|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasumice izabran dan
30.10.2014 21:37:55   
pipi_coco
06:00 zvoni alarm (hocu da se upucam od muke)
06:05 mm vice na mene da ustanem jer cu zakasniti ( hocu sad da upucam i njega), spremam se,
06:30 izlazimo iz kuce i krecemo, ostavljam njega na pola puta, a ja vozim dalje
07.30 stizem na posao i pijem kafu sa kolegama
08:10 kafa gotova i bacam se u nove radne pobjede
12:00 pauza, do tada sam se vec na rintala ko konj, pisi nake dopise, ganjaj neke kpopije, visi na telefono ko' majmun, dolazi neka stranka da prijeti kako ce da nas tuzi user posted image
12:30 dorucak/rucak gotov, rintaj dalje
15:00 druga kafa sa kolegama, zatim raspremanje nereda na stolu
16:00 jeeei gotovo za danas
16:30 stižem kod svekrve na rucak, mm je vec tamo ( tu mu je "radno mjesto")
17:00 kafa i kolaci njam njam
18:30 stizemo kuci, mm loži vatru, ja zracim stan, u letu pospremam neki sitni nered po kuci
19:00 dolazi mm-ov prijatelj da mu pisem naku žalbu
20:30 žalba gotova, on odlazi, perem case, mužu vidam rane ( udario se danas po nožnom prstu)
09:00 spremam sta cu obuci za sutra
09:15 sjedam za komp da malo blejim na RR user posted image
u 22:00 pocinje neki film, do tada cu vec biti u krevetu, a u 22:30 vec spavam ko' top



_____________________________

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Nasumice izabran dan
30.10.2014 21:51:47   
NadaR
7:00 - ustala kao debil jer se sat promijenio i nikako da se presaltam i ja

7:30 - 8:30 pijem kafu

8:30 ustAJE M

9:00 - doruckujemo

9:30 - 12 :00 - tekuce stvari kad smo kuci , kucni poslovi , ves , rucAK

12 :45 krecemo u skolu . Vozim M do parkinga kod skole , tamo ga preuzima mama njegovog najboljeg druga . Ovako tackasta i zarazna ne smijem pred skolu user posted image

13:00 Stigla kuci ; Opet tekuci poslovi.

