Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Matične ćelije

Poruka

Tatamata -> Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (12.1.2012 15:42:30)

Odbor roditelja – jedinstvena inicijativa uključivanja lokalnih zajednica i povećanja transparentnosti.

Cryo-Save, vodeća evropska banka matičnih ćelija, sa oduševljenjem objavljuje pokretanje jedinstvenog programa – Odbora roditelja.

Cilj ovog programa je da se klijentima Cryo-Save-a pruži mogućnost da iz jedne nove perspektive sagledaju samu kompaniju i da saznaju više o načinu na koji jedna porodična banka matičnih ćelija funkcioniše u pogledu laboratorijskih procedura i tehnika krioprezervacije. Ova jedinstvena inicijativa je pokrenuta kako bi se stvorila interakcija između kompanije i njenih klijenata a ujedno predstavlja i način da se poveća transparentnost same organizacije.

Pročitajte ceo tekst...

www.cryo-save.com/rs

www.maticne-celije.rs

www.facebook.com/maticnecelije

snovi -> RE: Odbora roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (12.1.2012 17:35:01)

Sjajna vest za sve buduće roditelje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dunja RR -> RE: Odbora roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (15.1.2012 17:16:50)

Da li ste pročitali ovu lepu vest? :)

Ovo je sjajna prilika roditeljima da se upoznaju sa radom kompanije Cryo-Save, da saznaju koje su mogućnosti upotrebe matičnih ćelija a i da otputuju u Belgiju!

Sjajno, zar ne!

Sesilija 83 -> RE: Odbora roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (16.1.2012 10:36:44)

Super vest\
[sm=bravo.gif]
Mi smoc prosle nedelje posetili poslovnicu i potpisali ugovor i naravno preuzeli paket
Vrlo su ljubazni i profesionalni... sad cekam porodjaj smirena...

snovi -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (16.1.2012 14:00:45)

Lepa vest, zaista je bitno da i roditelji učestvuju u ovoj priči!

Rekla bih da Cryo-Save ozbiljno radi svoj posao, čini mi se profesionalnije od ostalih banaka matičnih ćelijakoje su zastupljene u Srbiji.

Vanjina mama -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (28.1.2012 11:41:00)

Sesilija 83 ,posto vidim da si u toku sa procedurom,interesuje me kad bi trebalo da se javim u poslovnicu Cryo Save da bih potpisala ugovor,sad sam 10-a nedelja trudnoce?!I kad se rade potrebne analize krvi?

dunja RR -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (28.1.2012 12:15:01)

Vanjina mama poslala sam vaše pitanje u Cryo-Save Srbija, oni su partneri Ringeraje, tako da uskoro očekujte odgovor na ovoj temi.

Dobro došli na Ringeraju [sm=smiley1.gif]

Vanjina mama -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (28.1.2012 13:18:07)

Hvala [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (29.1.2012 10:58:39)

Draga Vanjina mama, stigao je odgovor iz Cryo-Save Srbija:

Dragi naši,

Prema našim propisima, krv iz pupčanika se ne uzima ukoliko se porođaj desi pre 34.-te nedelje trudnoće.
Korisnica može kontaktirati Cryo-Save da dobije sav info materijal, a za ugovor i set se može javiti nekoliko nedelja pred porođaj.

Tel. : +381 11 2018 955; +381 11 2018 956
Fax : +381 11 2018 959
Email: serbia-info@cryo-save.com

Pozdrav,

Cryo-Save Srbija

Vanjina mama -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (29.1.2012 20:17:05)

Draga Dunja RR,hvala na odgovoru!

dunja RR -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (3.8.2012 13:37:13)

Molim vas da ne reklamirate druge banke matičnih ćelija, ovde pričamo SAMO o Cryo Save!

Hvala.

lilihip -> RE: Odbor roditelja - Cryo-Save otvara vrata svojim klijentima (12.1.2013 20:54:50)

[sm=bravo.gif]

Stranica: [1]