|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
5.4.2015 23:16:25   
Valerie
svakako da mozes da proveris ko je dezuran kada ti je zakazan cr. ako ne telefonom, licno sigurno. u sali za sastanke dr, gde se ceka na genetsko savetovaliste, cetvrtkom oko 10-11h, ima istaknut raspored dr. bar je bio kad god sam ja bila, pre par nedelja.
sa mnom je u sobi bila devojka kojoj je beba pozurila u odnosu na zakazani cr, i dezurni je porodio na cr i sve proslo odlicno.
znam da ti nije svejedno, cuveni su praznici po nasim bolnicama, ali verujem da ce sve biti super. i mene na jesen ceka novi carski tamo i svako iskustvo je dragoceno, a tako se malo pise na ovoj temi.
mene zanima da li se poboljsala patologija, na poslednjem spratu. posebno su kupatila bila bezveze, a tu se pripremas za carski...

< Poruku je uredio Valerie -- 5.4.2015 23:17:34 >

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 1726
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
9.4.2015 14:58:51   
j o e
bila sam na zvezdari - nisam uspela da saznam ko je dezuran (nisam htela da se vrzmam gore gde je genetsko savetovaliste), ali sam bila kod anesteziologa i receno mi je da za carski mogu da dobijem opstu anesteziju, spinal ili cak epidural, s tim sto ce se tek kad me prime videti sta je tehnicki izvodljivo u datom trenutku. poznato je da kod njih na prirodnom porodjaju epidural postoji kao opcija ali se desi da su svi anesteziolozi zauzeti, pa pretpostavljam da je samo to u pitanju. volela bih da izbegnem opstu, ali obzirom da je praznik videcemo sta ce biti.

za sve koje zanima sta treba poneti u porodiliste, rekli su mi da obavezno ponesem svoj carsav i jastucnicu, po mogucstvu i gornji carsav/nesto za pokrivanje. stvari za bebu (samo pelene, maramice i krema) uzimaju tek kad se zavrsi porodjaj, nema potrebe nositi to na prijem.

posete su jos uvek zabranjene ali svaki dan izmedju 3 i 4 se mogu doneti stvari za porodilje i porodilje mogu da posalju dole stvari koje im ne trebaju. i - ovo me je posebno odusevilo - u celoj bolnici i na parkingu hvata se besplatan wi-fi! dakle nema poseta, ali bar imamo skype :) to ce posebno znaciti nama s malom decom koja ionako ne bi mogla da nas posete.

u nedelju me primaju, javicu utiske :)

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1727
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
24.4.2015 15:44:52   
Valerie
joe, kako si prosla?

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1728
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
26.4.2015 8:18:46   
j o e
Prosla sam ok...

Naravno da me nisu porodili onda kad je zakazano - kad sam se pojavila za prijem saznala sam da su sve intervencije zakazane za drugi dan Uskrsa pomerene za utorak, s tim sto mog imena nema na spisku, vec pise samo "dr Kusljevic, sekcija". A Kusljevic na odmoru. Primili su me na treci sprat (patologija trudnoce? na ulazu u odeljenje pise "perinatologija sa fetologijom"), spremili me za svaki slucaj kao da ce me poroditi u ponedeljak, ali posto se bebi nije zurilo, ipak smo sacekali utorak. Porodila me je dr Trisovic, koja je divna. Na jutarnjem sastanku je saznala da ce me poroditi tog istog jutra, u 7 ili 8 me prvi put videla, na brzinu pregledala i uradila uz da vidi sa cime ima posla (velika beba!), i pravac u salu. Asistirao joj je dr Nikola Matavulj, specijalizant - mlad je i procelav, ako neko pozeli da ga identifikuje na hodniku :) Trisovicka je divna, iako je to jutro prvi put cula za mene, obisla me je i u sok sobi i par puta na odeljenju, rekla mi kad da dodjem za skidanje konaca i primila me preko reda za to, rekla mi je kad mogu da je nadjem na klinici ako slucajno bude nekih problema posto izadjem iz porodilista... a ja sam tamo otisla bez ikakve veze i nikoga nista nisam castila ili nudila ili je neko meni nesto trazio. Odusevljena sam sto se toga tice, jos vise nego prvi put.

