|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: moja usvojena devojcica...
4.11.2011 8:16:51   
Inica
Aussie, moze jedna zajednicka slikica? user posted image
Kod nas ne samo da je los sistem, nego eto- delimicno skoro sam gledala na tv-u kako je jedna porodica kao hranitelji uzela jednu bebu, devojcicu, bukvalno je od rodjenja sa njima.. I sad posle nekih godinu dana (mislim) oni im je oduzimaju.. Uz objasnjenje kako su nasli usvojitelje, a oni nemaju pravo da je usvoje? user posted image Zamislite kako je njima.. A i tom detetu bilo.. Svi se vezali za nju, babe, dede, itd.. Jos iz socijalne sluzbe govore kako oni rade ono sto je najbolje za dete.. Ma vazi.. A oni vec spremili papire za usvajanje. I jos dok je nisu primili u kucu oni su se raspitali i dobili "potvrdu" da ce moci da je usvoje kad dodje vreme za to..

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 101
4.11.2011 8:20:11   
maca821
Kako li je tim ljudimauser posted image uh taj nas sistem, da poludis.

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 102
4.11.2011 8:20:48   
Olga75
Aussie , jos jednom , divno je to sto si uradila
a ya dileme oko usvojenja evo TEMA pa tamo pricajmo o tome
bilo bi lepo i da nam Aussie opise proceduru koju je ona prosla sa hraniteljstvom i nadam se sa trajnim usvojenjem

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 103
4.11.2011 8:34:37   
Anoniman
aussie ovo je predivno!!! Tek sad sam videla-svaka čast! Divno je imati tako veliko srce kao ti user posted image Želim ti svu sreću sa malom princezom i naravno da uskoro dobije batu ili seku user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 104
4.11.2011 8:35:36   
d@d@
Aussie,procitala sam na crticama da si svoju devojcicu vodila u park-i nista mi nije bilo jasno jer znam da si tek pre neki dan saznala za user posted image !!!!!Ali evo odgovorauser posted image !
Aussie,ti si najdivnije stvorenje koje postoji!Rasplakala si me....Devojcica je divna i zaista ima srece sto ces joj ti biti mama!Zelim vam sve najbolje!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 105
4.11.2011 9:01:57   
Anoniman
Ne mogu da verujem , koja divna vest od tebe , devojcica ti je predivna , prekrasna , nemam reci . Nisam imala pojma o ovome, otopila si mi srce user posted image
Srecno i cestitam ti user posted image
Sto se tice kupanja i ostalog , ovde bar imas milion tema o tome , a verujem da si se vec snasla , nisam skontala od kada je sa tobom .
Ooo radosti tvoje user posted image

(odgovor članu d@d@)
  Direktna veza do poruke: 106
4.11.2011 10:10:22   
slavica.
Aussie,pa ja tek sad vidim ovo! Pa to je divno! A devojcica je preslatkauser posted image
Sam Bog te je nagradio,i cim si se odlucila za tako jedan human i divan cin,i sama si ostala trudna user posted image
Ono sto je njoj sada potrebno i neophodno,je ljubav. Sve ostalo ce doci samo po sebi,ne brini!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 107
4.11.2011 10:30:49   
Anoniman
hvala vam drage mojeuser posted image

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 108
4.11.2011 12:40:28   
Mama 78
Aussie fascinirala si me,boze nemogu da dodjem sebi tvoje srce je oooooooggromnooo,zelim da ti ovaj andjeo ucini zivot presrecnim zajedno sa tom malom bebicom u stomaku.Ti si jedna srecna zena,koja me je stvarno rasplakala.Zaista Vam svima zelim neizmernu srecu.Svako dobro delo vuce puno srecce sto se u tvom slucaju dokazalo kao tacno.Zivi mi bili svi zajedno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mama 78 -- 4.11.2011 12:41:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 109
4.11.2011 12:44:07   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Aussie , jos jednom , divno je to sto si uradila
a ya dileme oko usvojenja evo TEMA pa tamo pricajmo o tome
bilo bi lepo i da nam Aussie opise proceduru koju je ona prosla sa hraniteljstvom i nadam se sa trajnim usvojenjem

