|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
20.3.2018 22:41:51   
ognjena28
Mome sinu je atopijski dermatitis najpre počeo da se pojavljuje kao crvenilo od sunca,te smo prve promene videli kada je u martu prošle godine, sa samo 6 meseci izgoreo na suncu. Kasnije su promene počele kao dve hrapave crvene fleke na obrazima, a ja sam započela potragu za kremom koja će pomoći mom detetu.Na preporuku prijateljice kupila sam CortinaT krem, proizvod Pharmalife.Cena je bila jako pristupačna za kreme tog ranga.Počela sam detetu sa godinu dana da mažem obraze,a sada on ima 18 meseci i moram priznati da su se fleke na obrazima povukle.Odlična stvar je što ovu kremu može koristiti cela porodica,miris je prijatan,lepo se razmazuje,njome i sebi namažem lice pred spavanje.Sve preporuke za ovaj proizvod Pharmalife,ali i za njihov Fitobalm i Immuno sirup.Uskoro ćemo probati Ferro C sirup zbog malokrvnosti,pa ćemo preneti utiske.

user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 17.5.2018 0:07:15 >

(odgovor članu Breathe)
Direktna veza do poruke: 501
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.3.2018 0:52:40   
marketing RR
Ognjena, hvala na lepom iskustvu, i na divnoj fotografiji user posted image

Da li se slažeš da je iz albuma prebacimo, tj. dodamo i u ovu temu?

< Poruku je uredio marketing RR -- 29.3.2018 0:55:47 >

(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 502
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.3.2018 19:47:10   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 503
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.4.2018 11:44:23   
ognjena28
Da,slazem se da i ovde mozete objaviti fotografiju.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 504
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.4.2018 23:26:13   
Ivana Djordjevic
CortinaT je krema koja meni,kao majci cetvoro dece,gotovo svakodnevno pomaze.Problemi sa ekcemom,suvom i crvenom kozom,ispucalim usnama,cak sprecava i svrab u takvim situacijama,a svi znamo koliko je tesko ubediti dete da se ne cese.U velikoj meri resili smo se problema koje smo imali.Sve preporuke!😊

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 505
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.4.2018 13:25:18   
AnaTamara
Pre nekog vremena, cerci se pojavio kao mali lisaj ispod oka koji je ubrzo nestao, bez tretiranja. Pre par dan joj se ponovo pojavio na bradi oko usne i nosa, preksinoc odjednom dobije gusenje ( dete koje nema problem sa alergijom ), crvenilo, otok. Odvela sam je kod dr koja je pored terapije za alergiju predlozila da uzmem Cortina T krem jer se radi o atopijskom dermatitisu. Sinoc sam joj namazala prvi put, jutros joj je cisto lice. Veoma sam zadovoljna, skoro nisam naisla na preparat bilo koje vrste, ciji je efekat bio tako brzo vidljiv.

_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu Ivana Djordjevic)
Direktna veza do poruke: 506
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.4.2018 21:53:03   
Dragija
Koliko pohvala i preporuka sam se naslusala za cuvenu CortinaT kremu, univerzalnu kremu, koja je omiljena najvise mamama pre svega sto mozete mazati od prvog dana svoju bebu u kriticnim predelima, a to je pelenska regija i svi prevoji, a podjednako i leti kad je suvise vruce pa se javljaju razni ojedi , a isto tako i zimi kada dodje do pucanja koze i isusivanja.
Verujte mi , prezadovoljna sam. Koristim je jako cesto.
Preporuka i svima koji imaju osetljivu kozu i sklonu isusivanju i ekcemima.

