vonavoj -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (3.8.2012 14:19:51)
|
IZVORNA PORUKA: ksena nama je dr rekao 5 obroka (nije naveo satnicu, toliko nam je dao slobode [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) i rekao kojim redom, pa tako imamo: oko 6 - 7h mleko oko 10 - 10.30 voce 13.30 - 14h rucak (povrce i meso) oko 18 h pahuljice ili jogurt oko 22 h mleko. mi imamo slican raspored,od osmog meseca,samo sto mi nocu sikimo,i ujutru kad se probudi,ali to bude malo,pa ubrzo dobije i dorucak,to je oko 10h...zitarice i voce,obavezno!za rucak meso ili zumance,i vecera pahuljice,Humana griz,keksolino,tako neke smese koje sam kupila ovde[sm=smiley36.gif],i oko 21 i 30 sada vec dohrana,nece da sisa uvece[sm=jezicek.gif] i meni su zitarice osnova za sve,uglavnom,a imam drugaricu koja skoro ni ne daje zitarice,ni ne zna da su deci potrebne,nego daje lina[sm=zmeden.gif] BB,tek sad vidim da ste super napredovali[sm=bravo.gif]..a sto ne sme dziga pre prvog rodjendana? T vec uveliko jede? guardian, ja kupujem i smrznuto povrce,tako mi bude lakse i brze,kad npr ne odem do pijace,a i sigurnije[sm=smiley36.gif] meni moja dr daje veliku slobodu,nekada me i nervira,kao da nema vremana da nam se posveti,da nam sve objasni,samo onako uopsteno kaze sta kad treba,ali nikad nije rekla npr koliko obroka,kada ih davati[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]..idemo na kontrolu 22.8!
|
|
|
|