RE: Muž-gay? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Olga75 -> RE: Muž-gay? (16.9.2014 10:15:57)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

E bubi lepo receno .
Ja nisam od onih koji osudjuju , cak i znam decka koji to jeste. Ali neka svoju intimu ostave iza zakljucanih vrata, mislim da , iako je to njihovo opredeljenje, i ako su i oni ljudi kao i svi mi ostali , to upravo znaci postovanje starijih i nas ostalih koji nismo gay. Ne mora javno da svako to gleda. Mozemo glavu okrenuti na drugu stranu ali opet cemo osetiti nelagodnost.
Mm ne bi to nikada bio [sm=bravo.gif]

cim se pojavi ono ALI
to je vec osudjivanje
i jadnan taj covek , ako uopste ova prica postoji ako je gey i morao je da se ozeni i ima decu
kolika je njegova frustracija jer zivi u homofobnom drustvu
ne samo homofobnom ali dobro
kod nas je normalno da se pederluk dobije - postane , prenese , normalno je da je zrtva kriva jer je izazivala , normalno je da neko ne plati porez jer je uticajana , normalno je da neko udje preko reda jer ima vezu
svasta nenormalno je ovde normalno

Mala Elena -> RE: Muž-gay? (16.9.2014 11:12:19)

Onda sam trebala upotrebiti umesto "ali" , "samo" ... ne osudjujem , uopsteno sam pisala.
Govorim glasom vecine [sm=smiley1.gif], ljudima je neprijatno kada vide to nesvakidašnje ljubavisanje na javnom mestu.
A sto se teme tice , mm ne mogu da zamislim u toj ulozi [sm=smiley36.gif]
Drugi muzevi koji imaju u braku i decu , a ipak su gay, njihova greska sto su zakasnili da skontaju sta su zapravo . Ne mogu da ih sazaljevam...Pre bih ove druge sazaljevala .

doktorkakristal -> RE: Muž-gay? (16.9.2014 11:19:21)

nemam nikakvo konkretno misljenje o njima,nista me vise ne moze iznenaditi u ovom drustvu,opet sam uvek za to da se nista ne krije,ako je neko gej onda je gej i tu se nista ne moze promeniti,da mi muz to kaze ne bi mi bilo svejedno ali sta je tu je ,razisli bi se i svako nek vodi svoj zivot

Olga75 -> RE: Muž-gay? (16.9.2014 11:24:51)

e to Doco , to si sto si i protiv sebe ne mozes a moras jer ce neko da te razbije bejzbolkom jer taj neko je normalan a ti nisi [sm=smiley13.gif]
i da ME , meni je gadno i kad se hetero par drpa i naskace na klupi , ulici , stanici
i to treba objasniti malom detetu , sta onaj cika radi onoj teti , je l to nju boli
a toga ima neuporedivo vise
i ohoho iznenadjenja , nasem normalnom drustu to ne smeta

doktorkakristal -> RE: Muž-gay? (16.9.2014 11:29:00)

tacno,pa u svakom parku neko na nekog naskace i to u sred bela dana,a tek ove starlete po novinama gole redovno i to je ok,normalno da mi masu sisama i dupetima,gledaju deca pa se i ugledaju misleci da je ok

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]