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 507
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
20.4.2018 9:44:32   
MimaKos
O deramtitisu bebe nismo znali nista, do dolaska nase druge, sada tromesecne bebe.. Ubedjivali su nas kako ce to samo da prodje. Cekali da prodje samo od sebe, navodno se beba cisti, ali kako se nista nije desavalo, konsultovali smo pedijatra koji je odmah rekao uzmite CortinaT!!! Prvo sto mi je palo na pamet zbog naziva je da je kortikosteroid u pitanju user posted image kakva greska! pronasla sam odmah na internetu sastav i videla da je 100% prirodna krema koja moze da se upotrebljava od prvog dana! i bukvalno je posle drugog mazanja crvenilo nestalo a bebina koza se umirila! Svaka mama koja se bori sa dermatitisom bebe zna koji je to uspeh! Uz to se i meni, zbog hormona i toga sto dojim bebu, pojavi neko crvenilo oko ociju, i rekoh da probam i ja, mogu samo da kazem da je CortinaT genijalna krema i da je i moja koza kao i koza moje bebe beskrajno zahvalna Pharmalife u, moja topla preporuka svima!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 508
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.4.2018 5:10:05   
jagodp
Za CortinaT smo čuli odmah u porodilištu jer je malecka rođena sa baš vrvenom upaljenom kožom (navodno jer je dugo bila bez plodove vode) 😑 koju su oni odlučili da dezinfikuju alkoholom user posted image naravno, kožica se dodatno upalila a meni su odmah rekli da je CortinaT prirodna krema koju bukvalno od rođenja sme da koristi, i hvala im do beskraja! Bebi se koža smirivala, kad smo došli kući nastavili smo sa korišćenjem i mogu da kažem zasigurno da je CortinaT zaslužan što moja malena sada ima lepu rumenu kožu bez crvenila i iritacije, mackamo se i dalje jer znam da ništa bezbednije a delotvornije ne postoji na tržištu! 😍😍😍 Preporuka joj ne treba jer gomila mama oko mene je koristi, i stvarno su sve prezadovoljne!!! user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 509
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.4.2018 15:52:01   
mileva84
Crvenilo kože problem nam je čest,
Od sunca, suvoće i ko zna čega već.
Rado je mažemo jer ekcem nam izleči,
Telo deteta umiri i sve lepo očisti.
I zato nemam nikada dilemu,
Namazati je ili se predati problemu,
Alergija na sunce smiri se preko noći,
Treba je imati kao lek prve pomoći.
Kortikosteroide i hemiju uopšte nema,
Radost mi pruža ova čudesna krema,
Ekcemi su prošlost i tu nema dilema,
Mirna i nežna koža bez problema,
Ako se detetu daje CortinaT krema.

(odgovor članu jagodp)
Direktna veza do poruke: 510
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.5.2018 20:11:20   
Mukimali
Od cortinata se ne odvajamo !!!!! Od 28 dana rodjena moja devojcica ima problem sa atopiskom kozom pogotovu po licu...sve smo probali..i napokon nasli pravu stvar...dete ima 9 godina a vec 3 godine koristimo cortinan....Cortinat je prva stvar koja se se stavlja u torbu😉😉😉Preporuka svima..mi smo se spasili

(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 511
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.5.2018 20:12:38   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: mileva84

Crvenilo kože problem nam je čest,
Od sunca, suvoće i ko zna čega već.
Rado je mažemo jer ekcem nam izleči,
Telo deteta umiri i sve lepo očisti.
I zato nemam nikada dilemu,
Namazati je ili se predati problemu,
Alergija na sunce smiri se preko noći,
Treba je imati kao lek prve pomoći.
Kortikosteroide i hemiju uopšte nema,
Radost mi pruža ova čudesna krema,
Ekcemi su prošlost i tu nema dilema,
Mirna i nežna koža bez problema,
Ako se detetu daje CortinaT krema.

user posted image

(odgovor članu mileva84)
Direktna veza do poruke: 512
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.5.2018 13:47:56   
Mukimali
Da li su dobitnici negde objavljeni...i gde se objavljuju..hvala unapred

