stsanja -> RE: Putujmo zajedno! (17.3.2009 20:36:12)
|
Jedino nisam bila u Parizu,ostala predivna mesta koja sam zelela sam posetila.U Egiptu je prelepo,isla sam krstarenje Nilom i obilazenje piramida i svim zanimljivosti,sve je super samo mislim da je pozeljno da se ide u jesen/zimu kad je kod nas zbog visokih temperatura.Amerika je divna i ima sta da se vidi,Los Andjeles je san snova(tamo je naselje Beverli hils,menhetn,holivud,...ma sve..)a Las vegas je bas onakav kakvog ga predstavljaju u filmovima.,NY kao grad je prebrz ali mi se svidja i 90 % mase ide metroom i peske jer je saobracaj uzas.Barselonu obozavam i isla sam nekoliko puta i opet cu,Amsterdam je predivan grad koji definitivno treba videti jer je sam u prelepoj arhitekturi,mislim da su im od nedavno ukinuli crvene fenjere,najpoznatiji deo za `lutke`iz izloga...Naravno Dubai,bez komentara!!!!!Slovenija,grad Maribor gde imamo i stan,stan nam se nalazi u podnozju planine Pohorje a 5/10 tak min nam treba do centra grada,divota,a vazduh cist.Na srecu stalno putujem,i obozavam da idem stalno na nove destinacije,mada se rado vracam i na neke stare..Rekla sam muzu da kad ostarimo ,obavezno idemo na put oko sveta(ako ne bude pre)
|
|
|
|