Sestre na intenzivnoj i babice su predivne. Pedijatrijske sestre su tu i tamo - ima ih divnih, koje stvarno hoce sve da ucine i pomognu i znaju svoj posao - Dijana (mislim da je najmladja, ima dugu kosu i siske), Nadja (nje se secam od proslog puta, oba puta mi je bila od neizmerne pomoci), jos jedna mlada kojoj ne znam ime i jedna starija koja mi nije nesto mnogo pomogla ali je bila ljubazna i puna ohrabrenja - a ima i nadrndanih, koje ti brzinom svetlosti pokazu kako da prepovijes bebu, odrade sta moraju oko pupka i slicno i onda ako zamolis da uzmu bebu na par sati jer si sveze porodjena carskim/premorena/nije ti dobro isprozivaju te kako eskiviras svoje majcinske duznosti. Kao da ih baby-friendly oslobadja svih obaveza prema bebama i porodiljama. Licno sam vrlo za to da se zena sto vise od samog pocetka bavi bebom, ali ja sam recimo imala problem posle spinala - dva dana posle porodjaja dobila sam migrenu koja je trajala 5 dana. Bukvalno nisam mogla ni da sedim ni da stojim od glavobolje, povracala sam, jedino mi je kad lezim bilo ok. Anesteziolog mi naredi da lezim i primam po tri litre infuzije dnevno, pedijatar naredi sestrama da mi bebu dovode samo na podoj (sreca pa to moze i lezecki), ali sestrama ne odgovara da mi dovode bebu kad god je gladna, lakse im da daju dohranu jer onda bebe spavaju po 4-5 sati. A mene ko smirgla, grudi hoce da puknu, mleka za pola porodilista. Ali onda dodje smena, pa umesto nadrndane stigne neka od onih finih sestara i izadje mi u susret. Bukvalno sam bila na pragu da dobijem mastitis, ali jedan dan iskljucivo dojenja je bio dovoljan da resim problem. Jos je i bebac napredovao 100g za taj jedan dan. Na pocetku su mi isto pomogle da uopste uspostavim dojenje jer sam zaboravila kako se to radi, a bebac je bio (i dalje je) malo smotan. Bukvalno dodju i nameste mi ga na sisu, drze mu glavu i drze meni dojku da bi on mogao da sisa i da bi zapamtio sta treba da radi. Kad se porodite, drzite se tih dobrih sestara, iskoristite njihovu predusretljivost maksimalno i onda ih nahvalite u knjizi utisaka jer stvarno to zasluzuju.

Drugi sprat je bio zatvoren pre nego sto je nas 5-6 porodjeno, i opet je zatvoren kad smo izasle, zbog godisnjih. Imali su manjak osoblja, pa na tom odeljenju nije bilo babice, vec su ga pokrivale instrumentarke iz operacione sale. Svaka im cast s koliko su predanosti trcale tamo-vamo, i koliko su ljubazne i kako lepo daju injekcije uprkos svoj toj rastrzanosti :)

Sto se higijene tice, nije bas na zavidnom nivou. Primetila sam da kad cistacice obrisu pod ne vidi se neka razlika u odnosu na pre ciscenja, a i ne zavuku dzoger skroz ispod kreveta - iako su kreveti visoki i uopste im ne bi bilo tesko da obrisu ispod. WC je bio ok, ali zato sto na trecem spratu trudnice same sredjuju wc solju asepsolom, a na drugom nas je bilo malo, pa nismo mnogo ni prljale. U nekom trenutku je jedna wc solja bila isprskana krvlju - obrisana je tek 24h kasnije. Mislim da bi cistacice mogle revnosnije da obavljaju svoj posao, a zene samo malo vise da paze i bilo bi ok.

Hrana je bez veze ali nije strasno. Ja sam doduse gladovala 5 dana, tako da kad su mi dali paprikas/kuvani kupus/neidentifikovani komad mesa bila sam presrecna, a porcije su mi posle gladovanja bile prevelike. Dakle, nisam merodavna :) Vidim da su nekim porodiljama u poseti donosili po celu pizzu, pilece snicle, pljeskavice... pa kome smeta bolnicka hrana moze da iscima svoje da posalju nesto bolje.

Sve u svemu, ja bih se i treci put porodila na Zvezdari. Zasluzuju jedno dobro renoviranje, toliko strucnih i posvecenih ljudi, a rade u ocajnim uslovima.

Eto, toliko od mene. Ako se setim jos necega dopisacu. Ako ima pitanja pitajte dok mi je sveze :)

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1729
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
26.4.2015 8:22:34   
j o e
Btw, na Uskrs su dezurni bili Luzajic prvog dana i Vesna Stojanovic drugog dana - dakle dvoje nacelnika. Gde ste videli da nacelnik sam sebe postavi kao dezurnog za jedan od najvecih praznika? Mislim da to odlicno ilustruje kakvi ljudi rade u gradskoj bolnici.

