vonavoj -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (26.6.2012 21:47:52)
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty ma moja je nadrndana oko svega. mislim da se streca jer mozemo informacije pokupiti na drugi nacin, a ne samo preko nje. cekam samo da mi pukne film, mm je rekao da ce samo da sedne i gleda vatromet [sm=smiley36.gif] na poslednjoj kontroli rece - meso-pilece bataci, curece belo, onda posle zumance. do graska smo dosli jer sam rekla da sam greskom uvela, a za papriku sam pitala jer znam da je bogata vitaminom c, pa je rekla "ne znam kako samo to mozes da me pitas?!" - pa lepo, otvorim usta ... dalje nisam ni htela da pitam, uvodicu onako kako budem mislila da treba. zato toliko i zapitkujem, posto od vas necu dobiti packu preko usta. nadam se [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moja dr je ok,mozda i previse flexi...ali nemam ja tamo puno vremena da mi sad ona razglaba,najosnovnije mi kaze,a ostatak cujem ovde...pitala me da li imam spisak namirnica kad koje i koliko,aha,ok![sm=smiley36.gif] sad sam je pitala da li smem da pravim sa obicnim mlekom npr,keksolino,cokolino...smem[sm=smiley1.gif]...ali da ne dajem ovako cisto mleko da pije,nego AD!jer sam se zalila da mi nestaje mleka! Adriana,moja odavno jede bananu...ali joj bas ne prija za stomak![sm=smiley13.gif]tako da je ne potenciram!
|
|
|
|