|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 22:31:40
|
|
|
|
degu
|
Aussie Tvojoj maloj Yag treba samo ljubav, a to već imate, sve ostalo će doći spontano, ne brini
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 22:52:07
|
|
|
|
mmms
|
Aussie cestitam od .Devojcica je prelepa!!!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 22:53:47
|
|
|
|
Anoniman
|
aussie
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 23:07:58
|
|
|
|
mama kukunka
|
o Boze, kako je to divno!! Upravo procitala knjigu ‚‚ vanredno stanje‚‚ ( posle sledi drugo stanje a prethodi prvo stanje)o zeni tj paru koji na kraju procesa usvajanja ostaje trudna ( pri tome je proces trajao oko 1,5 god)..kad ono i na forumu ista situacija samo iz ‚‚ekspres lonca‚‚‚!! Ozi, prelepo, divna je cerkica, a ti uzivaj u trudnoci!! Cestitam od srca!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 23:18:07
|
|
|
|
Anoniman
|
hej cure moje dive hvala vam bas ste predivne evo moje prvo jutro s mojom preslatkom djevojcicom...ja pijem caj a ona toplu cokoladu predivno se osjecam
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 23:26:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jedna prelepa devojčica, ne mogu da se nagledam slika Mm me gleda u čudu što plačem Postavi i zajedničke slike, piši nam kakva je, anegdote, dogodovštine...
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 23:58:32
|
|
|
|
MarijaBg
|
Divno
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 3.11.2011 23:58:50
|
|
|
|
Anoniman
|
izgleda sretna
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:00:19
|
|
|
|
Anoniman
|
dusica moja
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:01:53
|
|
|
|
Alexis79
|
Luce malo slatko ... Ima oci kao srna
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:03:20
|
|
|
|
degu
|
Aussie prelepa je I jeste srećna , u to nemoj da sumnjaš
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:18:52
|
|
|
|
mikica sa
|
Aussie Bosanko moja, cestitam i tebi na kcerkici a i njoj na tako divnoj mami. zbog cega se bojis da ces je povrijediti? zelim vam svu srecu ovog svijeta. uzivaj s njom a onda kad rodis uzivajte svi zajedno. posmatraj je kako raste, osjetices kad joj treba vise paznje, pricaj puno sa njom. jednostavno joj se posveti svom svojom dusom i srcem i ona ce ti to uzvratiti cistom djecijom ljubavlju. a to je nesto najvrijednije na svijetu. ne postoji nista ljepse i iskrenije od njihovog osmijeha i pogleda punog srece a to se na ovim slikama vidi. kad se osmijehne kao da sunce ogrije svaka cast i tebi i tm na ovom cinu! sve najbolje vam zelim!
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:26:42
|
|
|
|
gagana83
|
Divnoooo Cestitam aussie!
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:27:09
|
|
|
|
liliana
|
Aussie, ti mene fino rasplaka... Želim ti da sve lepo dočekaš od svoje ćerkice i bebe koju čekaš, a tvoja ljubav če bit višestruko vračena i nagrađena.
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:27:20
|
|
|
|
Anoniman
|
lepe moje vi ste divne hvala vam trudimo se da bude sretna zaista...
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 0:27:45
|
|
|
|
bratzz
|
Prelepa je Da imam vise para i da mm pristane i ja bi usvojila dete.
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 1:06:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: soni a jel si joj saopstica da ce uskoro dobiti batu ili seku ??? nisam jojj saopstila neka jos malo ona je jako mala i nece da razume jos te neke stvari i sve je za nju ovo novo bila je tamo negde sad je ovde sa nama mislim da misli da je dosla kod tete neke ili tako ali je srecna samnom..jos je mala pa verovatno nece biti tesko da se navikne sa nama
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 1:16:51
|
|
|
|
Anoniman
|
spavam malo mi je krevetic mali ali sam se snasla okupana nane i dida dosli da vide svoju prvu unuku halo stari pusti me ne poznajmo se
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 1:19:25
|
|
|
|
Anoniman
|
nana donjela haljinu i snalu pa da probamo
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 1:40:51
|
|
|
|
Nataša1
|
Aussie, divna si i devojčica ti je divna. Želim vam mnogo ljubavi i sreće. Da nam je da je više ljudi kao što si ti
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 2:00:54
|
|
|
|
Biksi79
|
Aussie naletoh na ovu temu,ti si jedno divno stvorenje andjeoskog srca,devojcica je divna predivna,cestitam na trudnoci i vama zelim svu srecu ovog sveta
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 2:01:01
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala natasa... bikis
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 7:05:28
|
|
|
|
tina37
|
Aussie dugo nisam upoznala,srela ili cula tako mladu osobu sa tako velikim srcem.Ja ti se divim i zelim uvek dobro zdravlje i tvojim najmilijima.Curica je skroz slatka i ne sumnjam da cete se lako naviknuti jedna na drugu,samo uzivajte.Kad bi bilo vise ovakvih ljudi manje bi sigurno bilo popunjena sirotista.A kod nas je kriv sistem,pa ljudi koji zele da usvoje,cekajuci dugu proceduru,izgube strpljenje,zivce,novac i na kraju nista.Prepuni domovi dece.Uh i srecna sam zbog tebe i tuzna zbog nase drzave.
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 7:35:56
|
|
|
|
zoća
|
Ovo se često dešava psiha je čudo,a ti si draga veliki čovek svaka ti čast.Devojčica je pravi anđeo IZVORNA PORUKA: Lu RR Aussie čestitam mamice Predivnoooo Sad si me podsjetila na knjigu koju sam nedavno čitala, Prvo stanje-Vanredno stanje- Drugo stanje. Žena nije mogla da zatrudni i pored svih muka i VTO-a, a tek kad je usvojila dijete ostala je trudna
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 7:42:39
|
|
|
|
Torbica
|
Draga, tako je moja kuma uzela pod hraniteljstvo a zatim i usvojila moje kumce, Danicu. Vole se kao da su najrodjenije, ma to je nesto neverovatno, da ne poverujes, jos i lice, kao da ju je ona rodila. Zelim ti svu srecu sa njom, bice sve divno i dobro, ubedjena sam!
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.