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1730
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.4.2015 10:22:23   
sonyasha
Ženske, jel ima neko kontakt nekoga od lekara iz Zvezdare, da radi privatno?
Milice Kostić, Lužajića ili Vesne Stojanović, naravno ako imate još sa nekim dobra iskustva?

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1731
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.4.2015 10:25:24   
suzi kju
Ja sam išla kod Vesne dugo dugo, odlična je, sve pohvale, i msm da ona ne radi privatno, bar meni nije govorila da idem privatno kod nje, to je ono što ja znam.
Vesna nije tu msm naredne dve nedelje, ide negde van, na neke sastanke, Brisel ili Barselona.

< Poruku je uredio suzi kju -- 30.4.2015 10:26:47 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1732
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.4.2015 14:22:26   
Valerie

IZVORNA PORUKA: j o e

Prosla sam ok...




joe, cestitam od srca user posted image user posted image
mnogo ti hvala sto si izdvojila vreme da podelis svoje iskustvo sa nama koje Gradska ceka za neki mesec. ocigledno se nista puno nije promenilo, sto je i dobro i lose (sto nisu malo sredili zgradu).
hvala i na iskustvu o spinalu, ja cu ipak izabrati totalnu. sem kratkotrajne mucnine sa utiskom da nemam vazduha i blagog grebanja u grlu nisam imala druge probleme. jaka migrena i mirovanje kad ti donesu bebu stvarno deluju mucno.
jedva cekam da i ja zavrsim taj "posao" i dodjem kuci sa novom user posted image

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1733
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.4.2015 16:11:54   
Maraj

IZVORNA PORUKA: j o e

Prosla sam ok...




Divno user posted image čestitke

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1734
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.4.2015 19:53:53   
j o e
hvala zene :)

sonyasha, moja drugarica je isla privatno kod mitrovica, koji je inace sjajan. mogu da je pitam za kontakt info ako hoces...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1735
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.5.2015 20:03:36   
sonyasha
Hvala Joe! za njega sam čitala i dobro i lošeg pa ne bi ipak!
Mnogo mi je čudno kako ne mogu na netu ni da im nađem slike(neke znam po dobrom ili lošem iz viđenja), a teško i privatno gde rade!

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1736
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.5.2015 20:06:47   
sonyasha
Suzi, kako si državno išla kod Vesne?zar nije priča da tek od osmog meseca može na pregled u bolnicu?

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1737
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
10.5.2015 23:51:10   
lolle

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Ženske, jel ima neko kontakt nekoga od lekara iz Zvezdare, da radi privatno?
Milice Kostić, Lužajića ili Vesne Stojanović, naravno ako imate još sa nekim dobra iskustva?

Dr Kostić (koliko ja znam) više ne radi u Gradskoj, sad radi u privatnom porodilištu (i ona i dr Obradović, takođe dobra doktorka). Dr Vesna Stojanović radi privatno, jednom nedeljno, u ordinaciji 4D. Malo je teže zakazati termin , mora 2, 3 nedelje ranije (jer kao što rekoh, jednom nedeljno je dr u toj ordinaciji). Za dr Lužajiće ne znam.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1738
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
12.5.2015 20:56:47   
sonyasha
Hvala Lolle! Baš lutam, još nisam izabrala šta ću! Ne bi pravila paniku nego sam prošli put veselo prošla indukcija dvanest sati skroz se otvorila bolovi 8sati intenzivni a bebac ni da krene i na kraju hitan CR. Pa nešto ovaj put ne bi da moramo da dođemo do ivice života pa da nas spašavaju, nekako je lakše kada si nečiji pacijent, ili mi se čini...

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu lolle)
Direktna veza do poruke: 1739
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
12.5.2015 22:49:19   
lolle

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Hvala Lolle! Baš lutam, još nisam izabrala šta ću! Ne bi pravila paniku nego sam prošli put veselo prošla indukcija dvanest sati skroz se otvorila bolovi 8sati intenzivni a bebac ni da krene i na kraju hitan CR. Pa nešto ovaj put ne bi da moramo da dođemo do ivice života pa da nas spašavaju, nekako je lakše kada si nečiji pacijent, ili mi se čini...

