Magnetski prsten za besmrtnost (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu



Poruka


Anoniman -> Magnetski prsten za besmrtnost (25.6.2009 9:10:03)

Posredstvom http://www.delphion.com moguće je videti faksimile nekoliko miliona patentnih prijava iz celog sveta. Pod brojem US989178 patentiran je magnetski prsten, na prvi pogled ni po čemu upadliv: plastični prsten sa podešavajućim prečnikom, na kome su dva minijaturna magneta slična onima koji se već prodaju za "lečenje svih bolesti" (ovo je prva strana prijave). Međutim, ovaj pronalazač (Alex Chiu, poreklom Kinez koji živi u Kaliforniji) napravio je i sajt (http://www.alexchiu.com) na kome detaljno predstavlja svoj patent i upoznaje nas sa njegovim mogućnostima: ovaj prsten, veovali ili ne, omogućava nam da postanemo besmrtni.

Izgleda da se autor ne šali, jer tvrdi: Ko ima bolju zdravstvenu napravu od moje naprave za besmrtnost? Takvoj osobi dugujem milion dolara. Ispod ove izjave, postavio je portrete Tomasa Edisona, Nikole Tesle, Alberta Ajnštajna i... šta mislite, čiji još portret? Naravno, svoj!

Postoje i uputstva kako da sami napravite prsten za besmrtnost, a ako vam je lakše, možete i da ga naručite direktno od pronalazača. Postoji i "moneyback" garancija: ako niste zadovoljni (što, verovatno, znači ako ipak umrete), možete da mu vratite prsten i dobićete svoj novac nazad! Ovo, doduše, treba da uradite u roku od 30 dana, računato od dana kupovine. Onima kojima ni ovako čvrsta garancija nije dovoljna, pronalazač je naveo i nekoliko e-mailova osoba koje mogu da posvedoče da nose njegov prsten i da su (verovali ili ne) još uvek žive!

Osim ovoga, ovaj genijalni pronalazač nudi i mašinu za teleportaciju, novi koncept svemirske stanice, definiciju Boga, rešenje za globalni svetski mir i još dosta toga.

Izvor: KLIK




Anoniman -> RE: Magnetski prsten za besmrtnost (25.6.2009 10:52:20)

raznih glupost na ovom svijetu ... 




Rivana -> RE: Magnetski prsten za besmrtnost (25.6.2009 10:53:30)

stvarno raznih gluposti.....




Stranica: [1]