|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 8:16:51
|
|
|
|
Inica
|
Aussie, moze jedna zajednicka slikica? Kod nas ne samo da je los sistem, nego eto- delimicno skoro sam gledala na tv-u kako je jedna porodica kao hranitelji uzela jednu bebu, devojcicu, bukvalno je od rodjenja sa njima.. I sad posle nekih godinu dana (mislim) oni im je oduzimaju.. Uz objasnjenje kako su nasli usvojitelje, a oni nemaju pravo da je usvoje? Zamislite kako je njima.. A i tom detetu bilo.. Svi se vezali za nju, babe, dede, itd.. Jos iz socijalne sluzbe govore kako oni rade ono sto je najbolje za dete.. Ma vazi.. A oni vec spremili papire za usvajanje. I jos dok je nisu primili u kucu oni su se raspitali i dobili "potvrdu" da ce moci da je usvoje kad dodje vreme za to..
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 8:20:11
|
|
|
|
maca821
|
Kako li je tim ljudima uh taj nas sistem, da poludis.
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 8:20:48
|
|
|
|
Olga75
|
Aussie , jos jednom , divno je to sto si uradila a ya dileme oko usvojenja evo TEMA pa tamo pricajmo o tome bilo bi lepo i da nam Aussie opise proceduru koju je ona prosla sa hraniteljstvom i nadam se sa trajnim usvojenjem
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 8:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
aussie ovo je predivno!!! Tek sad sam videla-svaka čast! Divno je imati tako veliko srce kao ti Želim ti svu sreću sa malom princezom i naravno da uskoro dobije batu ili seku
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 8:35:36
|
|
|
|
d@d@
|
Aussie,procitala sam na crticama da si svoju devojcicu vodila u park-i nista mi nije bilo jasno jer znam da si tek pre neki dan saznala za !!!!!Ali evo odgovora ! Aussie,ti si najdivnije stvorenje koje postoji!Rasplakala si me....Devojcica je divna i zaista ima srece sto ces joj ti biti mama!Zelim vam sve najbolje!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 9:01:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu da verujem , koja divna vest od tebe , devojcica ti je predivna , prekrasna , nemam reci . Nisam imala pojma o ovome, otopila si mi srce Srecno i cestitam ti Sto se tice kupanja i ostalog , ovde bar imas milion tema o tome , a verujem da si se vec snasla , nisam skontala od kada je sa tobom . Ooo radosti tvoje
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 10:10:22
|
|
|
|
slavica.
|
Aussie,pa ja tek sad vidim ovo! Pa to je divno! A devojcica je preslatka Sam Bog te je nagradio,i cim si se odlucila za tako jedan human i divan cin,i sama si ostala trudna Ono sto je njoj sada potrebno i neophodno,je ljubav. Sve ostalo ce doci samo po sebi,ne brini!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 10:30:49
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala vam drage moje
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 12:40:28
|
|
|
|
Mama 78
|
Aussie fascinirala si me,boze nemogu da dodjem sebi tvoje srce je oooooooggromnooo,zelim da ti ovaj andjeo ucini zivot presrecnim zajedno sa tom malom bebicom u stomaku.Ti si jedna srecna zena,koja me je stvarno rasplakala.Zaista Vam svima zelim neizmernu srecu.Svako dobro delo vuce puno srecce sto se u tvom slucaju dokazalo kao tacno.Zivi mi bili svi zajedno!!!!
< Poruku je uredio Mama 78 -- 4.11.2011 12:41:24 >
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 12:44:07
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Aussie , jos jednom , divno je to sto si uradila a ya dileme oko usvojenja evo TEMA pa tamo pricajmo o tome bilo bi lepo i da nam Aussie opise proceduru koju je ona prosla sa hraniteljstvom i nadam se sa trajnim usvojenjem Daj Olga, svaka torta ima svoju temu (opet pominjem torte) i svaka godisnjica i svaki rodjendan. Zasto ne bi i svako usvajanje (koje je znatno bitnija, lepsa i veca stvar od necije torte, godisnjice ili rodjendana) imalo svoju zasebnu temu?
