RE: Ljubomora (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Mala Elena -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:44:00)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.

To zna da zasmeta. Moja drugarica je spavala sa mojim deckom dok sam ja njoj pricala o njemu, poveravala se, znaci u isto vreme . Neverovatno. Nije mi od tada drugarica.

Sarav -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:44:03)

Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.

SAD sam se setila jedne takve[sm=smiley36.gif] Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću [sm=zmeden.gif] još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.

Sarav -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:46:12)

[/quote]

To zna da zasmeta. Moja drugarica je spavala sa mojim deckom dok sam ja njoj pricala o njemu, poveravala se, znaci u isto vreme . Neverovatno. Nije mi od tada drugarica.

[/quote]
Skotina, šta drugo da kažem.

Mala Elena -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:46:47)

Haos, koliko zene nemaju takta [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:48:41)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

bas me cudi zasto [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

AnaTamara -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:49:32)

IZVORNA PORUKA: Sarav

Skotina, šta drugo da kažem.

Kao devojka, imala sam isti slucaj sa rodjakom, koja je dosta starija, cak je i dete imala, ja non stop kod nje, a ona vise od godinu dana sa mojim deckom

Anck Su Nmaun -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:52:02)

SAD sam se setila jedne takve[sm=smiley36.gif] Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću [sm=zmeden.gif] još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.

Ma ova je znala tako i da ga grli. Mi na nekoj svadbi ona bi samo s mojim muzem igrala... pa kad zovu da se druzimo ona i mm se dogovaraju ne mm i njen decko ..ma bilo je toga...

Sarav -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:52:32)

Žene bez morala a i mozga. Ali tu su momci najveći krivci. Nema izgovara za takvo omalovažavanje.

Sarav -> RE: Ljubomora (28.2.2018 10:57:30)

Neke zene jednostavno prelaze granice ukusnog. Imali smo kucnu prijateljicu koja se toliko "nabacivala''''mm da je to haos. Ali stavljam pod navodnike jer kasnije vise nisam bila sigurna jer se vidim zena jednostavno tako ponasa. A nema pojma kako to grozno izgleda sa druge strane. Nije da sam bas bila ljubomorna al mi je smetalo takvo ponasanje.

SAD sam se set_ila jedne takve[sm=smiley36.gif] Bivša žena našeg druga. Išli smo na piće leti i ona je nosila neku haljinu. Ajde što sedi sa podignutim nogom u kafiću [sm=zmeden.gif] još je počela da se hladi haljinom a gaće sevaju. Mm i ja sedimo preko puta, njen muž joj spušta haljinu i neprijatno mu je, mm i ja sedimo prekoputa i ovaj moj okrenuo glavu u stranu i njemu neprijatno. Nije jedna ovakva situacija bila sa njom.

Ma ova je znala tako i da ga grli. Mi na nekoj svadbi ona bi samo s mojim muzem igrala... pa kad zovu da se druzimo ona i mm se dogovaraju ne mm i njen decko ..ma bilo je toga...

Zanimljive su te "svi se lože na mene" žene. Ne vide da glume budale pred svima. Nadam se da je tm prekinuo druženje sa njom bez tvoje intervencije jer je to šamarčina za ego.

mama Jo -> RE: Ljubomora (28.2.2018 11:03:37)

Postoje takve zene kojima je prosto u krvi da flertuju, nabacuju se... sto kaze ME - to je prosto njeno ponasanje... ja se jezim takvih zena... znam jednu koja ima preko 50 godina, 6-oro unucadi, a tako se ponasa... i to nema granicu, prosto ti bude neprijatno i zelis da se sklonis kad je tu prsutan neki muskarac... ona se tako oblaci, ponasa, ja to zaista ne mogu da razumem

Sarav -> RE: Ljubomora (28.2.2018 11:05:44)

Psihijatrija[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Ljubomora (28.2.2018 11:09:12)

Ma daleko je sad od nas...
Nisma ja nju nikad mrzela mi smo ono dobri al mi smetalo sto nema granica.

Anck Su Nmaun -> RE: Ljubomora (28.2.2018 11:10:28)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Postoje takve zene kojima je prosto u krvi da flertuju, nabacuju se... sto kaze ME - to je prosto njeno ponasanje... ja se jezim takvih zena... znam jednu koja ima preko 50 godina, 6-oro unucadi, a tako se ponasa... i to nema granicu, prosto ti bude neprijatno i zelis da se sklonis kad je tu prsutan neki muskarac... ona se tako oblaci, ponasa, ja to zaista ne mogu da razumem

Zalim njenog muza!

emicaa -> RE: Ljubomora (28.2.2018 11:35:32)

sto sam starija to sam manje ljubomorna,ali iskreno ni mm ne daje povod da ljubomorisem.

Anck Su Nmaun -> RE: Ljubomora (29.6.2018 21:20:08)

Moja mama mi rece da u zivotu nije videla manje ljubomornu zenu od mene[sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Ljubomora (29.6.2018 21:22:11)

E meni mm ne daje povoda. I znam da mi je veran .... ali.... samo cu reci, ja sam skorpija...

jess021 -> RE: Ljubomora (29.6.2018 21:29:06)

Ja nisam ljubomorna, ali u trudnoci sa L sam bila nenormalna. Paranoja teska, sad mi smesno kad se set_im, ali tad sam umirala od muke. Proveravala mu tel, dramila. ...a on mukica ni da se svadja, ni da se brani -nema covek za sta....jooj hormoni su cudo

Anck Su Nmaun -> RE: Ljubomora (29.6.2018 21:32:04)

Dobro je kad razume zasto si takva pa pusti. Nije ni njima lako sa nama [sm=jezicek.gif]

jess021 -> RE: Ljubomora (29.6.2018 21:36:58)

Anck, stvarno sam bila nemoguca. I to tamo vec 8. i 9. mesec.
Ali proslo i to, posle opet po starom. Da mi je neko pricao da tako mozes da utripujes ne bi verovala.

IvanaSK RR -> RE: Ljubomora (29.6.2018 21:38:14)

To su normalne pojave u trudnoći [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Ljubomora (29.6.2018 22:02:00)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dakle nisam luda [sm=smiley36.gif]

mirana1 -> RE: Ljubomora (29.6.2018 23:20:36)

Imala sam ljubomornog decka, gotovo sam postAla kao on. Jako tesko.

jess021 -> RE: Ljubomora (29.6.2018 23:29:53)

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dakle nisam luda [sm=smiley36.gif]

Jao Maraj, ako imas takve misli, samo se seti mog posta da su to samo hormoni[sm=smiley1.gif]

mirana1 -> RE: Ljubomora (29.6.2018 23:33:44)

Hormoni rade i lude, treba izdrzati sve to.

Maraj -> RE: Ljubomora (30.6.2018 5:58:44)

Jess mislim da ih imam i van trudnoce a nemam povoda....pa ajd to povezujem sa mojim horoskopom [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 15 [16]