15:15 idem po M

15 :45 stigli kuci , rucak , sudovi

17:45 trening ; opet samo do parkinga i vracam se kuci

19: 15 idem opet po M

Poslije vecera , tusiranje i od 21 je miiiir user posted image





_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Nasumice izabran dan
28.10.2015 12:33:34   
branki*
evo npr danas..
ustajem u 6 sati,muz me budi,deca spavaju.stavljam za kafu,perem zube,sminkam se,cackam preko tableta po rr...oko 7 budim bozu i dajem mu vitamine i dorucak,utom se budi i boka,nju zanimam igrackama..spremam b i spustam ga svekrvi da ga vodi u vrtic.dolazi moja mama,predajem joj boku,a ja idem da zavrsavam oko papira,svratim na brzaka u prodavnicu i vracam se do 10.stavljam rucak na brzinu i kasicu za boku.hranim je.nosim je,igram se..cacakam po rr.boka spava..sredjujem stan.danas me jos ceka odlazak b kod defektologa i spremanje jela za njega.usput igranje sa bokom,nosanje.kad b dodje ,malo vezbam sa njim..kupam ih,vecera i spavanje.onda ja pocistim po stanu,rasklonim..legnem i drndam internet i zaspim.to su nam standardni dani.nekad bude drugacije.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Nasumice izabran dan
28.10.2015 13:05:42   
Modessty
U 4 ujutru čujem Nikolu da nešto mrmlja, odem da proverim, otkrio se i traži mamu. user posted image POkrijem danila koji je takođe otkriven i sav se zgrčio. Onda legnem pored Nikole i borim se sa njim 10 min da ga pokrijem i da se smiri i nastavi da čvrsto spava. Nekad se vratim u svoj krevet, nekad kao jutros ostanem tu gde jesam.
Taman zaspim, imam utisak spavam tek 2 minuta, kad oko 4.55h čujem Nikolu koji traži sok, veeeiiki sok. Kažem nema sok, nismo kupili, može voda? Kreće žalopojka kako bi on sok a ne vodu. Ustajem sipam u čašu vodu i sasvim maaalo soka i nadam se da će prevara uspeti. On pije, malo se mršti ali pije. Odmah se baca nazad na jastuk i kaže oću dižim mami uvoo. Gde je uvooo. Legnem opet pored njega i srećom uspavam se!
U6h čujem muža da odlazi na posao. Ponovo pokrivam Danila i lepo ušuškam Nikolu da ne oseti da me nema. Idem do kupatila da se na miru umijem i očešljam. legnem malo na krevet da se ispravim i protegnem! Razmišljam da nastavim da spavam, ali krevet je otišao u aut načisto i spavanje na njemu je bolno. Dižem ruke i ustajem. Gledam na sat - 6.20h user posted image
Kad Nikola spava malo duže kao danas - stignem da im spremim doručak, da se obučem pa čak imalo našminkam (to šminkanje kod kuće je retka retka jaaaako retka stvar)
Sreća je i da Danilo ne ide u školu i ne moram da ih vodim kod bake na čuvanje - baka dolazi kod nas! Donosi burek za doručak! Jebote dana baš imam sreće! Sendviče koje sam spremila za decu nosim sebi za doručak! Jupiiii!
Nikola se budi oko 7. Grlimo se i ljubimo i nosim ga u dnevnu sobu. Naravno neće da obuče čarape. Ali kad je spazio baku sa kesom bureka menja raspoloženje i onda sve može! Njih dvoje se zajedno umivaju i oblače a ja ljubim Danila i iskradam se na prstima iz stana. U liftu kapiram da sam ponela pogrešan telefon. Moram da se vratim. Auuu izazov da se Nikola ne rasplače! Otvaram polaaaako vrata od stana i samo provirim da stavim telefon na cipelarnik, podižem pogled - Nikolzila me spazio! Ipak burek je bitniji! Kaže samo : "Mama jedem bujek! Ćaooo". Uh! Olakšanje!. Opet lift, izlazim iz zgrade i zovem odmah kolegu da vidim da li mogu sa njim na posao. Kaže za 10 min sam tu, vidimo se! jao moje srećeeee
U 7.40 sam na poslu. Kasnim samo 10 min! Neverovatan uspeh i rekord ove nedelje!
Na poslu klasika - palim komp i odmah blenem u RR i šta ima novo kod cura. Jedem doručak srećna što ga već imam! Onda radim.... Dolazi kolegenica, pijemo kafu i ćaskamo. Onda se napravi gužva i uživanje završeno. Ajd opet radi nešto pametno i korisno.
Sad čekam onaj sastanak sa doktorima pampersovcima na RR.
Posle posla idem kod drugarice. Jedva čekam da decu pustimo da luduju a da nas dve istračarimo ko žene! user posted image Ne viđamo se često pa sam zato danas sva euforična u vezi tog našeg druženja.
Deca će se izmoriti i uspavati se i pre 21h verovatno. user posted image

