| 

| 

| NadaR ->  RE: POVISEN HOLESTEROL I TRIGLICERIDI U TRUDNOCI  (23.5.2012 21:23:48) |  
			  | 
 IZVORNA PORUKA:  sladja77 
 Pre par dana vadili su mi krv i holesterol  mi je bio oko 8 a trigliceridi oko 3. medjutim dan pre toga sam jela neke iznutrice i mislila sam da je od toga. medjutim, juce sam kontrolisala ponovo, i iako sam dan pre toga jela corbu i salatu, holesterol mi je bio 8, 5 a trigliceridi 4, 5. inace slatkise skoro da i ne jedem, a usla sam u 22 nedelju. Jel imao neko slicnih problema?[sm=smiley19.gif]

IZVORNA PORUKA:  ana77 
 Meni niko nije u trudnoci merio holesterol ni trigliceride - ni u ovoj ni u prosloj tako da kapiram da to mozda u trudnoci ne mora nista ni da znaci :)! Kad sam posle trudnoce vadila krv sa svim tim parametrima sve je bilo OK ali u trudnoci ne znam kako je bilo posto mi dr nikad to nije stavila na spisak analiza :D!.

IZVORNA PORUKA:  vukosava 
 Sladju u "drugom stanju" posto sve u telu ima drugaciju biohemiju, imaces naravno oboje poviseno. Ovde u SAD se to ni ne gleda u vreme trudnoce i za vreme dojenja jer znaju da je svima poviseno.

IZVORNA PORUKA:  Sanchy 
 Isti su nam rezultati i meni je holesterol oko 8 a trigliceridi preko tri,dr.mi je objasnio da je to normalno i da se tome u trudnoci ne pridaje paznja..

IZVORNA PORUKA:  Valerie 
 ne gledaju se holesterol i triglicieridi, kao ni sedimentacija u trudnoci. i ja sam greskom uradila sve, pa su mi ti parametri bili uzasno veliki, ali to je kod [sm=nosecka.gif] normalno. cak i malo poviseni leukociti su ok.

IZVORNA PORUKA:  sladja77 
 Hvala svima, Sanchy jel su ti rekli da nesto izbacis iz ishrane?

IZVORNA PORUKA:  minavb 

IZVORNA PORUKA:  Valerie 
 ne gledaju se holesterol i triglicieridi, kao ni sedimentacija u trudnoci. i ja sam greskom uradila sve, pa su mi ti parametri bili uzasno veliki, ali to je kod [sm=nosecka.gif] normalno. cak i malo poviseni leukociti su ok.

Sve tacno.[sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA:  Sanchy 
 Slatkise[sm=smiley36.gif],nista drugo,sve ostalo treba i bebcu a slatkisi su stvarno bespotrebni,nemoj da se opterecujes videces cim se porodimo doci ce to na svoje mesto[sm=smiley1.gif]

|   
	          | 
 |  |  |