RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

pepeljuga -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (15.5.2010 11:49:50)

svakom normalnom coveku je jedino bitno da ima zivo i zdravo dete, bez obzira kog pola. kad cujem te budalastine o "jurenju" sina, zgrozim se!!!!
a sto je najgore, mislim da to i nije tipicno samo za muskarce, ima i puno zena koje su time opterecene (verovatno zbog muzeva ali svejedno). moja prababa je kada su joj javili da sam se ja rodila, kao najstarije unuce, rekla da ipak provere jos jednom da nije greska (uzassss) ali je zato moj voljeni deda plakao od srece kad sam se rodila i ja i moje dve sestre od ujaka  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] to je sve individualno, zavisi kakav je covek

Nena81 -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (15.5.2010 12:52:54)

Ja se grozim takvih stavova. Dete je dete, nek je zivo i zdravo.
Mi smo prvo dobili sina, i mm je bio problem da se poveze sa njim jer je odrastao sa 3 sestre. Sad kada je mali porastao imaju mnogo vise zajednickih stvari koje rade.
Al zato kad smo dobili cerku  mislim da je porastao do neba. POnekad ih mlao odvaja, prvo uzima malecku, sa njom se vise mazi..

Leki 77 -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (15.5.2010 16:08:07)

Ja ne mislim da muskarci vise vole da imaju sinove. Nekada su i majke i ocevi prosto "morali" voleti da dobiju sina jer je on bio naslednik gazdinstva. Ako imaju samo cerke, sve sto su stvarali citavog zivota ce na kraku zavrsiti u "tudjoj kuci". Mislim da danas nije vise tako, barem ne u urbanijim sredinama, a ja recimo ne znam ni jednog jedinog muskarca koji bi radije hteo da ima sina nego cerku, iako na kraju krajeva, njima to nije bitno, kao sto neko rece-svima normalnima je jedino bitno da je dete zdravo i pravo. Npr. ja sam mnogo vise vezana za tatu nego za mamu. Prosto smo nas dvoje na istim talasnim duzinama.

anajid -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (15.5.2010 16:12:37)

Mrzim ovakva glupa,primitivna,debilna,jadna razmisljanja!Neka se uvredi ko hoce,ali ja ne smatram da su moji roditelji gubitnici zato sto nemaju muske dece!Ja imam sina ali mi to nikada nije bilo vazno,niti mom muzu!Samo smo molili boga da sve bude u redu i da dobro prodje,da beba bude ziva i zdrava!Uf!

Ana RR -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (15.5.2010 16:49:54)

Moj tata je uvek govorio da sestru i mene ne bi menjao ni za milion sinova!
Mene je vodio na sve moguće utakmice, učio me da igram fudbal, basket, da stisnem pesnice kao bokser, a onda bi mi oblačio lutke i igrao se samnom. Sestra je stavljala viklere na njegovu kosu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

NIKADA nije žalio za sinovima.

Pre par godina, kada je moj bivši kolega dobio ćerkicu, sreo je nekog starog druga, i kada mu je rekao za ćerku, ovaj mu kaže " Pa dobro, šta je tu je, biće bolje sledeći put." [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kolega mu rekao " Da, nadam se da će i sledeći put biti ćerka!" Baš je bio iznerviran.

Ima nas raznih..

maslinica -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (15.5.2010 17:25:01)

moj muz si je zelio sina iznad svega, ali kad sam krenula u porodiliste,( mada smo znali da je musko.)..rekao mi je, ma nije mi vise nista bitno, samo da ti i to bice budete dobro...tako da mislim da svi oni na kraju, kad dodje taj dan, nekako skontaju, da je najmanje bitno sta je, nego da je zivo i zdravo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

a moj tata mene nije ispustao iz ruku, vida, vodio me sa sobom uvek i svuda...i dan dans imamo poseban odnos...za prvu menstruaiju sam njemu rekla, za prvog momka....nekako tate i kceri imaju svoj specifican odnos, samo sto nasi mladi muskarci, muzevi jos to ne znaju...znaju oni koji su dobili ceru:)

Lady412 -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (16.5.2010 15:57:07)

Najvaznije je da je dete zivo i zdravo. Nije bitno kog je pola.
Te price da je vazno imati musku decu (pogotovo prvo dete) je iz starih vremena kada se smatralo da se tako produzava loza (prezime) i da imanje ostaje na muskoj glavi, a najvise jer zensko celjade udajom odlazi iz kuce.
Medjutim, kada dodje starost onda bi roditelji hteli da je zensko dete kraj njih, da ima ko da im pomogne i prinese.
To je po meni zastarelo i bez veze, jer dete kako odgajate i kako se odnosite od malena na njega, takav cete odnos imati i kada ostarite. Ako cuvate svoju porodicu, bilo da je musko ili zensko dete uvek ce biti uz vas i nastojati da vam vrati koliko god moze kada vama bude potrebno. To je, po meni, bumerang zivota. Vazan je dobar odnos u prorodici. [sm=rozica.gif]

Anchy_Ljuba -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (16.5.2010 16:30:30)

Pre 6 godina kada sam mislila da sam trudna, moj muz je bio u vojsci, pustila sam mu poruku mozda sam trudna, sacekacu jos par dana pa cu uraditi test, a on mi je uzvratio, DUSO RODI MI SINA I BICU NAJSRECNIJI COVEK NA SVETU...
To je bio vikend i imao je izlazak u grad, drustvo sa kojim je bio cascavao ih i napio se kao nikad pre...
Tek sada sam stvarno trudna (ono jo bilo lazno), i kada smo saznali da nosim devojcicu, bio je cini mi se i vise nego srecan.I on vec ima planove sa svojom princezicom i bice to prava tatina devojcica....