Divan divan dan! user posted image
Da nisam umrla jebote i otišla u raj?!user posted image user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Nasumice izabran dan
21.9.2016 18:50:32   
branki*
5:30 zvoni sat ,ustajem,stavljam za kafu,odlazim u kupatilo i perem zube.donosim neseser u kuhinju,pijem kafu i sminkam se.oblacim se.boka se meskolji da sisa,dam joj.budim bozu,dam mu da se obuce,ganjam ga da ide u vc,oblacim boku.zurim vec.krecemo,vodim ih u vrtic,treba nam 15 min,ostavljam ih i u pola 8 sam na stanu i,cekam bus za skolu.casovi..dolazim u grad oko dva,pola tri i odmah idem u obdaniste,uzimam decu i krecemo kuci.postavljam sto za rucak,raspremamo se i rucami.sklanjam.boka sisa.vezbam sa bozom ili se igramo.cistim sta mogu usput.dolazi logoped ili idemo kod defektologa.stavljam rucak za sutra i spremam veceru.vecera.peglam sta ce ko obuci sutra.kupanje.uspavljivanje dece.pospremam malo po stanu.zavrsavam rucak i idem u krevet.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Nasumice izabran dan
21.9.2016 22:04:48   
Anck Su Nmaun
Budim se u 4h malisa se vrti pun mu nosic ne moze da dise pa se budi, uspavljujem ga.
Oko 6:30 cujem mm kako budi devojcice, pokkusavajuci da budu tihi da ne probude batu i mene jer znaju da sam ne ispavana. Ali cujem malennu : Hocu mamu! Ja ustajem da im pomognem da se spreme, i namestim frizure. Mm ih vozi u vrtic, a ja primetim da je jedna zaboravila papucice za vrtic, mm se vraca i opet ide do vrtica. Donosi nam dorucak...bebac jos uvek spava. Pospremam sobe i dnevnu , stavljam sebi kafu ..i bebac se budi i siki. Igramo se malo i on opet na spavanjac.
Ja sve nekako pokusavam da odem i ja da spavam ali se vrtim po stanu...
Oko 11h stavljam rucak, i malisa je opet budan, stavljam i njemu da skuvam neku kasicu. Posle toga uspemo malo da odremamo zajedno ali on se budi , zapusen mu nosic...ludim i kazem mm da donese inhalator od bake i deke.
Idem po devojcice u 14h u vrtic, dolazimo kuci, ja hranim malisu, one se malo igraju i spremmao se da idemo napolje kad dolazi mm i donosi inhalator. Izasli mso , proetala malo sa svo troje , dok je bebiron bio raspolozen... nekih pola sata i jace. Kad je poceo da se buni ostavljam ga kod mm, a mi odemo do apoteke...jedne...druge...trece...cetvrte...pete user posted image ne nalazim to sto mi je potrebno. Odustajem i idemo na igraliste. Posle nekog vremena idemo kuci, uspavam bebca i ja i cure pravimo palacinke.
Kasnije , na red kupanjac , bebca podojim.. naravno on Obilnooo bljucne i odu svi na spavanjac.
MM izasao sa kumom na pice , ja sedoh za komp...i eto prepricah dan user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.9.2016 22:06:56 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Nasumice izabran dan
21.8.2017 11:27:13   
krin 40
Naš letnji dan kada velika deca nemaju obaveze koje uključuju mene😁 Beban se budi oko 7-7 i 30.Presvlačim ga.Sisa.Podrigne.Vratim ga u krevetac.Smeška mi
se kroz ogradicu,vrti glavicu levo desno i zaspi.I ja sa njim.Spavamo do 10h.Budi se.Prebacim ga kod mene.Mazimo se.Guguče,smeška se.Priča na "kineskom"
isto tako mu odgovaram😁Sisa.Sidjemo u dnevni boravak.Njega stavim u ljuljalicu meni smutim nesić.On gleda Baby Tv dok ja pijem kafu i kuckam po RR.Oko 11h i 30 min buni se.To je njegov zahtev za krevetcom i spavanjem.Odnesem ga u sobu i spustim u krevetac.On se vrti,guguče i zaspi.Za to vreme spremim sebi klopicu i velikom sinu koji je druga smena na poslu pa ustaje kasno.Jedemo.
Stavim planirano za ručak.Veliki sin ode do radnje po sitnice.Beban spava sat-sat ipo.Budi se oko pola dva.Presvlačimo se,igramo,mazimo.Sisa.Budan je oko sat vremena.Opet da signal da mu se spava.Preko dana
uglavnom je sat vremena budan pa dremne i tako u krug.Oko 17h i 30 min dolazi mm sa posla.Ručamo.Kada beban ustane sisa u 18h i idemo u šetnju.Kada nisu vrućine idemo i pre podne u jednu turu pa tada
spava napolju.Iz šetnje se vraćamo oko 19h i 45min
On se zabavlja u ljuljalici dok mi pripremimo sve za kupanje.Oko 20h legne u kadicu.Uživanje dvadeset___ak minuta.Oblačimo pidžamicu i idemo u sobu.Sve
pogašeno.Samo svetlost iz hodnika se vidi.Sisa.Podrigne.Ako se uspavao tokom jela probudim ga nežno i tek onda stavim u krevetac.Mada za tim više nema
potrebe.Sam otvori okice kada podrigne.Budnog ga ljubim poželim laku noć i ostavim da se uspava sam.To sada traje pet minuta.Oko 20h i 45min spava
čvrsto.Spava do sedam,pola osam ujutru i onda u novi dan❤

