Olga75 -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (7.3.2013 15:43:03)
|
manje - vise kapiram jer sam imala istu dilemu [sm=smiley1.gif] mogu samo svoje iskustvo a javice se vec i mame koje prate kojekakve knjige elem , ja sam pocela sa sargarepom , tri dana , pa onda jabuka tri dana , pa kombinacija , pa onda tikvica pa bundeva pa sve po savetu pedijatrice ona mi rece , da zitarice nisu bas najbolje za prve zalogaje ( nemam pojma zasto ali ja njoj verujem pa sam je slusala ) i nije mi pricala ono tri nedelje pauze i posle uvodjenje povrca pa tri nedelje pauze pa voce pa tako znaci ja sam uvodila : sargarepa , jabuka , tikvica , bundeva , persun , sljiva, karfiol ( cudila sam se ) , banana , brokoli , blitva ( jako sam se cudila ) i tako redon i ja sam pocela sa skoro punih sest meseci ( par danan je falilo ) ali sam uvodila po protokolu , po tri kasicice ri dana i to prepodne i onda sam prvo zamenila podoj oko 11 pa sam pomerala da dodje do 13 pa sam menjala podoj u devet pa sam pomerala da dodje oko osam i tako lagano sam to radila i tek sa nekih godinu sam imala tri ogroka a uzine su i dalje bile sisanje pa sam i to menjala i prekidala sisanje znaci spojila sam prekidanje laktacije i zamenu obroka al sam ovo svakako napisala , nadam se da si nesto razumela [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|