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 12:53:17
|
|
|
|
Olga75
|
pa informacije o usvojenju ( mislim na proceduru i sve papire ) bi bilo lepo da stoje u jednoj temi a ova nije zakljucana je li tako
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 19:56:20
|
|
|
|
MASHKA
|
stvarno prelepo...dirnuta sam!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 23:05:29
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa informacije o usvojenju ( mislim na proceduru i sve papire ) bi bilo lepo da stoje u jednoj temi a ova nije zakljucana je li tako Pa nek tako i ostane
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 4.11.2011 23:39:19
|
|
|
|
enavanja
|
Aussie...ja sam zanemela a verujem i mnoge, ovo sto si ti uradila je nesto predivno. Svaka ti cast! A sto se tice osecaja ne brini naravno da ces je voleti svim srcem, pa ko je ne bi voleo vidi samo kakva je, i nemoj se brinuti da li ces je povrediti, nema sanse za to samo i nista drugo. Cestitam ti od srca, i skoro se nisam ovako raznezila. Ma ona je prosto ma preslatka je. Sve najlepse
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 5.11.2011 0:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
divne ste drage moje ljubim vas sve i vi ste mene rasplakale evo danas je sunce pa cemo opet dan provesti vecinom vani sutra je kod nas praznik pa idemo da kupujemo kolace i ostale stvari za kucu
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 13:00:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ti si sjajna Inace i ja planiram da usvojim dete samo je kod nas ta procedura uzasno komlikovana Devojcica je pravi
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 13:21:45
|
|
|
|
hanka
|
Dva andjela tek sad videla cestitam
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 13:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
drago moje
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 13:32:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Aussie, divno...Čestitam
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 14:31:50
|
|
|
|
Nina...
|
Aussie, cestitam! Divno! Devojcica je med medeni!Bravo i svaka ti cast!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 14:33:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina hvala draga moja
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 19:10:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ausie cure su ti već sve rekle i dodelile komplimente tako da ja nemam reči kojim bih ti iskazala divljenje, poštovanje i ne znam kako da opišem tvoje čisto srce i tvoju plemenitu dušu! Jako mi je žao što te "onaj glupi post" tako rastužio, pa si rešila da nas napustiš, jer ti si naše malo jagnje koje donosi sreću i radost gde god se pojavi. Devojčica je preslatka! I po 4ti put, stvarno nije bitno da nam postaviš svoje slike i ako ne možeš da otvoriš profil. Najbitnije je da tebe tvoj muž voli, kao i ti njega, i da vi budete zajedno sa svojom decom srećni! Ja bih zamolila MODERATORE ovog foruma, u ime svi devojaka sa crtica i prvog tromesečja da nam makar ostave AUSIjino ime da zapamtimo čiji su postovi bili ovako plemeniti, puni ljubavi, jer, priznaćete da se ovakva osoba veoma retko sreće!
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 19:15:00
|
|
|
|
Lu
|
Pčelice kako to misliš, nismo u toku o čemu se radi
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 19:30:59
|
|
|
|
indy_25
|
Omg pustite curu danas joj je praznik. Pa nije toliki patoloski ludjak da izmislja takve stvari. Mozda se nije dobro izjasnila na pocetku te je pricala o usvajanju sto je jako komplikovano. Ali svako je trebao da skonta da se radi o hraniteljstvu. Meni je to isto kao i usvajanje i svaka joj cast. Sretan ti bajram ljubice i uzivaj danas sa svoom princezom.
|
|
|
|
|
RE: moja usvojena devojcica... 6.11.2011 19:38:02
|
|
|
|
Inica
|
Pa upravo to.. Samo neko sa ozbiljnim problemom sa svojom psihom bi mogao da izmislja ovako nesto.. Ne vidim zasto bi se Aussie opterecivala oko tamo necijih komentara.. Ovo je ipak samo forum- i uvek je bilo i bice razlicitih misljenja, komentara, itd.. Zato ne treba obracati paznju.. Jednostavno- nebitno je..
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.