Slažem se :) Ja iz svoje najuže okoline imam da prenesem super iskustva sa dr Obradović ali ona više nije u Gradskoj. U svakom slučaju, treba žena da se raspita, pa kad već ide (ako ide) privatno, bolje kod lekara koji može da je porodi. Samo treba videti da doktor ispoštuje dogovor. Srećno u traženju i što manje da lutaš ;)

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1740
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.6.2015 19:42:30   
saroslava
cao drage user posted image nadam se da ce mi neka od vas odgovoriti brzo i resiti moju nedoumicu. a radi se o sledecem: ja sam u 36 nedelji trudnoce, trudnocu sam silom prilika vodila privatno i pre par dana konacno bila u DZ i dobila uput za CTG i UZ u KBC Zvezdara, jer tu zelim da se porodim. Danas sam pokusala da dobijem onaj broj za zakazivanje i na kraju gospodja koja mi se javila mi bas i nije objasnila kako to funkcionise, tj rekla e da posaljem nekog da mi zakaze CTG licno, medjutim ja sam u 32 nedelji bila na zadnjoj kontroli i sada je vreme takodje za naredni UZ koji sam mislila da uradim u KBC. medjutim ona mi je rekla da ne zna kako to funkcionise user posted image user posted image a posto sam vas forum jako dugo citala anonimno i mnogo info dobila, odlucih da se uclanim i pitam vas za savet. znaci interesuje me kako funkcionise sad sve to kako da zakazem tj uradim i ctg i uz tamo. hvala vam puno unapred, i zelim vam lagodne i divne trudnicke dane.

(odgovor članu lolle)
Direktna veza do poruke: 1741
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.6.2015 20:04:37   
sonyasha
Sar, kada sam bila pre dve nedelje trudnice su dolazile sa uputom na šalter i prozivali ih kod doktora na uz! Bilo je dosta zakazanih ali dosta i nezakazanih! Za ctg ne znam, videla sam samo da su redovi za razliku od pre tri godine.
Idealno je da dođeš ujutru što ranije, sačekaš i onda te na licu mesta te doca pošalje na ctg a za idući zakažeš!
Ako neko ima bolje svežije info nrka kaže, ali bi ja to uradila!
Pozdrav!

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu saroslava)
Direktna veza do poruke: 1742
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.6.2015 20:16:37   
saroslava
hvala Sony, tako sam i pomislila da uradim. ali rekoh ajde da se malo raspitam. ne bih volela da ustanem tako rano i da se vozikam a da mi na kraju samo zakazu i kaazu dodji dr dan, ali opet i ako bi se to desilo, sta se mora nije tesko. hvala jos jednom. pozdrav