< Poruku je uredio krin 40 -- 21.8.2017 11:35:05 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Nasumice izabran dan
22.8.2017 21:22:08   
Sarav
Sat zvoni u 6,15. Mm se sprema za posao. Ja budim S, malo je mazim dok se ne probudi skroz pa onda umivanje i ona i ja. Mora nešto da pojede pre sirupa. Dok S jede P se budi i sisa. Mm ide na posao. Oblačim Sofi, pakujem bebu u nosiljku i idemo peške u vrtić. U povratku kupujem šta mi treba za taj dan. Doručak, kafa, RR. Nakon toga spremam ručak, uspavljivanje bebe oko 11,sređivamje kuće, kuvanje kašice za bebu. Ponekad i ja spavam sa njom. Mm dolazi sa posla, pakujemo se svi i idemo kolima po S, pijemo piće u gradu ili odmah kući na ručak. Oko 18h izlazimo na igralište i tu smo do smrkavanja. Od 20h kupam decu, večera, uspavljujem devojčice. Onda nas dvoje gledamo filmove i tamanimo sladoled.

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Nasumice izabran dan
24.8.2017 14:07:35   
degu
5:30 muz odlazi na posao,starije dete place, hoce kod mene u krevet, budi mladje dete koje se usput budilo celu noc. Uvaljuje mi se u krevet, dojim mladje ne bi li se vratilo na spavanje, vracam ga, lezim na ivici. Kukuricu petlovi, laju psi, opet se mali oglasava, budi nju...palim fen da ga jos malo uspava, stavljam dudu, zadremao je.
6:30 odustajem od spavanja, silazim, stavljam kafu, taman sednem, mali je budan, trci na sprat po njega da je opet ne probudi.
Idem u bastu da uberem tikvicu njemu za dorucak i dok srcem sad vec hladnu kafu, spremam dorucak sinu, njemu se duze kuva i hladi, treba vise vremena.
Ustaje ona, oblacim je, cesljam, vezem kosu, a treba i njemu pelenu presvuci, obavljeno. Sad treba njoj dorucak spremiti, sve servirati i parkirati ih da jedu.
On opet nesto sizi, ustani daj mu neke ćase, kasike da se igra, kuvanu sargarepu, krompir, gnjeci to po rukama, razbacuje, kako pridjem kasikom on mase,prosipa, kaplje na sve strane, a ona kuka hrani i mene...zavrsavamo dorucak, on sizi umoran je, ostavljam tornado u kuhinji, dajem mu da sisa ne bi li zaspao, drema na sisi, super...spustam ga u krevetac, njaaaa, dizi ga vrati na sisu, ne vredi, budan je.
Ostavi ga u kreveticu mozda se sam uspava.
Odem da rasklonim kuhinju, ona kuka da slazemo puzle i kad cemo napolje. 10:30 on nece da spava. Nista, vadi ves iz masine, pakuj starije dete, idemo napolje da sirim ves a ona da se igra. Izvedem je, vratim se po mladje, usrao se, komplet, sve,pranje guzice, presvlacenje. Vratim starije unutra, opet me vuce da slazem puzle a ruke su mi do lakata u govnima. Konacno 11h izlazimo napolje.rasirim ves, usput preskacem suvi koji nisam stigla da slozim, vodi nje na igraliste, nije ni pocela da se igra, on kmeci, setio se sa mu se spava.