Iz komsiluka pre neki dan dobili devojcicu...Taj komsija je toliko razocaran sto nije SIN, nit je proslavio rodjenje,castio, ma nista... Cak je taj ceo dan bio nervozan i besan toliko da niko nije smeo da mu pridje...

Zar nije bitno da se rodi zivo zdravo i pravo. pol je nebitan. DETE JE DETE!!!!

Ja sam presrecna sto sam uopste ostala trudna, a neko kuka zasto nije sin vec cerka

Lu -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (16.5.2010 16:42:09)

IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba

Iz komsiluka pre neki dan dobili devojcicu...Taj komsija je toliko razocaran sto nije SIN, nit je proslavio rodjenje,castio, ma nista... Cak je taj ceo dan bio nervozan i besan toliko da niko nije smeo da mu pridje...

Jao sad ću biti zlobna,takvim ljudima ni ne tebaju djeca kad već djecu ne smatraju djecom nego nekim produžetkom loze,biznisa ili čega već[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Mislim ok je da imamo neke skrivene osjećaje, npr. da neko potajno želi djevojčicu poslije dječaka ili obrnuto ali biti razočaran rođenjem djeteta e pa strašno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lothroniell -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (21.5.2010 14:20:06)

Pre nego sto cu zatrudneti, kao vecina muskaraca i moj muz je pricao "Ti ces meni roditi sina! Uh kada ga ja budem vodio vamo- tamo..." i slicno. Onda sam ja zatrudnela i on je poceo da prica kako ce to biti tatina lepotica, najpametnija i najlepsa devocjica a kada je saznao da je Milos nije mu bilo krivo i nije bio tuzan niti bilo sta slicno tome, ali ipak se opet vratilo malo onoga od pre i svima se hvalio kako ce njemu njegova zena da rodi sina, kako cekamo decaka i sada je sav ponosan jer ima "prvo pa musko"! Nije to kod njega nista strasno i preterano, meni je cak simpaticno. Zasto je to tako sa muskarcima ne znam a ne znaju ni oni da objasne ko svet. [sm=smiley2.gif]

lanajelena -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (21.5.2010 15:42:57)

mm nijednog trenutka nije rekao da bi voleo sina,kada smo saznali da prvi put nosim devojcicu bio je odusevljen i danas posle tri godine njih dvoje su jako povezani i beskrajno se vole,kad smo saznali da sam trudna on je rekao ja nikog necu voleti kao moju devojcicu i nije se nesto previse radovao drugom detetu,saznali smo da nosim decaka bilo mu je drago ali nista posebno radovao bi se i da je bila cerka...sada posle mesec dana od rodjenja sina vidi se da mu je drago sto je decak jer ipak je mm sa Kosova,moj svekar ima tri sina i sad tri unuka i dve unuke voli on i devojcice ali se vidi da vise voli decake ili bar sa njima vise ume  

New Mom -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 21:58:30)

IZVORNA PORUKA: New Mom

I daleko pre trudnoće, mm je hteo devojčicu (a ja dečaka). Kad sam ostala trudna, a pre no što smo znali šta je, imao je smišljeno ime za devojčicu, ne i za dečaka, to ga nije posebno interesovalo. Nije bilo srećnijeg od njega kad smo saznali da nosim devojčicu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Drugo zeleo zensko jer je mala razlika pa da budu bliskije. A trece hteo zensko kad je video kako je musko njanjavo.
P.S. Kaca mu je ljubimica al 100%.

serpica -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 22:26:29)

Ni mm nije patio da dobije sina,za prvo je zeleo devojcicu,a za drugo mu je bilo svejedno.Kad sam treci put ostala trudna svi su me pitali jer to zato sto zelite sina?[sm=zmeden.gif]
Naravno da ne. Vise je vezan za devojcice i sa njima vise provodi vreme nego sa sinom.

Torbica -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 22:44:56)

Moj je za prvo jako zeleo curicu, rekao mi je, ne znam sta cu sa njim ako bude musko. [sm=jezicek.gif] I bi curica.. Onda je pozeleo sina i tako je i bilo pa jos jednog sina i isto ga je dobio. Ranije je uvek govorio - devojcica/decak/decak/devojcica. Dok smo mladji bili zeleli smo 4-oro.

Ludachica -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 22:50:59)

Bitno da je zivo i zdravo, a svakako je najbitnija neizmerna ljubav i sreca koju nam taj VELIKI dar od Boga donese [sm=smiley27.gif]
Isto volimo i Gogu i Tomu, a tako cemo uskoro i Branku - nista lepse i vrednije od dece na ovom svetu nema!

