|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 12:29:31   
LillyT
Slazem se sa Leki, jedino ne razumem tu potrebu da neko bude stalno kod svojih roditelja user posted image To mi je malo bezveze, slazem se da je uvek lepse kod svojih, ali nekada zene (a i muskarci) znaju da preteraju. No dobro, svako gleda da sebi udesi.
Moja zaova je super. Mozda ne bismo bile najbolje drugarice jer smo razlicite, ali se lepo slazemo. Ima divnu cerku koja obozava moju Laru i super muza. Nas dvoje (njen muz i ja) se uvek zezamo kako smo najveci rod, kada je neko okupljanje.

uopšte ne bih mogla ni na koga da se požalim, ali kada bih živela sa njima , baš kao i kada bih živela sa svojim roditeljima, poubijali bismo se.


takodje


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 14:31:12   
Anoniman
Uf i ja sam malo zeznuta po tom pitanju ...user posted image

Moja zaova je super, bile smo i bićemo jedna uz drugu u najtežim situacijama ... Popodnevna kafica je obavezna ... user posted image

Dosta je vezana za svoje i često je kod nas, meni to ne predstavlja problem , kapiram  jer i ja bih volela recimo da mi je brat bliže... user posted image

Al* baš neko petljanje u moje stvari ...(kapiramo se nas dve tako da oko toga nema problema) ne bih volela...



(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 77
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 15:15:07   
ksenija81
Imam je ali zivi u Svajcrskoj, tako da se vidjamo kad ona dodje sa decicom. Sada je tu vec par meseci pa se vidjamo cesce i razumemo se dobro, narocito oko svadbe koja sledi... Svi kazu : vas dve kao da se udajete, posto je mm totalno iskljucen iz svega zbog svog posla i samo se izbeci kad mu saopstim cenu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 17:56:16   
Leki 77
IZVORNA PORUKA: LillyT

Slazem se sa Leki, jedino ne razumem tu potrebu da neko bude stalno kod svojih roditelja user posted image



Da, to uopste ne kapiram ni ja. Vise sam se osvrnula na deo oko samoposluzivanja i sredjivanja cvecauser posted image Ja zivim na 10min od mojih (kolima) i do porodjaja sam ih vidjala max jednom mesecno. Zasto? Radnim danom se radi, a vikend smo uvek koristili negde da odemo. Kada sam se porodila, mama mi je dolazila mesec dana i kuvala, a ja se petljala oko bebe. Do skoro sam ih vidjala cesce, 2-3 puta mesecno, ponekad i jednom nedeljno, jer mi je zgodno da im uvalim Igora kada imam neke obaveze. Od kada smo uzeli dadilju, to se proredilo.
Suma sumarum, da naglasim, nikoga ja ne branim i ne kritikujem, samo mi je prirodno da moja kuca zauvek bude moja i bratovljeva(u mom slucaju), a da kuca roditelja moga muza nikada ne moze tome ni da se priblizi. U svetlu toga sam prokomentarisala post.

< Poruku je uredio Leki 77 -- 9.5.2010 17:58:03 >

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 18:02:23   
morena
Moja je super! Mlađa je od mene 8 godina, mlada je, vesela, luda, traži savjete od mene, priča mi o svojim dečkima. Ugl, super je!
A kako se kaže za ženu od brata ili muža od sestre? Jel i to tu spada?


_____________________________

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 18:14:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leki 77


Suma sumarum, da naglasim, nikoga ja ne branim i ne kritikujem, samo mi je prirodno da moja kuca zauvek bude moja i bratovljeva(u mom slucaju), a da kuca roditelja moga muza nikada ne moze tome ni da se priblizi.


Da, i ja to tako doživljavam, zato i smatram da mladi bračni parovi treba da žive sami a ne u zajednici (naravno, ako su u mogućnosti), te onda snajka ne bi bila uvređena što zaova kuću svojih roditelja i dalje doživljava kao svoju.
I ja imam ključeve od kuće mojih roditelja, i ulazim u nju kad hoću, uzimam šta hoću (ostavim poruku na stolu šta sam uzela ako nema nikoga kod kuće), dok ključ od svekine kuće nemam, dala sam ga mužu.

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 81
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 21:30:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: morena

Moja je super! Mlađa je od mene 8 godina, mlada je, vesela, luda, traži savjete od mene, priča mi o svojim dečkima. Ugl, super je!
A kako se kaže za ženu od brata ili muža od sestre? Jel i to tu spada?



zena od brata je snaja
a muz od sestre je zet..
user posted image

ja sam vec negde pisala da imam zaovu koja je 17 godina starija od mene i ima odraslu decu...i ja je volim..fenomenalna zena koja dosta cita i gleda svoja posla...obozava teodoru i divna je ...od pocetka.