(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 513
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
10.5.2018 15:33:56   
Mima75
Ubrzo posle rođenja, mojoj ćerkici se na obrazu pojavio ekcem. Na netu sam istraživala i pronašla sve u vezi kreme CortinaT. Kupila sam je u apoteci i počela da bebi nanosim na lice, posle par dana korišćenja primetila sam promene na bolje. Kremu koristim i ja, pošto imam isti problem sa kožom. Ne moram da brinem, krema ne sadrži kortikosteroide, tako da nema štetnog što bi moglo uticati na dojenje za razliku od ostalih krema i tableta koje sam koristila pre trudnoće. Moram priznati da me je ime kreme u startu asociralo na kortiko, kada sam pročitala sastav iste, odlučila sam da je probam i nisam se pokajala. Svi je koristimo i prezadovoljni smo.

(odgovor članu Mukimali)
Direktna veza do poruke: 514
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
17.5.2018 0:19:07   
marketing RR
Biće objavljeni u ovoj temi uskoro user posted image


IZVORNA PORUKA: Mukimali

Da li su dobitnici negde objavljeni...i gde se objavljuju..hvala unapred


(odgovor članu Mukimali)
Direktna veza do poruke: 515
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.5.2018 23:45:35   
marketing RR
Prvi dobitnik Cortinat kreme je laneaki user posted image

IZVORNA PORUKA: laneaki


drage moje, moja cela porodica ima nekih problema sa alergijama, ekcemima u principu sa jako, jako suvom kozom. Imam dva klinca ( sina od 2god. i bebu od 2 meseca) i mozete zamisliti koliko sam krema i uljanih kupila kako bi pronasla odgovarajucu. Strogo sam odlucila da necu decu mazati kortikosteroidima, koliko god buknuli. Tako da sam morala probati mali milion kremica od raznih proizvodjaca. Cesto se desavalo da su nas neke kreme bas pekle i to bas od proizvodjaca koji se reklamiraju da pomazu kozi skloni atopiji. Starija sestra ( koja ima stariju decu isto sklonu alergijama) mi je preporucila Cortinat kremu. Prvo sam pomislila da u sastavu ima neki kortikosteroid, tako mi je nesto licilo ime kreme, ali mi je onda objasnila sastav i prosledila sta pise unutra, pa sam odlucila da probam. Cula sam da i dosta pedijatara predlazu ovu kremu, pa sam najzad odlucila da je kupim. Kako mi je sin vec imao par ogrebotina od cesanja suve koze, odmah smo ga namazali. Mazali smo svaki dan ujutru i uvece, a i preko dana ako stignemo. Otprilike 5 dana je trajalo intenzivno lecenje tj.mazanje i koza je bivala sve svezija, gipkija, nekako elasticna. Pre te kreme, kad god povucem po nogici ruku, ona je nekako hrapava, kao smirgla, sada je koza bila oporavljena, licila je na lepu bebecu kozu. S tim sto nismo prestali da mazemo.potrosili smo celu tubu. Odmah smo kupili i dtugu tubu jer smo mislili da ce se ekcem odmah vratiti cim prestanemo sa mazanjem. Medjutim otkad smo kupili tu drugu tubu, imamo je i danas. Ekcem se vrati u nekom blazem obliku, manji crveni pecati, posebno u ovom zimskom periodu, ali mazanjem od par dana sve nestane. A, drugo krema se nanosi u jako tankom sloju, tako da moze da potraje. Oblik kreme je isto pogodan za tasnu za bebe, nije prevelika. Mada bih ja apelovala da uvedu i ona mini pakovanja, super su za posete pedijatru i mini destinacije. U stvari ja bas volim ta mini pakovanja. Hocu da napomenem da je Cortinat krema pogodna i za mazanje po licu. Cesto se desava da neke kreme budu pogodne za telo, ali ne odgovaraju licu, medjutim ova je pogodna i za lice i za telo. Ja sam prezadovoljna Cortinat kremom, te je i vama preporucujem. Znam kakva je muka kad se deca osipaju, a ne znate ni od cega ni kako da im pomognete, pa probajteuser posted image