Bibilib -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 23:13:40)

Muskarci zele da imaju sinove da bih bili njihove kopije... "Sve sto je tata radio,radices i ti sine i jos mnogo vise.NAUCICE TEBE TVOJ TATA"

Anoniman -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 23:18:41)

Mm je za prvo zeleo da bude devojcia, i svi se cude, kako to da muskarac zeli da bude devojcica, ma kao on to samo ispred tebe tako da kaze, iskreno volela bih da imam i sina jednoga dana, ali tek posle Sofije[sm=smiley36.gif] ahahahhaha[sm=smiley36.gif]

A mm brat je kada se Una rodila rekao ma samo nek se rodi zivo i zdravo i nek bude sin,njemu, jednoga dana, a pre deset_ak dana dobio cerkicu, i ne odvaja se od nje, ma sve on radi, samo sto je ne doji....

Klarita -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 23:19:01)

Mm se radovao za K i neverovatno mu je kako iko moze i da pozeli decaka ili devojcicu, ali je opet kad sam ostala trudna drugi put pricao kako bi mu bilo draze da bude devojcica, jer smatra da se sestre mnogo vise cuvaju u zivotu i vole. Kad smo saznali da je decak, nadao se potajno da je UZ pogresio tj dr[sm=smiley36.gif]
Ja sam navijala za decaka i ispunila mi se zelja, a sve to samo zbog toga sto zivim u selendri gde bi me kao i Serpi pitali i odmeravali da radjam trece za musko, e bas sam im ga uskratila sa N, pa mi sad govore, "Blago si ga tebi, ti si zavrsi" u fazonu- imam i devojcicu i decaka i to mi je...epa nije, hocu jos jednu devojcicu[sm=jezicek.gif]

Mm je "najbolji" drug iz detinjstva po K rodjenju cestitao "Neka je ziva i zdrava, nemoj se sekiras sto je devojcica" [sm=hudicek1.gif] Pobogu, on ima sina. Suvisno je reci da nam je to sada jedna od najomrazenijih osoba...crko da bog da[sm=hudicek1.gif]

Bibilib -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 23:43:22)

U pravu je vas brat bitno je samo da se dete rodi zivo i zdravo,a voli se i musko i zensko...
Da li postoji neko da ne voli svoje dete ako je dobio devojcicu a zeleo je decaka ili obrnuto? Naravno da NE...
Lepo je da covek ima i jedno i drugo ali sta nam Bog da,samo nek su zivi i zdravi...

Mala Elena -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (10.9.2014 23:59:35)

Prvo sto mi je palo na pamet- "Sine naslednice, sokole mali",hahaha [sm=smiley36.gif], nasa stara srpska

Klarita -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (11.9.2014 0:01:58)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

U pravu je vas brat bitno je samo da se dete rodi zivo i zdravo,a voli se i musko i zensko...
Da li postoji neko da ne voli svoje dete ako je dobio devojcicu a zeleo je decaka ili obrnuto? Naravno da NE...
Lepo je da covek ima i jedno i drugo ali sta nam Bog da,samo nek su zivi i zdravi...

Bibilib, nEsi fino procitala, njiOv brat je reknuo: "Nek se rodi zivo i zdravo i da BUDE SIN"
[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (11.9.2014 1:24:27)

i ja i mm smo zeleli devojcicu, tako da to bas nije istina za svakog muskarca. A moj brat je sav ponosan jer ima DVA SINA.[sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (11.9.2014 1:27:44)

Prvo što mije palo na pamet kao odgovor na pitanje iz teme jeste: zato što ne znaju kakva je sreća imati kćer!!![sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (11.9.2014 6:48:49)

mm je hteo devojcicu, i nije mi delovao da se obradovao kad je cuo da je pisonja. Vise sam se ja obradovala decaku.
Dok recimo moj brat (koji je sa svojom zenom u akciji pravljenja beba) vec kuka kako zeli prvo sina, jer to je naslednik. Ma ko ce razumeti muskarce. Ali isto tako ima i jednu teoriju, a teorija glasi: "Muskarci koji su skloni svaleraciji prave zensku decu" [sm=jezicek.gif]
Imam neki jak osecaj da ce prvo biti devojcica, i da cemo mu se svi popeti na glavu od zezanja zbog njegove glupe teorije [sm=jezicek.gif]
U sustini mozda odgovor na pitanje i lezi u toj tzv teoriji, da oni misle ako je devojcica onda su svaleri, a ovako ih sin izvuce [sm=jezicek.gif]
Al sam ga nalupala od ranog jutra.

branki* -> RE: Zasto muskarci vise vole da imaju sinove? (11.9.2014 7:56:59)

mislim da ,pod pretpostavkom da je ovo tacno,je zato sto produzava prezime,lozu i smatraju da ce biti njihova kopija,samo bolja.
mm je u prvoj trudnoci zeleo da bude sin,nije mi rekao,ali ja sam to znala.sad mu je svejedno,samo da bude sve u redu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>