zeci -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (20.8.2012 22:25:37)
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Miva, cini m,i se da je zdravije da jede slane nego slatke....probacu sa vise tikvice .... vise ne znam...a vocku bi pojelasa bilo cim...i to u velikom kolicinama... a nikako da se setim da kupim neku gotovu kasicu, mozda je problem u mom kuvanju....danas sam joj stavila pirinac , batak, karabatak, sargarepa crni luk..ja bih smazala samo tako a ona jok...a sto se mirnoc etice..kad je gladna place, i ako joj se klopa svidi sedi mirno dok nepukne od klope, ako joj se ne svidi , tri -4 kasicice i bega...i ako uspem da je smestim da sedi mirno ona zapecati usta ismeje se u fazonu pa ja ustvari i nisam gladna....[sm=smiley36.gif]moram podhitno hranilicu da kupim :D maslackic, mi imamo bukvalno isti problem, kao da sam ja pisala, s tim sto smo mi vec nabavili stolicu, ali ona griye onu tacnu, okrece se, cupa kajiseve...svasta nesto, samo da ne bi jela (slano)... ostalo je jela normalno do danas, danas bukvalno nije htela nista, kako prinesem kasicicu tako vristi...[sm=zmeden.gif] I ja sam mislila da je problem u mom kuvanju, pa sam pokpovala slane kasice svih proizvodjaca da vidim hoce li joj se nesto dopasti ali nista.
|
|
|
|