|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Antidepresivi i dojenje
24.9.2011 11:44:44   
Depra
Pozdrav za sve! Ranije sam imala dijagnozu anksioznost sa panicnim atacima. Ti napadi su lagano poceli da mi se vracaju nakon porodjaja. Planiram da odem kod doktora i pretpostavljam da ce mi ponovo prepisati terapiju (sigurna sam da bi mi pomogla da problem eliminisem na samom pocetku). Medjutim, pretpostavljam da nijedan antidepresiv ili sedativ nije dozvoljen dojiljama, a tako ne bih da prekidam dojenje.

Nisam bas kriticno user posted image , ali sam osecaj nesigurnosti (strah od gusenja, nesvestice) kad izadjem medju ljude da setam bebu nije bas prijatan.

Da li ima neka dojilja sa slicnim iskustvom? Znam da je sve u glavi, ali nije lako da se covek sam izbori sa tim. Nije lako jer su tu fizicki simptomi koji ga podsecaju da se nesto desava. Razumece panicari user posted image

Probala sam persen, ali nista user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Antidepresivi i dojenje
24.9.2011 11:59:40   
PoisonEve
Lorazepam sme da se pije tokom dojenja al postoji neka fora kolko pre ili posle izmuzavanja, nisam sigurnauser posted image

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Depra)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here