita19
Izvini sto sam mozda dosadna... Ali, da li je imala vezu, isla privatno ili je od onih koji su imali srece?

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1304
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
4.3.2017 12:10:45   
szana
Ja sam se skoro porodila tamo i naravno da moze bez veze. Bitnija je sreca, tj trenutak. Ako dodjes kad su svi kreveti popunjeni, ne mogu da te prime. Tako je meni receno. Mene su regularno primili.

(odgovor članu Nikita19)
Direktna veza do poruke: 1305
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
4.3.2017 17:21:31   
Nikita19
szana, ohrabrujuce je cuti da nije sve tako crno i da ima i onih koje su bez veze regularno primljene. user posted image Ocigledno je najbitnije hoce li te sreca posluziti u tom trenutku! A jesi li ti tamo i vodila trudnocu?

(odgovor članu szana)
Direktna veza do poruke: 1306
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
4.3.2017 19:59:50   
szana
Moram malo da te razocaram. Imala sam "vezu" ali nije bilo potrebe da je zovem jer sam regularno primljena. Vodila sam u domu zdravlja a u nekom kasnijem trenutku sam krenula u DM. Pre toga sam double test i jos neke stvari u Frontu.

(odgovor članu Nikita19)
Direktna veza do poruke: 1307
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
5.3.2017 1:37:46   
Nikita19
Ahaaaa... Pa dobro... Ali svakako je dobro cuti da moze i bez veze i da je u stvari jako bitan i faktor srece. user posted image

(odgovor članu szana)
Direktna veza do poruke: 1308
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
5.3.2017 10:07:06   
Khaleesi
Jako je bitan trenutak kada pocnes da se poradjas da li ima mesta. Kada sam se prvi put poradjala primljrna sam u dm mada sam vodila trudnocu i znala jednu dr ali nije me ona primila. Drugi put je bilo mesta ali dr Loncar me je ubedjivao da porodjaj nije jos poceo i moja dr nije bila tu pa sam se posle 3 sata porodila u N.Frontu... Taj drugi put mi je hvalila veza...user posted image
Mada i u Frontu sam super prosla i bilo je ok kao i u Dragise tako da ne plasi se, zene se poradjaju i u kolima ako ne stignh na vremeuser posted image sala

(odgovor članu Nikita19)
Direktna veza do poruke: 1309
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
5.3.2017 10:59:13   
Nikita19
Ma da... Tako i ja razmisljam... Uvek postoji opcija! user posted image A i hvala Bogu pa nema vise Loncara da zagorcava zivot trudnicama!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1310
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
28.3.2017 21:58:15   
TAMARA121
Cao :) da li neko zna kako se zove doktor sa slike drugi poredu u belom odelu :)hvala vam http://www.dragisamisovic.bg.ac.rs/bolnice_img/ginekologija/a33.jpg

(odgovor članu Nikita19)
Direktna veza do poruke: 1311
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
2.5.2017 18:21:16   
SaraLana
Znam ja,nazalost.
Dr Loncar

