Nena81 -> RE: Smiješni linkovi :))) (27.4.2010 13:57:49)
|
Man rules * Napokon je neko seo i zapisao sve ovo. Konacno, muska strana price (morate priznati vrlo dobra). Dosad smo samo culi “ pravila “ sa zenske strane. A sad evo i pravila muske strane. * Molimo obratite paznju sva su NAMERNO pod brojem '1' ! * 1. Muskarci NISU citaci misli. * 1. Naucite da korististe WC dasku. Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole. Nama je potrebna gore, vama dole. Mi se ne zalimo sto je vi ostavljate dole. * 1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima. To je tako. * 1. Plakanje je ucena. * 1. Trazi ono sto zelis. Ali znaj ovo: Tanane aluzije ne pale! Jake aluzije ne pale! Jasne aluzije ne pale! Samo reci sta zelis! * 1. DA i NE su savrseno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje. * 1. Nama se obratite s problemom samo ako zelite da se resi. To je ono sto mi radimo. Saosecanje ocekujte od vasih drugarica, one tome sluze. * 1. Bilo sta sto smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument. U stvari, sve receno se nulira i postaje ne vazece nakon 7 dana. * 1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste. Ne pitajte nas. * 1. Ako nesto sto smo rekli moze da se razume na dva nacina, a jedan od njih vas cini tuznim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi. * 1. Mozete nas ili pitati da nesto uradimo ili da kazete kako zelite da bude uradjeno. Ne oboje. Ako vec znate kako nesto da uradite najbolje, onda uradite sami. * 1. Kad god je moguce, molimo vas recite sve sto imate da kazete TOKOM reklama. * 1. Christopheru Columbusu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama. * 1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podesavanja Windows-a! Kajsija, na primer, je voce, a NE boja. Pojma nemamo sta vam je to slezova boja. * 1. Ako svrbi, bice pocesano. Mi to tako radimo. * 1. Ako pitamo sta nije u redu, a vi kazete 'nista', mi cemo se tako i ponasati - kao da nije nista. Znamo da lazete, tako da nije vredno svadje. * 1. Ako postavite pitanje na koje ne zelite odgovor, ocekujte odgovor koji ne zelite da cujete. * 1. Kada moramo da idemo negde, sta god da obuces je dobro... STVARNO! * 1. Ne pitajte nas o cemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao sto su fudbal, trke, kosarka i sl. * 1. Imas dovoljno garderobe. * 1. Imas previse cipela. * 1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura! * 1. Hvala sto si citala ovo. Da, znam, veceras moram spavati na kaucu; Ali da li ste znale da muskarcima to uopste ne smeta? To je kao kampovanje.
|
|
|
|