|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 31.1.2011 12:48:31
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Jele Zelene Kroksi papuče i svaki odlazak u WC i dan danas me podsećaju na prvi odlazak u WC posle porođaja i nesnosne bolove od hemoroida. Svaki put kad sednem na WC šolju, setim se kako dugo posle porođaja nisam mogla da sednem na šolju, već me je mm držao za ruke, a kad on nije bio tu držala sam se o kadu i mašinu . Tada sam mislila da nikad ponovo ko čovek neću sesti... A onda sve prođe I dalje zelene Kroksice, pa onda i bade mantil i tirkizno zelena spavaćica. Plazma keks, sok od jabuke, podmetači za presvlačenje. Ovaj put nisam imala probleme sa odlaskom na wc, fijuu. I kofer me uvek podseti na Betaniju...
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 1.2.2011 18:05:39
|
|
|
|
Anoniman
|
I ovooooooo....
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 1.2.2011 18:08:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Podseca me palenta koju nikad nisam volela. Sad je obozavam. I odmah kad sam dosla kuci mama mi je spremila .
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 3.2.2011 22:02:23
|
|
|
|
Irena79
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman I nova pjesma Vlada Georgieva "Bez tebe". Obozavam Vlada, pogotovo jer je iz Hn jesi li ti iz HNovog? mene podseca set_anje kroz kucu od 5 ujutru do sledeceg jutra uz ocajne bolove i moje suze, jedva sam se otvorila, tezak porodjaj da nije bilo epija ko zna sta bi od mene bilo. traumaticno iskustvo, trebace mi snage i vremena da zaboravim i upustim se u sve ovo ponovo....
< Poruku je uredio Irena79 -- 3.2.2011 22:05:49 >
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 3.2.2011 22:41:43
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella I ovooooooo.... ijjjjjjjoooooooj Hocu opet
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 3.2.2011 23:09:56
|
|
|
|
IVA 11
|
Joj, slatko malo cedo!
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 3.2.2011 23:26:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Zaboravila sam da kažem - i Ice tea od breskve koji sam pila u hektolitrima , čim su mi dozvolili , i račun za mobilni od 4 000 dinara
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 8:50:38
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Zaboravila sam da kažem - i Ice tea od breskve koji sam pila u hektolitrima , čim su mi dozvolili , i račun za mobilni od 4 000 dinara Ovo sam skroz zaboravila,moj je bio 3000
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 8:59:58
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Na porodjaj me podseca miris joda kad su dolazili da vide kolko sam otvorena strasno gadno, i danas ga nepodnosim. I prvo moje povracanje u trudnoci je bilo pre porodjaja povratila sam sav kupus salatu koju sam pojela za rucak prethodni dan. A lepsa strana je sto doktor celo vreme je bio ljubazan sve ajde draga moja budi hraba a najsmesnije mi je bilo kad mi je rekao ajde lepotice ( pitam se gde je video lepoticu)jos jednom guraj i izacice tvoja princeza. I naravno najlepsi trenutak koji uvek mi je u secanju kad su je izvukli onako naopacke i kad se protegla a visi sestra kaze debela jedna mala budi se mama da te vidi i tada je doktor malo cusnuo po guzicu da bekne bar malo. I kad se dernulaaaa.......
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 9:06:23
|
|
|
|
Panicarka
|
Letoooo!!!! I olaksanje, ceo stomak je napolju i opet mozes da vidis prste na nogama
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 9:10:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam ni mogla da dodjem do te cifre, jer sam prekoracila limit od 1 500 dinara.
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 10:05:08
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Vrucina nesnosna, roze kroksice i haljina u kojoj sam otisla u bolnicu na kontrolu a onda ostala da se porodim..i sad kad vidim tu haljinu setim se dr koji kaze: Ostajes ovde, danas cemo to da zavrsimo! i mog prepadnutog izraza lica dok to govorim mm i gledam ga kako odlazi..bas smo oboje bili uplaseni..
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 10:06:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao i na trudnocu - mucnina ,morala sam da opalim rigoleto ,srecom ne pred cimerkama iz predporodjajne sale ni pred osobljem
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 4.2.2011 11:09:04
|
|
|
|
maslachak
|
disk The Best of Bajaga i Instruktori koji se vrteo u porodilistu dok sam bila u boksu..preslusala sam ga jedno 3 puta dok nisu promenili disk ,zvuk ctg-a koji mi je tutnjao u glavi jos 5 dana nakon toga,glupa maska za kiseonik (koja ide u nos) koju sam morala 4 sata da drzim,a stalno mi je spadala sa glave i telefonski razgovor sa mm cim sam se porodila i drzala Visnju prvi put..kad sam mu rekla "rodila se Visnja",rekao je "sad cu da dodjem" i spustio slusalicu..smejala sam se sa doktorom i babicom jedno 5 minuta
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 26.3.2011 12:22:05
|
|
|
|
nencydrew
|
Choopa, bravo za citate! Ovaj beban je slatkiš živi! Mene podseća bol , klizma, brijanje, trenutak kad izlazi beba uz moj urlik Tarzana Podseća me i njen prvi balončić i kako me je gledala kao da pita-Ko si ti?A ja se topim...
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 27.3.2011 10:16:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanin vodic za trudnice
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 27.3.2011 10:23:58
|
|
|
|
isidora88
|
sergej cetkovic,svih 10 sati je islo njegovih 10 pesama,odlepila sam mateja se rodio uz pesmu pogledi u tami
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 27.3.2011 19:34:16
|
|
|
|
morena
|
Mene na porođaj vrlo živo podsjeća bol u maternici dok dojim, kao kontrakcije, ista bol samo slabija, odmah se sjetim svega.
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.3.2011 21:25:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 2.4.2011 16:12:58
|
|
|
|
nencydrew
|
Jao, ne bi baš volela da se uz tu pesmu rodi! Može recimo-"Remedy"
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 14.4.2011 20:09:08
|
|
|
|
eni26
|
miris zubara
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 23.4.2011 17:10:15
|
|
|
|
AndreaK
|
meni je posle prvog ostalo ruzno secanje na postavljanje katetera, pa kad mi je prilazila sestra sa tim sada ja sam unapred kukala i upozoravala je da bude nezna
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 24.4.2011 15:54:22
|
|
|
|
nencydrew
|
Brzina i intenzivnost kojom se sve odigralo! I to kako sam zamalo mogla da se porodim kod kuće!
|
|
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 28.2.2012 16:00:58
|
|
|
|
Figaro88
|
Miris toddies vlaznih maramica i ona emisija na prvom sto pocinje pre Vreme je za bebe.Sad svaki put kada brisem duzu mom detetu ja se setim porodjaja....
|
|
|
RE: Sta vas podsjeca na porodjaj? 28.2.2012 16:07:10
|
|
|
|
maja27
|
Trudim se da me nista ne podseca jer zelim da ZABORAVIM!!!
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.