(odgovor članu TAMARA121)
Direktna veza do poruke: 1312
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
12.7.2017 11:48:55   
mica981
Cao svima,
porodila sam se 02.10.2016 ali vec dugo osecam potrebu da prenesem svoje pozitivno iskustvo najvise zbog trudnica jer znam kada sam otisla kod dr Nikitovica pa posle na forum da sam bila krajnje zabrinuta jer sam po forumima svasta citala...
Lepota je kazu u ocima posmatraca, pa da znate sve trudnice da utisci najvise zavise od osobe koja pise pa tek onda od lekara(naravno ova jeziva iskustva zena izuzimam iz toga i ja sama sam bila tuzna i zgranuta sta sam sve procitala). ali zato kad je dr Nikitovic u pitanju za mene je on Bog lekarskog neba!
Prvu trudnocu sam vodila privatno kod dr.Dosev iz Visegradske i tamo se i porodila postavljala pitanja ona jadna odgovarala mi po sat vremena:)) ludilo, ali to platis pa smaraj koliko hoces:)P)))
Resim ja drugu trudnocu da idem regularno u bolnicu, dodjem kod dr nikitovica, on sve ajmo, ajmo idemo brzo ultrazvuk dza bu sve u svemu 5 minuta vidimo se za mesec dana. Ali, to je tako u bolnici, vec su mi rekli da je sjajan lekar i ja sam to tako prihvatila. Moram da kazem da kod privatnika nema sta sve nisam radila, ovde mi je bilo stvarno opusteno... Cak sam ga i pitala da li ce me primiti u bolnicu i da li ce me on poroditi, rekao je jedino ako nije nenormalna guzva, i da ne brinem ako on nije tu da su mu kolege odlicne. Naravno, ja sam brinula kao i sve vi da li cu biti primljena mislim da me je to najvise opterecivalo tih poslednjih dana.
Meni u nedelju ujutru pocne blago da ispada krvavi mesak ali nemam bolove, ja zovem bolnicu kazu radi uvece, ja sacekam uvece i vidim jednu trudnicu u spavacici kako odlazi gore i vec sam se oprostila da ce biti mesta za mene..On dolazi pregleda me i kaze pa ti si pet prstiju otvorena ih gde da te vracam ajde i ti gore... Ja zbunjena nesto mrmljam i on covek poce da se sali bas mi je bio simpatican, mi trudnice smo izgubljene i krajnje smesne sigurno:)))
Uglavnom kreveti su uvek frka ja sam se poslednja to vece kroz iglene usi provukla, primila epidural sve super, Nikitovic mi probusio vodenjak i odmah me pregledao i u toku pregleda vice AJMOSALAAAA! Ja nista ne shvatam mislim i ja i sestre za zenu do mene posto su nju spremali za carski, kad ono JA! Bebi je bila obmotana pupcana pa ispala,voda pozelenela i tako Rajko mene porodi dobijem zdfravog zivog dec aka i evo verujte meni suze krenu i danas kad se setim tog coveka! Da me nije primio ili poslao dalje ko zna sta bi bilo sa mnom i mojom bebom!
Vrhunac je kada me je ujutru posetio u sobu i devojku koju je isto porodio sinoc, ja nisam mogla da verujem kakav je to odnos lekar pacijent.U visegradskoj doktorka je bila odlicna ali mislite da me je posetilam javila se...stvarno svasta. I ne ocukujem to naravno, samo me ta ljudskost jako obradovala i uvek mi se vrati vera u ljude kad ima ovakvo svetlih primera svoje struke.

(odgovor članu SaraLana)
Direktna veza do poruke: 1313
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
12.7.2017 15:09:38   
mica981
IZVINITE dodala bih jos nesto,
u DM sam otisla iz razloga sto prvo dete 'nisam uspela' da dojim verujuci u tezu da nemam mleko, i nakon visegodisnje grize savesti resila da sada kad sam ponovo trudna niko ali niko me ne ubedi da ja to ne mogu! u Visegradskoj su nam rekli da beba moze da umre od gladi i ja sam rokala dohranu da mi se to ne bi desilo... uzas... i iako sam se budila mokra sve sam mislila beba mi gladna pa joj davala dohranui kroz 6 nedelja mleka vise nije bilo. zato u drugoj trudnoci i odlucim da odem u bf u dm bolnicu.
Verujte da su mi svakakve nebuloze govorili mislim pre svega na pedijatra stariju gospodju neznam prezime, kako necu moci genetski da dojim!!!! A sad pisem jer sam citala u ranijim postovima da zene kazu da ne mogu da doje zbog genetike...Nista ja njih nisam slusala.Moj mali je u bolnici samo spavao,nije siso vec sam bila uspanicena da mi mleko nece zaziveti i kad sam dosla kuci prvu noc je bio gladan ja stvarno nisam imala dovoljno mleka, medjutim docepala sam se telefona jedne zene iz unicefovog programa za dojilje koja je odmah dosla i iako su mnogi rekli uffff dajes pare verujte da je cifra krajnje mizerna za rezultat! zena je rekla zovi me svaki dan da mi kazes kakvo je stanje i da ti kazem sta da radis i ja sam smarala smarala i bila uporna ko konj sa izmlazavanjem i posle nedelju dana moje dete je do danas dojena beba!
U dm ti nude da udjes u hippovu studiju da ti daju besplatno mleko a da jednom mesecno dolazis na kontrole i jedino sam u dm razocarana to mi se cini da pedijatri vise naginju na njihovu nego na nasu stranu. Moja drugarica nije imala mleka u dm joj dali kutije sa mlekom ko iz apoteke a u hippu neobelezene i nedeklarisane kutije i ona zena odustala.Nisu nasa deca zamorcici nemackih studija, ko moze nek ne pristaje na to. I jos nesto moj muz meni kupi hippov caj nesto izmedju 700 i 900 rsd popijes za par dana, ja procitam deklaraciju odem po komorac i anis u zdravoj hrani i eto ti istog caja!
STOP FARMACEUTSKOJ MAFIJI, NAPRED MAJCINO MLEKO! user posted image