(odgovor članu morena)
  Direktna veza do poruke: 82
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.5.2010 21:34:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leki 77
samo mi je prirodno da moja kuca zauvek bude moja i bratovljeva(u mom slucaju), a da kuca roditelja moga muza nikada ne moze tome ni da se priblizi.


S ovim se ama baš nikako ne slažem. user posted image

Imam brata i znam šta me sutra čeka ... user posted image

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 83
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
5.8.2010 13:29:16   
Jele
Meni nije normalno da se zaova u kući svojih roditelja, u kojoj sad recimo živimo muž i ja, ponaša kao kod svoje kuće, pogotovo ako je od svojih (njihovih) roditelja ona dobila recimo stan u koji moj muž nikad nije odlazio, niti koristio dok smo bili podstanari, a ona ga izdavala nekome za novce... Ne možeš imati sve, to je bezobrazno.
Ja od kada sam se odselila od svojih i imam svoj dom, uvek pitam da li mogu nešto da uzem i tako. Možda i ja preterujem, ali ako bi taj stan jednog dana nasledio moj brat, a ja dobila nešto drugo (novac ili stan), ne bi bilo u redu da se tamo ponašam kao kod svoje kuće. Možda bi mi bilo čudno da se snajka oseća tamo kao kod svoje kuće više od mene, ali to je život, onda bi i brat imao puno pravo da raspolaže novcem ili čim već što sam ja nasledila, (sad lupam primere).

No, ja imam dve zaove, sa mlađom sam u baš lepim odnosima, poštujemo se i imamo zajednički jezik, a starija je malo dosadna ko proliv.. Ne zatvara, smara dosadnim pričama, ne sluša sagovornika, prekida ga, ubacuje se u reč i malo ne zna da ode kad dođe. Mada, ume da bude i skroz ok kada hoće.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
5.8.2010 14:28:29   
pepeljuga
moja je od mene dosta mladja, cak 11 godina, dobra je a ja se trudim da je pokvarim na vreme, da ne protraci mladost user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 3:42:47   
JaSam
Uh, ja nemam svekra ni svekrvu, al' mi zaova (ja vise volim da je zovem zLaova user posted image ) i dever vrede za 100 njih. Strava i uzas, ne zna se ko je gori. Za devera sam u pocetku mislila da je bolji, cak i da u njemu imam prijatelja, ali ispostavilo se da je dvolicno djubre, ova jeste zla, ali je glupa, za razliku od njega i nece da prdne ako ne proveri sa bratom da li je to dobra ideja. Teski su paraziti i strokavci oboje, ni dok sam cistila za njima i cutala nisam valjala, jel, jelte, otela sam im kucu (njihovim recima) udajuci se za njihovog brata (inace, pribliznih smo godina, oni nesto stariji) Kakve su mi dozivljaje priredjivali i kakve jos priredjuju, mada ne zive s nama vise i pojedose se zbog toga, to ne bi ni stalo ovde. Udali se (bas tako) oboje, ali me ne bi cudilo da pokusaju da se vrate, u inat meni samo user posted image (gde nama dvoma kuca koju smo odrzavali da ostane??? ccc user posted image ) Samo se nadam da tad necu biti ona stara budala koja se svima sklanja, nego da cu biti gora vestica nego sto su me do sad smatrali bez povoda... Ne vredi nista drugo, nazalost, prekasno sam to shvatila... Kad pokazes zube- dobijes postovanje ili te se bar boje user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 7:33:15   
aleksandrova
znate kako ljudi kazu...na ustima med a u srcu jed...e takva je i moja...ne voli i ne postuje rodjenog brata pa sto bi mene je l?to mom muzu tesko pada i ceto mi se poveri oko toga...al na kraju uvek joj oprosti sve njene reci(ona ima uvek razloga i optavdanja za njenu zlobu muz joj parazit a ona je nervozna) i opet je najbolji brat dok je ona naj ali naj kakva naj sestra user posted image ?!da moze dusu bi mu uzela samo da sve bude njeno a sveki joj moja pomaze i hrabri...njih dve su spoj za moj nespokoj...da zna moj svekar kakve su mislim da bi sve bilo drugacije al on jadan po ceo dan nije kuci i uvece guta svaku porciju koja mu se poturi pred nos.

(odgovor članu JaSam)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 9:54:51   
pepeljuga
moja upravo seta bebu dok ja visim na internetu tako da...user posted image

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 14:54:34   
anci 81
Odlicna! Generacija smo! user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 15:00:04   
JaSam
Godine nemaju veze s tim user posted image Moja je samo godinu starija, ja sam i mislila kad sam dosla (naivna) da cemo se lepo slagati, imacu s kim piti kafu, pricati.... Cvrc! user posted image Dovoljno je reci da nema ni jednu jedinu drugaricu.... Nije problem u meni user posted image

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 19:40:06   
Ellenica
ZAova zmija neukrotiva.
Taman pomislim da smo OK kad opet krene da grize.