(odgovor članu laneaki)
Direktna veza do poruke: 516
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.5.2018 23:47:43   
marketing RR
Drugi dobitnik Cortinat kreme je ognjena28 user posted image

IZVORNA PORUKA: ognjena28

Mome sinu je atopijski dermatitis najpre počeo da se pojavljuje kao crvenilo od sunca,te smo prve promene videli kada je u martu prošle godine, sa samo 6 meseci izgoreo na suncu. Kasnije su promene počele kao dve hrapave crvene fleke na obrazima, a ja sam započela potragu za kremom koja će pomoći mom detetu.Na preporuku prijateljice kupila sam CortinaT krem, proizvod Pharmalife.Cena je bila jako pristupačna za kreme tog ranga.Počela sam detetu sa godinu dana da mažem obraze,a sada on ima 18 meseci i moram priznati da su se fleke na obrazima povukle.Odlična stvar je što ovu kremu može koristiti cela porodica,miris je prijatan,lepo se razmazuje,njome i sebi namažem lice pred spavanje.Sve preporuke za ovaj proizvod Pharmalife,ali i za njihov Fitobalm i Immuno sirup.Uskoro ćemo probati Ferro C sirup zbog malokrvnosti,pa ćemo preneti utiske.

user posted image


(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 517
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.5.2018 23:48:23   
marketing RR
Treći dobitnik Cortinat kreme je mileva84 user posted image

IZVORNA PORUKA: mileva84

Crvenilo kože problem nam je čest,
Od sunca, suvoće i ko zna čega već.
Rado je mažemo jer ekcem nam izleči,
Telo deteta umiri i sve lepo očisti.
I zato nemam nikada dilemu,
Namazati je ili se predati problemu,
Alergija na sunce smiri se preko noći,
Treba je imati kao lek prve pomoći.
Kortikosteroide i hemiju uopšte nema,
Radost mi pruža ova čudesna krema,
Ekcemi su prošlost i tu nema dilema,
Mirna i nežna koža bez problema,
Ako se detetu daje CortinaT krema.


(odgovor članu mileva84)
Direktna veza do poruke: 518
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.5.2018 23:49:29   
marketing RR
Drage dobitnice, pošaljite nam do 27.5.2018. podatke na pp: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Čestitamo user posted image

(odgovor članu mileva84)
Direktna veza do poruke: 519
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2018 12:27:53   
Tanča
Cortinat krema najbolja,mojoj bebi spas za ojed !!! 👍🙂👏

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 520
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2018 13:13:55   
mama Jo
Bravo user posted image


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Tanča)
Direktna veza do poruke: 521
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
13.6.2018 9:41:44   
IvanaSK RR
Toplo vreme je donelo i sitni osip na grudima moje devojčice. Tusiranje i rashladjivanje nije pomoglo. Suprug se setio da imamo jos CortinaT kreme i namazao joj grudi. Sutradan se sve povuklouser posted image
Sin je isao na izlet sa skolom pa je pitao da li sme da nosi kremu da ima ako i on dobije osip od vrućine.
Definitivno krema koja bi uvek trebala da se nadje u kucnoj apoteci. Bravo!

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 522
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.6.2018 19:00:56   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 523
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.6.2018 19:35:43   
Mukimali



 Od cortinata se ne odvajamo !!!!! Od 28 dana rodjena moja devojcica ima problem sa atopiskom kozom pogotovu po licu...sve smo probali..i napokon nasli pravu stvar...dete ima 9 godina a vec 3 godine koristimo cortinan....Cortinat je prva stvar koja se se stavlja u torbu😉😉😉Preporuka svima..mi smo se spasili 


< Poruku je uredio Mukimali -- 30.6.2018 19:37:35 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 524
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
8.7.2018 18:06:18   
Gaga 16
Ja sam koristila tu kremu u 4.mesecu trudnoce. Imala sam neke crvene pecate koji su uzasno svrbeli po ruci i njih sam uspesno regulisala ovom kremom. Topla preporuka za sve trudnice sa koznim problemima

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here