RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište



Poruka


sonyasha -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (2.12.2015 19:42:36)

Meni je kod Kušljevića zakazan cr sada 14.12. pa vam, daće Bog, javljam sveže impresije!




nasanata -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (7.12.2015 22:42:51)

Zdravo svim sadašnjim i budućim mamama! Pročitala sam ovu temu, i kako sam sada u osmom mesecu trudnoće, svakodnevne teme su mi porođaj i informisanje o lekarima u Gradskoj bolnici. Tamo sam do sada išla na preglede, i planiram tamo i porodjaj. Imam jedni nedoumicu, pa bih bila zahvalna ako bi neko mogao da mi pomogne. Naime, zakazivala sam prvih par meseci preglede kod različitih lekara a onda sam videla da to nema smisla. Na ekspretnom UZ bebu je gledala doktorka Branislava Janković, i tada mi se učinilo da je detaljna i ljubazna. Od tada zakazujem redovne preglede kod nje, ali na ovoj temi sam jako malo čula vaša mišljenja o njoj. Da li iko ima iskustva koliko je stručna i kakva su tuđa iskustva?

Hvala svima unapred na odgovoru! [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]




Mala Elena -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (7.12.2015 22:49:10)

I meni je ona radila expertski, bas je detaljna i izvestaj je bio preko celog A4formata.
Pa i ja sam zakazivala kod razlicitih doktora, a to je greska medicinskohg osoblja koje zakazuje jer uopste ne pita kod kog doktora ...
I ja sam 8.mesec i prvi put sam se porodila u Gradskoj, ok su.[sm=smiley1.gif]




nasanata -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (7.12.2015 22:57:09)

Hvala na brzom odgovoru! :) Čujem ovde sve najbolje o Mitroviću, Bojoviću i ostalim ''traženim'' doktorima, a o Dr Branislavi ništa, pa me to malo zabrinulo..

Meni je prva trudnoća, pa sam potpuno izgubljena i plašljiva, ali verujem da će priroda da odradi svoje :D





IvanaSK RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.12.2015 12:13:30)

Da li neki zna koliko dana pre termina zakazuju carski rez?




sonyasha -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.12.2015 12:35:09)

Uglavnom zakazuju kraj 39., ili početak 40. nedelje! Meni npr. 38+6.




IvanaSK RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.12.2015 14:23:23)

Hvala na odgovoru :).
Da li jos neko ima iskustva sa carskim u gradskoj i nemogucnost uzimanja telefona u intenzivnoj?




Valerie -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.12.2015 16:59:03)

meni je cr bio zakazan nedelju dana pre termina.
kad krenes, ostavljas telefon sa stvarima i daju ti posle oko 48h, kad prelazis na odeljenje. na intenzivnoj nema. a ranije je moglo... ipak, proleti vreme...
trebalo je da ga ostavim mm, da se makar on javlja na telefon, ali nema veze.




sonyasha -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.12.2015 18:08:11)

Da vam ispričam svoje iskustvo dok je sveže! Cr mi je bio zakazan kod doktora Kušljevića za 14.12. kada sam bila 38+6!
Primljena sam u nedelju na treći sprat(patologija) i posle urađenog pregleda pozvao me anesteziolog gde smo dogovorile da ću primiti spinalnu anesteziju zbog astme.
Mogla sam da klopam do osam uveče a onda ništa više ni jelo ni piće.
Ujutru su mi pre vizite uradili klizmu i već sam oko osam bila na drugom spratu ispred operacione sale. Tu su mi rekli da stavim u jednu kesicu ličnu higijenu a mobilni i sve ostalo ide u torbu i ormarić pod ključ. U higijenu stavite tolet papir, četkicu, pastu, labelo, ako imate neku stalnu terapiju, četku za kosu, plazmicu, malu vodu, uloške(to mi je otprilike trebalo).
Onda su me poslali u salu i tamo se skinula, dobila kateter, brunilu(valjda se tako kaže),dali mi spinal (čak su dva anesteziologa bila i stvarno ne znam koja je ljubaznija bila, jedna sa paž frizurom ekstremno brižna i druga baš prijatna koja bodri onako buckasta).
Spinal je bio pun pogodak, osim što mi je dva puta ljuljnuo pritisak pa su me jedva dozvali, samo sam krenula da tonem kao u opštu. Ali sam zato videla Milutina čim je izašao i čula ga kako plače, a i ja sam se odmah rasplakala [sm=smiley1.gif]
Kušljević je bio prijatan, korektan, nemam za njega lošu reč! Obilazio me je na intenzivnoj gde sam bila 48h! Na intenzivnoj se posle opšte ustaje posle 12h a posle spinalne posle 24h! Nema mobilnih i poseta je jedna osoba dnevno na 5 minuta, a bebu donose oko dva isto na 5minuta!
Posle toga tri dana na bf na prvom spratu gde je ekstremno naporno zbog rane i ustajanja sa onih kreveta sumanutih. Takođe svi forsiraju dojenje pa bebe plaču ekstra a majke su izbezumljene[sm=smiley36.gif]
Kući su nas pustili treći dan na odeljenju!
Konce mi je doktor skinuo danas,osmi dan, i hvala Bogu sve je uredu [sm=bravo.gif]
Svima želim puno sreće i isti tretman, jer sam ja prezadovoljna ljubaznošću!




