jance -> RE: nova lična karta i pasoš (10.9.2010 21:38:16)
|
evo da se pofalim kako sam, bukvalno lukavstvom podigla pasos pre oko mesec dana... ceo Jul sam radila sama, sto kod mene na poslu znaci da nesmem da odsustvujem ni pod tackom razno, ni minut nesmem da uzmem odmora a kamoli slobodan dan da podignem pasos. no trudnica nisam, tako da nemam prednost a 1.avgusta smo putovali na more i morala sam da imam pasos. tesila sam se sa izjavama drugih tipa: ja sam ti tako jednog dana naisla, oni su mi turili broj u ruke i za pola sata sam imala pasos u rukama. Pa ako drugi mogu valjda cu i ja. Pokusala u ponedejak posle posla, kazu nece biti vise brojeva, nemojte dolaziti...posle saznam da su u 8 uvece popnovo delili brojeve. U utorak odem u 6 posle podne, kaze delili su brojeve u 4. U sredu idem odma s posla u 4, kazu dodjite oko 6, bice brojeva. Dodjem u 6, kazu:ko vam je rekao da ce biti brojeva! MM poludi i kaze da se nemicemo odande dok nedobijemo pasos, vise nemozemo da cekamo! Sedeli mi tako sat vremena, vec polako odustajali, kad ja vidim, otvorio se novi salter, zasvetleo broj i niko nista, niko nedolazi do saltera. ja polako krenem, onako laganim hodom, sve se osvrcem dal je to neko zadremao pa ce se trgnuti u svakom trenutku i potrcati ka salteru jer je to njegov broj, ali nista. Dodjem do saltera, kazem Dobar Dan! ona meni :No gde ste vi do sada? Dajte da Vam dam taj pasos [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] I tako ja dobila pasos a i mm smo uzeli isto odma tamo posle mene...Da nepoverujes!
|
|
|
|