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1743
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
2.6.2015 17:46:51   
Draganuska
Zdravo buduce i sadasnje mame. Posto su mi kometari sa foruma veoma pomogli prilikom odabira porodilista i doktora, podijelicu sa vama svoje iskustvo sa Gradskom bolnicom Zvezdara. Porodila sam se 02.05.2015. carskim rezom koji je radjen u spinalnoj anesteziji. Trudnocu sam vodila u bolnici kod dr Vesne Stojanovic. Za doticnu sam cula od prijateljice, da je strucnjak i da je spremna da saslusa, posavjetuje i da iako ima puno obaveza (nacelnik), da se posveti pacijentu i da nadje vremena. Banula sam u bolnicu, nahvatala je pored lifta i od tada je ona bila moj ljekar. Prvu trudnocu sam zavrsila carskim rezom (visoka dioptrija) i nisam bila odusevljena iskustvom, pa sam svim silama probala da ovu zavrsim prirodnim putem, znajuci da jedan carski rez nije indikacija za drugi i da isto tako visoka dioptrija sama po sebi (bez znacajnih patoloskih promjena na oku) nije indikacija za carski. Dr Vesna je odusevljeno prihvatila moju zelju i veoma savjesno me vodila do kraja. Radile smo razne nalaze i zakljucile da ako sve bude ok (nema indukovanog porodjaja, zbog mogucnosti pucanja maternice po starom rezu) idemo na prirodni. Nazalost, doktorica je otisla na godisnji bas pred sam moj termin. Rekla je da ne brinem, da me ostavlja dr Nikolini Vulic u koju ima povjerenja i dala mi njen broj. O dr Nikolini imam samo rijeci pohvale, veoma je predusretljiva, pristupacna i na kraju covjek. Pristala je da me porodi, doduse nije bila ocarana idejom o prirodnom porodjaju posto su komplikacije vise nego moguce. Vodenjak mi je pukao u ponoc, u 3h ujutro 02.05. smo bili u bolnici. Smjestili su me u sobu pored radjaone da me prate, a ja nisam htjela zvati dr Nikolinu misleci da ce sve ici po planu i da me moze poroditi dezurni. Medjutim, obavijestili su je kolege :) Dosla je, bledja od mene :) iz dezurstva, da bude samo samnom. Nakon 14h setanja, pregleda, nazalost nisam se otvarala za porodjaj. Bilo mi je zao ali sam saslusala doktoricu i odveli su me u salu. A u sali...Sting :) opustena atmosfera, super raspolozena doktorica anesteziolog ( nazalost nisam je pitala za ime ). Odlucila sam se za spinal i za tren oka sve je bilo gotovo, a osjecaj neopisiv, bebu su mi spustili na grudi, salili se samnom, sve u svemu fenoimenalan tretman (bez protekcije). Dr Nikolina je dobro procijenila trenutak, jer mi je maternica nazalost bila pred rupturom na mjestu starog reza, a to je nesto sto ljekari ne mogu znati dok te ne otvore. Kakav tretman sam imala tako sam se i oporavljala, vec drugi dan sam stala na noge i dojila svoju bebu. Na Zvezdari vazi baby-friendly program, mada bilo koja majka ( carski ili prirodan porodjaj) u svakom trenutku moze traziti da joj bebu odnesu da se odmori ili da beba preko noci ne boravi kod nje. Moja beba je spavala pored mene vec 3 dana, nisam se prenemagala i shvatila da je sve u pozitivnom stavu, presvlacila sam je, dojila, i uzivala koliko je to moguce u datim okolnostima i u veoma staroj bolnici. To je posebna tema. Koristila sam svoju posteljinu jer oni nemaju dovoljno. Wc-i su u kriticnom stanju, ne zato sto cistacice ne ciste, vec zato sto je sve dotrajalo i otpada i sto je wc pusionica novopecenih majki. Ni o higijenskim navikama nasih zena nemam dobar kometar. Cistacice ciste, trude se, ali ne mogu napraviti nove plocice, pod ili krevet. Hrana je grozna, opet salama, jaja, a carski rezovi su na tzv. mlijecnoj dijeti (puding,jogurt,palenta), pa sam realno bila bas gladna. Sramota je u kakvim uslovima majke radjaju nove zivote, a i kakvim uslovima ovi ljudi rade. Ja da radim tamo, sumnjam da bih bila raspolozena i divna :) Moja dr me vise puta obilazila, bodrila, a zamislite nisam ni njoj ni dr Vesni "pljunula" kintu. Divno osoblje u ne tako divnim uslovima. Ako ponovo budem radjala, idem opet u Gradsku. Srecno!

(odgovor članu saroslava)
Direktna veza do poruke: 1744
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
11.6.2015 20:14:13   
veverica1981
Zdravo svima! U iscekivanju porodjaja u gradskoj, da li neko moze da mi napise nesto o dr Savi Mavricu posto mi on vodi trudnocu... Pozdravuser posted image 3

(odgovor članu Flame)
Direktna veza do poruke: 1745
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
12.6.2015 9:15:51   
Sanjalicaaa
Zna li neko kako se zove doktorka sa skroz kratkom, čini mi sedom, kosom?



_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu veverica1981)
Direktna veza do poruke: 1746
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
12.6.2015 10:45:18   
sonyasha
Mislim da misliš na Milicu Kostić, ali ona ne radi više tamo!

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1747
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
12.6.2015 11:28:03   
Sanjalicaaa
Hvala ti na odg. Nisam znala, šteta

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1748
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
13.8.2015 14:08:19   
Ponosna mamaaa
Sve najbolje o porodilištu, osoblju, počev od doktora do sestara. Posebna pohvala za dr Bojovca. Jedino sam lose iskustvo imala sa dr Eric, mij savet je da je zaobidjete u sirokom luku, vrlo nestručna i gruba pri pregledu. Nisam jedina kojoj je ona napravila problem bespotrebno, pa se posle sklanjala. Svi ostali su stvarno super, ljubazni i profesionalni

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1749
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.8.2015 10:42:29   
Valerie
jesu vam vracali papir sa krvnom grupom na otpustu uz porodilista?
meni nisu, sad moram opet da vadim user posted image

(odgovor članu Ponosna mamaaa)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here