prase -> RE: Najbolja starosna razlika među decom? (25.3.2009 9:32:17)
|
Ja mislim da je idealna razlika između dece 2 godine. Ginekolozi ne preporučuju da se ostane u drugom stanju za manje od godinu dana posle porođaja, verovatno sa dobrim razlogom. Inače bih mislila da je bolje da razlika bude još manja. Stvar je u tome što se lakše izgura sa dvoje dece koji su bezmalo vršnjaci (a još lakše sa blizancima, ako verujemo mojoj mami i tetki koje su ih obe imale), malo se više namučiš u početku ali posle bude sve lakše i bolje. Evo moj Uroš da ima blizanca sad bi se igrao sa njim a ne sa igračkama koje mu dosade pa moram stalno da mu dodajem nove i nove... Drugo, svi odmah pomisle kako bi imali malo dete i bebu istovremeno, a niko ne razmišlja kako bi da prolazi više puta kroz neke od nezgodnih faza odrastanja dece i to bez preklapanja? E sad, ima tu još momenata - finansije, stambeni prostor, zdravlje starijeg deteta (pupupu), ali kakav god problem da se ispreči - ja mislim da bih ga lakše iznela na leđima sada nego kada budem starija. Što bi mm rekao, Bog je omogućio ženama da rode sa 15 godina, a onda je neka tamo sa 23 mlada majka... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|