(odgovor članu mica981)
Direktna veza do poruke: 1314
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
30.8.2017 13:52:01   
Dragce86
Sjajan tekst, sve reci hvale za dr Nikitovica iz DM! To je i moj lekar bio i nemam reci koje bi opisale to predivno iskustvo! NEK JE ZIV I ZDRAV!user posted image

(odgovor članu mica981)
Direktna veza do poruke: 1315
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
22.10.2017 14:27:30   
pomonandzarina
Molim mame koje su se skoro porodile u DM da mi kažu iz kog DZ su dobile uput? Sada postoje neke zabrane i ne može lekar iz svakog DZa da napiše uput, kao što je slučaj kod mene.

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 1316
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
31.10.2017 15:44:01   
Vezebez
I ja imam problem sa dobijanjem uputa za DM. user posted image Receno mi je da teritorijalno ne pripadam njima, inace sam na NBg-u...

(odgovor članu pomonandzarina)
Direktna veza do poruke: 1317
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
1.11.2017 9:26:43   
Mala Elena
Dz Vracar daje za Narodni front i DM (proverite jos informaciju, meni sa Vracara nisu mogli zakazivati termine za gradsku bolnicu -Zvezdaru, ali juce je dr iz bolnice rekao da su tu zabranu ukinuli pre dve nedelje, proverite u vasrm dz)
Uput za porodiliste, bilo koje se moze dobiti, onaj rucno popunjen.

< Poruku je uredio Mala Elena -- 1.11.2017 9:28:23 >

(odgovor članu Vezebez)
Direktna veza do poruke: 1318
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
22.12.2017 1:38:50   
Zenabezimena
Drage dame,imala sam isti problem sa uputom za DM jer sam sa Novog Beograda, do danas kad sam konacno uspela da zakazem pregled...zabrana je ukinuta user posted image
Da li neko zna da mi kaze da li u Misovicu rade ekspertni UZ? Doktorka u DZu mi je zakazala obican pregled tamo,jer samo to moze,pa da se ne ispalim.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1319
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
4.4.2018 0:42:36   
Ecika Eca
Zdravo svima...
Ne znam da li ce mi neko odogvoriti,ali takodje me zanima da li neko zna kakva je Doktorica Puric Milica, ja kod nje trenutno privatno preglede obavljam trudnoce i pricala sam snjom o tome da me porodi u Misevicu. Pa me zanima kakva ste iskustva imali tamo i sa njom ako je nekog od vas vodila? :) :) :) :) :)

(odgovor članu Zenabezimena)
Direktna veza do poruke: 1320
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
4.4.2018 0:59:46   
Rosita
Nemam iskustva sa njom.
Sve pohvale za ovo porodiliste! Svi su sjajni. Fenomen mi je jedan laktacijski brat. Covek se fenomenalno razume u dojenje. Meni za to pomoc ne treba, ali vidim da prvorotkama bas znaci.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Ecika Eca)
Direktna veza do poruke: 1321
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
4.4.2018 11:43:08   
Ana RR
Rosi, jel bio Marko? user posted image Kad je on u smeni sve žene su odmorne, bebe mirne i naspavanje user posted image divan, divan, dečko!

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1322
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
5.4.2018 13:28:00   
Rosita
Da Anči, on je :)! Dve žene je na moje oči naučio da doje, a bile su beznadežnr. Čovek im vidi grudi i kaže ne treba ti ženo dohrana uopšte, ajde da ti pokažem.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1323
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
5.4.2018 14:51:08   
Ana RR
On je genije! U moje vreme nije radio kao laktacijski već pedijatrijski tehničar. Ni jedna beba se ne čuje kada je on tu i sve žene odmorne. Divan je.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1324
   RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović
12.4.2018 21:04:28   
Lenami89
Mene su porodili dr Milica Purić i dr Dragan Antić zajedničkim snagama jer je bilo malo komplikacija. Mislim da je dr Purić odlična i hvala joj što je pozvala dr Antića kad se nije osetila dovoljno samouvereno zbog komplikacije (beba se nije dobro rotirala, primenili su mi vakum). Cenim kad doktor nije sujetan.

(odgovor članu Ecika Eca)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...



image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here