|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 17.4.2010 13:12:29
|
|
|
|
marince1
|
Stavi sliku da vidimo,ako ti nije problem.
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 17.4.2010 13:58:04
|
|
|
|
majka mara
|
nije problem samo da se snadjem preko ovog slikomata,inace koristim neki drugi program pa kad prebacim link nece da otvori,ajd sad cu da nametim
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 17.4.2010 14:40:53
|
|
|
|
majka mara
|
nisam stigla da slikam u drugim varijantama nosenja na boku i na ledjima,jer neko non stop nosa malog okolo napred,a on uziva,pogotovo u maxiju. ja sam uzela ovaj sto je svuda postavljen sundjerima zbog udobnosti i za mamu i za bebu. mozete model dizajnirati same (mislim na boju,dezen i materijal) moze da se nosi beba od 3m+ do 3.5 god tj.dokle god imate potrebe da nosite dete
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 17.4.2010 18:00:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
A može li se u mei tai-u nositi beba da gleda napred?
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 17.4.2010 21:33:52
|
|
|
|
majka mara
|
ne. moze beba da bude ka mami,na ledima mame i na boku, zvanicno ne moze,ali bas cu sutra da probam,mislim da nije moguce zbog kroja tog zida gde beba se naslanja,ali probacu pa javljam. ps ali zato mozes palacinku da pojedes, ja uspela! i to sa euro-kremom i nisam se izmazala mm se pokidao od smeha
< Poruku je uredio majka mara -- 17.4.2010 21:36:03 >
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 17.4.2010 23:38:30
|
|
|
|
majka mara
|
izgleda da ipak moze evo nasla sam na guglu a nose i na napred da gleda dete evo:http://kozycarrier.homestead.com/ verovatno zavisi od kroja modela,razgovaracu sa zenama sto siju pa cu javnuti
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 18.4.2010 19:13:00
|
|
|
|
majka mara
|
pitala sam sivalicu,ali sam pozvala i fizijatra da mi on kaze,pa on kaze da nije preporucljivo uopste bebu nositi okrenutu od mame do godinu dana,niti u mei tai-u niti u kenguru zbog razvoja kukova. eto tako kazu
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 18.4.2010 22:04:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Fizijatri, pedijatri, lekari, babice, sestre... koga god pitaš, svi imaju različito mišljenje. Mislim, nemam pojma, ja sam to pitala zato što Andrej nema šanse da se nosi ka meni. Neće i neće. Hoće da gleda svet oko sebe.
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 19.4.2010 0:55:15
|
|
|
|
majka mara
|
probacu sutra sa malim on ima 6.5m
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 19.4.2010 22:50:19
|
|
|
|
sintia i
|
caos! Mene interesuje mei-tai. Gde se te moze kupiti i koliko kosta? Hvala unapred na odgovoru. Sintija
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 22.4.2010 20:18:03
|
|
|
|
majka mara
|
napisala sam ti pp i mail gde mozes poruciti pozz pitaj ako treba jos nesto pozz :)))
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 25.5.2010 16:16:56
|
|
|
|
majka mara
|
sutra slike sa novim modelima cu okaciti
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 2.6.2010 16:09:35
|
|
|
|
majka mara
|
danijela kozina
|
|
|
|
|
RE: mei tai nosiljka za bebe 13.8.2010 23:26:53
|
|
|
|
Didy
|
Joj, ja volim sve te "nosiljke" za bebe. Za sledeću bebu (jednog dana) bih volela da imam mei tai. Kengur ne volim, neudoban mi je, sling maramom sam oduševljena, maksimalno smo je iskoristili, a sa mei tai nosiljkom bih volela da se oprobamo... Volim taj osećaj prisnosti i blizine sa bebom koji imaš dok ih nosiš tako, a ruke su ti slobodne za sve što poželiš...
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.