Daj Olga, svaka torta ima svoju temu (opet pominjem torte) i svaka godisnjica i svaki rodjendan. Zasto ne bi i svako usvajanje (koje je znatno bitnija, lepsa i veca stvar od necije torte, godisnjice ili rodjendana) imalo svoju zasebnu temu? user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 110
4.11.2011 12:53:17   
Olga75
pa informacije o usvojenju ( mislim na proceduru i sve papire ) bi bilo lepo da stoje u jednoj temi a ova nije zakljucana je li tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 111
4.11.2011 19:56:20   
MASHKA
stvarno prelepo...dirnuta sam!  user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 112
4.11.2011 23:05:29   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa informacije o usvojenju ( mislim na proceduru i sve papire ) bi bilo lepo da stoje u jednoj temi a ova nije zakljucana je li tako user posted image

Pa nek tako i ostane user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 113
4.11.2011 23:39:19   
enavanja
Aussie...ja sam zanemela a verujem i mnoge, ovo sto si ti uradila je nesto predivno. Svaka ti cast!user posted image A sto se tice osecaja ne brini naravno da ces je voleti svim srcem, pa ko je ne bi voleo vidi samo kakva je, i nemoj se brinuti da li ces je povrediti, nema sanse za to samo user posted image i nista drugo. Cestitam ti od srca, i skoro se nisam ovako raznezila. user posted image Ma ona je prosto user posted image ma preslatka je. Sve najlepse user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 114
5.11.2011 0:27:22   
Anoniman
divne ste drage moje ljubim vas sve i vi ste mene rasplakale evo danas je sunce pa cemo opet dan provesti vecinom vani sutra je kod nas praznik pa idemo da kupujemo kolace i ostale stvari za kucuuser posted image

(odgovor članu enavanja)
  Direktna veza do poruke: 115
6.11.2011 13:00:29   
Suncicabg
Ti si sjajna user posted image
Inace i ja planiram da usvojim dete samo je kod nas ta procedura uzasno komlikovana user posted image  
Devojcica je pravi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 116
6.11.2011 13:21:45   
hanka
Dva andjela user posted image
tek sad videla cestitamuser posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 117
6.11.2011 13:27:23   
Anoniman
drago moje user posted image

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 118
6.11.2011 13:32:17   
Anoniman
Aussie,  divno...Čestitam

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 119
6.11.2011 14:31:50   
Nina...
Aussie, cestitam!user posted image Divno! Devojcica je med medeni!Bravo i svaka ti cast!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 120
6.11.2011 14:33:00   
Anoniman
Nina hvala draga mojauser posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 121
6.11.2011 19:10:44   
Anoniman
Ausie cure su ti već sve rekle i dodelile komplimente tako da ja nemam reči kojim bih ti iskazala divljenje, poštovanje i ne znam kako da opišem tvoje čisto srce i tvoju plemenitu dušu!
Jako mi je žao što te "onaj glupi post" tako rastužio, pa si rešila da nas napustiš, jer ti si naše malo jagnje koje donosi sreću i radost gde god se pojavi. Devojčica je preslatka! I po 4ti put, stvarno nije bitno da nam postaviš svoje slike i ako ne možeš da otvoriš profil. Najbitnije je da tebe tvoj muž voli, kao i ti njega, i da vi budete zajedno sa svojom decom srećni!
Ja bih zamolila MODERATORE ovog foruma, u ime svi devojaka sa crtica i prvog tromesečja da nam makar ostave AUSIjino ime da zapamtimo čiji su postovi bili ovako plemeniti, puni ljubavi, jer, priznaćete da se ovakva osoba veoma retko sreće!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 122
6.11.2011 19:15:00   
Lu
Pčelice kako to misliš, nismo u toku o čemu se radiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 123
6.11.2011 19:30:59   
indy_25
Omg pustite curu danas joj je praznik. Pa nije toliki patoloski ludjak da izmislja takve stvari. Mozda se nije dobro izjasnila na pocetku te je pricala o usvajanju sto je jako komplikovano. Ali svako je trebao da skonta da se radi o hraniteljstvu. Meni je to isto kao i usvajanje i svaka joj cast. Sretan ti bajram ljubice i uzivaj danas sa svoom princezom.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 124
6.11.2011 19:38:02   
Inica
Pa upravo to.. Samo neko sa ozbiljnim problemom sa svojom psihom bi mogao da izmislja ovako nesto.. Ne vidim zasto bi se Aussie opterecivala oko tamo necijih komentara.. Ovo je ipak samo forum- i uvek je bilo i bice razlicitih misljenja, komentara, itd.. Zato ne treba obracati paznju.. Jednostavno- nebitno je.. 

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zašto deca govore „6-7“ i šta to znači?
Analiziramo šta je tačno šest-sedam, zašto vaše dete ne može da prestane da ga izgovara i da li bi trebalo da brinete ak...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here