_____________________________

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu JaSam)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 20:08:19   
anci 81
IZVORNA PORUKA: JaSam

Godine nemaju veze s tim user posted image Moja je samo godinu starija, ja sam i mislila kad sam dosla (naivna) da cemo se lepo slagati, imacu s kim piti kafu, pricati.... Cvrc! user posted image Dovoljno je reci da nema ni jednu jedinu drugaricu.... Nije problem u meni user posted image

Ma znam da nemaju veze godine,nego sam htela reci da je super a uz to smo i generacija!
user posted image

(odgovor članu JaSam)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 20:20:58   
nala
Nisam sigurna sta bih rekla za moju. Ma kao so na ranu, a nekad je kao melem za ranu. Samo sto ovo drugo traje citavih pola sata ili dok ne dobije sta joj treba user posted image , pa onda cao, sve Jovo na novo.

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
11.8.2010 21:13:48   
JaSam
IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: JaSam

Godine nemaju veze s tim user posted image Moja je samo godinu starija, ja sam i mislila kad sam dosla (naivna) da cemo se lepo slagati, imacu s kim piti kafu, pricati.... Cvrc! user posted image Dovoljno je reci da nema ni jednu jedinu drugaricu.... Nije problem u meni user posted image

Ma znam da nemaju veze godine,nego sam htela reci da je super a uz to smo i generacija!
user posted image


Blago tebi user posted image

Kad valja, valja, bez obzira na godine, isto tako i kad ne valja. To ja htedoh reci user posted image

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
13.8.2010 16:07:42   
Sladja30
''ZAova zmija neukrotiva.
Taman pomislim da smo OK kad opet krene da grize''
Ellenice divan ti je opis! Ja sam se jos sa mojom druzila i pre nego sto sam upoznala mm.Ali zmija je pokazala svoje pravo lice tek kad sam se uselila..user posted image
Trebalo mi je dugo da se prvo oporavim od soka sta mi je sve priredila a do juce smo bile nerazdvojne.
I dalje nanosi zlo sto svojim ponasanjem sto svojim jezikom a mama draga koja je inace sasvim ok osoba,u nju gleda kao u Boga i iako ima vec skoro 30 godina toliko je razmazena da mi je zlo da to gledam.Razmazena,sebicna,,uobrazena,bezobrazna.nevaspitana,ne postuje ama bas nikog..
Ostaje mi nada da ce se nekada udati i otici odavde kako bi svi pronasli svoj mir.Tesko je ziveti u takvim uslovima ali mi je dragi toliko dobar da jednostavno ne mogu da se okrenem i odem a opet nije ni resenje kod moje majke da zivimo iz nekih drugih razloga.

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
15.10.2010 14:25:17   
mickaa
Ja imam 2 zaoveuser posted image !
Jedna je skroz in, a druga aut.
Starije od mene, malo, ali odavno se udale i imaju veliku decu.
Ovu prvu zaovu volela bih da poznajem i da se družimo i da mi nije zaova. Najpoštenija, najmoralijna i najobjektivnija osoba koju znam. Nikada je nisam čula da je za nekog rkla neššto ružno ili nedaj bože nekoga osudila.
Druga poštuje samo sebe i svoju decu. Za nju mi ostali malo vredimo.
Mene nikako nepodnosi zato što neidem kod njenih roditelja svakog vikenda po ceo vikend da im pravim društvo.
Pa možete je zamislit........

(odgovor članu Sladja30)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
15.10.2010 14:37:40   
Shishica
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu mickaa)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
15.10.2010 14:38:25   
Mivica
IZVORNA PORUKA: Shishica

user posted image user posted image user posted image user posted image


He-he, čekala sam da se javiš! user posted image

user posted image


_____________________________

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.1.2011 21:18:29   
Ruzza

imam ja zaovu, mladja je i ona je neki kao strucnjak u psihologiji. kao mi smo bliske i ... ali kad god pokusam d apitam o proslosti mog muza i o mogucem neurotskom oboljenju koje ima, jer on neki problem sigurno ima, ona nece da kaze, naravno.
tako da je beskorisna.
ja bih da mene pita zena mog brata rekla sve sto im moze pomoci. mislim da to nije greh. ali... ko zna...

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Kakva vam je zaova ako je imate
9.4.2011 8:54:41   
Anoniman
K'o sa Granda da je iskocila!user posted image

(odgovor članu Ruzza)
  Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here