|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 99 [100]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
7.7.2016 22:47:16   
BubaBubica
Ella kako su dobra kolica! user posted image Baš mi je drago što ste zadovoljni, znam taj osećaj user posted image user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 2476
   RE: Kakva kolica? II deo
7.7.2016 23:22:46   
marijana22
Ella baš su lepauser posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2477
   RE: Kakva kolica? II deo
7.7.2016 23:26:53   
pngpme
Bubi, baš mi je drago da ti se sviđaju, super su... Ella, fantastična su! Imaju sva 3 dijela i još su bila nešto jeftinija čini mi se, nešto si pominjala neku ok cijenu čini mi se. Mi smo isto uzeli kolica u neutralnoj boji...
Milena, mi smo kao i Voci kupili Graco Evo duo, dakle 2u1. Jaje smo svakako morali da kupimo, nismo mogli da naslijedimo od nekoga, a mene je nešto bunilo to da bebu stavljam onako samo u kolica bez nosiljke i jajeta kad je baš mala. Ne znam, nekako me je strah da je stavim samo u onaj ležeći položaj sa kaišićima pa mi se sviđa da imam opciju da je stavim u jaje koje nam treba i za auto... Zato kupismo 2u1.
Još je nama pedijatar u školici rekao da se ni pod razno beba ne vozi u jajetu i da se ne vozi tek tako u kolicima, SAMO u korpi/nosiljci koja je za to predviđena i tako... Kako da ne, rijetko ko baš ima sva tri dijela za kolica, a kako onda beba može u autu da se vozi?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2478
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 0:03:31   
BubaBubica
Hm, da li sad da jurim to jaje pošto nosiljku korpu imamo a jaje nemamo? user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 2479
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 0:08:46   
pngpme
Pa za auto bi vam trebalo, a sad ne znam koliko se vozite... Za kolica definitivno ne treba jaje, još kad ima nosiljka, a kod vaših je baš lijepa, prilagođena bebi, a i ne bi se uklopilo, samo za auto radi sigurnosti, eto.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2480
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 0:11:25   
BubaBubica
aaaa misliš na vožnju u kolicima? Pa tamo ne bi stavljala jaje, doduše ova kolica ih i nemaju, a autom ja nemam vozačku tako da samo za rođendane idemo kolima ili kod lekara i u veću nabavku. A vožnja od bolnice do kuće ima oko sat vremena.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 2481
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 0:19:18   
pngpme
Pa ono sad su apeli da se ni slučajno beba/dijete ne stavlja u auto bez sjedišta, ljudima oči ispadaju na samu pomisao i policajci traže, a mi smo se svi vozili tako od rođenja pa nadalje... Ne daj Bože ako će čovjeka da zadesi nesreća nema tu pomoći. Vi vidite sami, nama je prvo dijete, nadam se da će sve to fino da se očuva, a vozimo se inače dosta, jaje nam je bilo pod obavezno. Opet ovo koje nam je došlo uz kolica (nama je sjajno), nekima predstavlja sprdnju, jer kupuju autosjedišta od 150€ pa nadalje, naravno razlika se osjeti itekako u debljini onih zaštitnih djelova oko glave itd, ali stvarno...
Možete li od nekoga da pozajmite za te rijetke prilike, jaje se ne haba nešto, samo se stavi u auto, meni nikad ne bi smetalo da ga pozajmim nekome na dan ili sl.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2482
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 0:23:56   
BubaBubica
Pa to, mi smo i pozajmili ali su nam ga dali u gotovo neupotrebljivom stanju, msm ne u toj meri zbog čega se koristi... A sa devojkama nismo imali to sedište, jer nije bilo ni obavezno, meni bi bilo lakše da iznesem bebu u jajetu nego u ovoj glomaznoj korpi. Videću još sa nekim da li bi pozajmio jaje jer ćemo ga malo koristiti a zbog toga da uzimamo novo nije nam baš toliko potrebno, ako ne nađemo onda ćemo uzeti svakako. Mene je zbunilo što si napislaa da su vam u školici relki da ne vozite bebu u tome ali sam loše razumela, mislila sam da se ne vozi uopšte a ne u kolicima.

< Poruku je uredio BubaBubica -- 8.7.2016 0:24:23 >

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 2483
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 0:33:51   
pngpme
Da, to je rekla pedijatrica, ali je rekla 5 min.posle toga da se slobodno putuje satima sa bebom od mjesec dana u tom istom jajetu. Zašto onda ne bi smjela beba da se vozi u kolicima u njemu, pa to je prilagođeno bebama? Ma gluposti. Čak je rekla da se iz bolnice ne iznosi u njemu, nego u posebnoj korpi moliću lijepo. Dakle trebalo bi da bebu iznesemo u kolicima, do auta, tamo je prepakujemo u jaje i onda vozimo kući. A živimo na 15 minuta do bolnice, a auto nam je toliko malo da jedva jaje stane u njega pozadi.
Svi želimo najbolje za svoju djecu, ali kraja nema tome šta je sve neophodno. Mi za kolica nismo žalili, a za ostale stvari smo zaista gledali da budemo razumni jer su spiskovi potrebnih stvari nepregledni, a kako god okreneš najskuplje je navodno jedino prihvatljivo jer ipak je to beba, znate.
Npr. rekla mi je pedijatrica, kao i apotekarica da je grehota da se beba pere ičim osim Mustela kupkom do 3 godine, tek onda mogu ovi preparati za bebe iz prodavnice. Ova kupka kod nas košta 18€ i ja sam je tad tako zblanuta i isprepadana kupila, iskreno, osjećam se kao budala.
Odužih kao i obično, izvinjavam se...
Ako je vožnja tako rijetka, gledajte kad bi moglo od nekoga da se pozajmi, pa to bi bilo na pola dana/dan samo ili da uzmete nekakvo polovno, kakvo bilo samo da postoji za te rijetke prilike.

< Poruku je uredio pngpme -- 8.7.2016 0:36:11 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2484
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 6:22:48   
IvanaSK RR
Super su kolica, Ella!

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 2485
   RE: Kakva kolica? II deo
8.7.2016 8:28:56   
Trcosava
Tema je napunil sto stranica, pa prelazimo u novu KLIK

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2486
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 98 99 [100]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 99 [100]
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here