|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mentalna aritmetika
4.6.2018 22:59:08   
Misha i Ljisha
Bratanac ide subotom i nekad ide cetvrtkom po 3h. Jeste nezgodno. Kazem nema kad deca da nam se igraju covece. Siznem. Vecito zovem brata i pitam sta imate danas. Imamo i mi. Ali oni dvoje dece pa puta dva. Izes ga. Ja vise volim da nam se deca druze napolju ali brat i snajka nisu u tom fazonu. Cak stariji bratanac znog malca genijalca nije bio u igraonici na rodjendanu kod moje D. Npr ja bih za takp nesto obavezno preskocila. Al dobro to sad kako ko vidi obaveze i prioritete

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Mentalna aritmetika
4.6.2018 23:02:35   
Ana RR
Ovde je vikendom po 3 sata.

Mi smo dosta napolju, što u dvorištu pa igramo tenis ili se dobacujemo loptom, crtamo kredama itd, što na biciklanju, šetnji... i koliko god da smo hoadli, trčali, vozili.... on bi još user posted image a ja samo što ne idem četveronoške user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Mentalna aritmetika
5.6.2018 9:22:15   
Tiziana
Znate sta je zanimljivo, svi idu na mentalnu aritmetiku, a kad dodje takmicenje Kengur, koje je cista logika i gde bi trebalo da pokazu sta su naucili, nigde te dece nema. Ima onih koji su i inace dobri u tome, pa im te dodatne aktivnosti samo jos malo pomognu.
Treba ja mislim dobro izvagati sta deci ponuditi. nisu svi talentovani za sve, na zalost roditelja..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Mentalna aritmetika
5.6.2018 9:47:05   
Misha i Ljisha
Tako je Tiziana u potpunosti se slazem. Kao sto rekoh brat i ja imamo tu matematicku crtu na naseg tatu a tata na svoju mamu tj nasu babu. Mi smo u dusi matematicari i oduvek nam je to bio najlaksi predmet u skoli. Ne verujem da ce nasa deca daleko od nas, jer vide se afiniteti od ranih dana. Bratanac je pre skole racunao napamet do 20, i sigurno bi i tako bio najbolji u skoli a evo najbolji je i tamo u malcu genijalcu jer prosto ima zicu za to. Moja D racuna na prstice odavno, voli brojeve, cita brojeve i trocifrene. Nekad se zezne ali boze moj ima 5 godina. Pri tom ja nista forsirala nisam. Zato i kazem ona ce matematiku sigurno znati pa joj malac ni nece trebati ja bih je dala na neke iskreno da kazem "prakticnije" stvari.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Mentalna aritmetika
5.6.2018 10:17:16   
Tiziana
Meni je to skroz ok kada deca zaista pokazuju sklonost ka tome.
Ja imam dvoje dece. Njemu matematika ide, na Kengury bude uvek dobro rangiran bez da se imalo pripremao. Ona ce sad da krene u skolu. Ona je umetnicka dusa i jedva zna koliko je 2 i 2.Nju matematika ne interesuje u 3 zivota. Zato ima bujnu mastu i moze da pripoveda pricu koju izmislja dok prica i tako 1h,dok je druga deca netremice slusaju..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Mentalna aritmetika
3.7.2018 7:58:35   
Anck Su Nmaun
Koliko treba vremena da dete upadne u stos? T mi je pricala kako drug iz razreda oz cuga ozracunava zadatke pa se i ona zainteresovala?
Ne bih sad nesto puno da je opterecujem s tim al bih je mozda upisala na neko vreme ako to uopste moze tako?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Mentalna aritmetika
3.7.2018 9:06:01   
Ana RR
Anck, možeš kada hoćeš da je ispišeš.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Mentalna aritmetika
3.7.2018 9:08:11   
Anck Su Nmaun
Pa znam al eto volela bih bar neke osnovne stvari da skonta. Opet kazem ne znam po kom principu rade.Mozda joj bude lakse s matematikom za kasnije. Jer ako je na mene nagrabusila je user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here