IvanaSK RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.12.2015 19:31:15)

Drago mi je da si zadovoljna kako si prosla i da ste ti i tvoj sin super.
Koliko si ostala na intenzivnoj? Da li do prvog ustajanja ili duze?




sonyasha -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.12.2015 13:06:25)

Zaboravila sam da napišem da je u odnosu na prethodni put(pre četiri godine) klopa drastično bolja kod porodilja! Meni je uz dodatak jedne plazme bila dovoljna!




Sanjalicaaa -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.12.2015 14:09:47)

Da napisem i ja svoje drugo iskustvo dok je jos sveze. Klopa jeste bolja nego prosle godine, ovog puta nisam trazila nista da mi donesu od hrane osim nekih cokoladica i plazme. Doktori i babice su i ovog puta bili super. Opet me je igrom slucaja poradjao Bojovic i opet sam prezadovoljna. Bas ga gotivim [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_mstickle.gif] Jedina zamerka je opet na pedijatriske sestre. Bebu sam odpocetka samo dojila. Jedan jedini put kad sam htela da mu daju dohranu on se zagrcnuo. Dali su mu dohranu, on je krenuo da kasljuca, vratili su mi ga, i dete je krenulo da menja boju. Poplavelo je skroz. Nikada necu zaboraviti kako ga je sestra zgrabila i otrcala niz hodnik. Tamo su ga povratili, aspirirali, pratili celu noc. A ja sam u sobi plakala i plakala. Epilog, ja sam bila kriva sto sam rekla da mu daju dohranu, a on nije bio gladan. Ne, nije sestra kriva, bezobzira sto se on zagrcnuo dok je bio jos u njenim rukama u hodniku.
Nego, hvala Bogu sve se zavrsilo dobro, zdrava je i prava beba.




Desert_rose -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (26.12.2015 5:50:50)

Ja prema Mitrovicu opste nemam reci hvale.Bio mi je doktor,sve na brzinu je radio.Kad sam bila u sobi za porodjaj.Dva puta je pogledao u sobu,video me je (jer sam bila bas kod vrata)i samo prosao.Ni jednom nije dosao da me pita za kontrakcije(dal su pocele)a kamoli da me pregleda.Kada su ga zvali da mu kazu da se poradjam,otkacio ih je uz reci da je na sastanku i da ga ne uznemiravaju.Ja ne znam sta je on ocekivao od mene.Da mu gurnem pare u dzep!?Hehe e pa prijatelju,sve po zasluzi..




Sanjalicaaa -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (27.12.2015 14:43:59)

Kušljević me je pregledao pri prijemu i na otpustu. Jako prijatan i ljubazan. Što se ostalih tiče nisam stekla utisak da očekuju novac.




nevenica93 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (20.1.2016 20:06:13)

cao..prva mi je trudnoca i odlucila sam da se porodim u gradskoj bolnici zvezdara, termin mi je 22.04. :) e sad, da li bi neko, molim vas, mogao da mi predlozi neku doktorku koja bi mi vodila ostatak trudnoce i kasnije me porodila..?




IvanaSK RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (20.1.2016 20:52:14)

I ja cu se tamo poradjati. Preporucujem Tanju Djordjevic, ja cu kod nje, mada, mislim da su svi lekari tamo stvarno dobri.




nevenica93 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (20.1.2016 22:17:04)

jel vec vodis trudnocu tamo..? kada ti je tremin..?




IvanaSK RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (21.1.2016 17:38:15)

Ne vodim trudnocu tamo, jer moram u domu zdravlja. Tamo cu da odem mesec ipo pre termina. Kod nje sam isla privatno na ultrazvuk, a i drugarica je poznaje. Termin mi je krajem maja.




nevenica93 -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (27.1.2016 16:50:02)

Doktorka Vulic, iskustva..? :)




Sanjalicaaa -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (27.1.2016 16:53:42)

Nevenice, ne znam ko je dr Vulic, ali vidim da si iznad pitala za preporuku. Meni je dr Bojovic divan, dva puta me je poradjao. Profesionalan, sali se, ume da opusti situaciju. Ako se odlucim i za trece definitivno cu kod njega voditi trudnocu.




sonyasha -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (27.1.2016 17:24:37)

Nevenice, moj glas za Kušljevića! Nije pričljiv i ne smeška se previše, ali kulturan, fin, i nadasve profesionalan i dobar doktor![sm=bravo.gif]




dunja RR -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (27.1.2016 17:32:56)

I od mene glas za dr. Bojovića!

Jednom me operisao, jednom porađao.




dijana1* -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (6.2.2016 21:57:28)


IZVORNA PORUKA: oljabg

Porodila sam se u KBC Zvezdara 06.01. carskim rezom. Želim da pohvalim doktore i ceo tim KBC Zvezdara. Moj porođaj učinili su bezbolnim, a oporavak brz i lak. Sestre na intezivnoj nezi su uvek bile tu da nam pomognu pri ustajanju i šetnji, a takođe i da vam daju adekvatan savet. Savesne su i posvećene poslu. Preporučujem ovu bolnicu, jer ćete dobiti svu potrebnu pažnju, negu i podršku.
Jako sam im zahvalna i imam samo reči hvale.





Goga i Gogi -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (22.2.2016 21:16:22)

Cao, imam jedno pitanje,prva mi je trudnoca I planiram da se porodim u Gradskoj bolnici. Zanima me da li epidural moze da se dobije u bilo koje doba dana I noci ili ne? Zato sto sam cula da ako porodjaj krene tokom noci nece da daju epidural. Hvala unapred




Valerie -> RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara (23.2.2016 9:16:56)

mislim da ne mozes da budes sigurna da ces dobiti u bilo koje vreme. to je moj utisak.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>