11:30 vodi ih kuci,ne vredi, uspavaj ga, zaspao je, uh...12h obecala sam joj sladoled od banane i kojecega, al je banana jako smrzla, stavljam u drugu posudu s vodom da se malo otkravi al posuda s bananom je pukla, usla voda unutra, razgnjeckavila se, uh zasto nista nije 5 minuta. Stavi bananu u secko, trci izmedju kuhinje i kupatila da ne pravim buku i ne budim lava dok spava. Gotov sladoled, samo da izvadim ćase is sudomasine, otvaram, sudovi ostali prljavi, nesto je kacilo za prskalice, nisu se oprali aaaaa...operi saj joj sladoled, iza toga totalni haos ostaje, vodi je na spavanje i sad na brzu brzinu kuvaj rucak.
Nema jos ni 13h a ja se osecam kao rascerecena kokoska a gde je 19h kad muz dolazi.
14:30 dama ustaje, u 15 rucak...pa raskloni sudove i sav haos koji se skupljao dok je poneko spavao, citav dan na nogama a gde god se okrenem preko neceg preskacem. Skupi ves, slaganje ce da ceka, opet mali treba sa spava, utisavaj starije, mali nece, odustajem, vodim ih na igraliste, mali sizi, spava mu se, opet uspavaj...19 h stize muz umoran s posla, starije dete od silne zelje za njim opet se nesto njari, obe izbacujemo sve frustracije koje smo skupljale tokom celog dana, a on je jedva cekao da izadje iz buke u tisinu.
19:30 kupam decu, sebe, 20h vecera, 21h idemo u krevet. 22h svi spavaju i ja ako imam srece. Sutra je novi dan. Ko kaze da porodiljsko nije godisnji odmor? :D

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Nasumice izabran dan
24.8.2017 16:13:10   
Sanjica26 RR
Degu, svaka ti cast na organizovanosti. Moras i ti da odmoris malo.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Nasumice izabran dan
24.8.2017 17:27:11   
degu
Joj zeno gde ti vidis ovde organizovanost user posted image
Bas je to problem sto sam neorganizovana, ne postizem nista, sama sam stalno, al porasce deca pa krpe i usisivace u ruke pa nek pomazu mamici user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Nasumice izabran dan
3.12.2017 1:57:52   
Srecko47E
Slazem se da je Degu organizovana.
Nekako mi zvuci da je sve pod konac a da se satnica kod nje uvek za sve zna.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Nasumice izabran dan
3.12.2017 13:16:37   
emicaa
recimo petak(to mi je jedan od drazih dana jer je vikned na vratima)
6:30 mm krece na posao i probudi me da me poljubi,tad i Dora prelazi kod nas u krevet.Poljubim je i zaspimo.Oko pola se budi srecko pa vristanjem probudi i nas dvije.Ustanem,pustim im crtic i odmaram od spavanje.
8:30 presvlacim Davida,ganjam ga po sobi da ga namazem(to je najgori dio svakog presvlacenja),zatim presvucem Doru,ocesljam je a onda pranje zubica za oboje (ja se umivan i perem zube nakon pocetka crtanog)
9:00 dorucak za nas troje.
9:30 posto su oboje namireni pocinjem sa pospremanjem stana,stavim sudje u masinu,usisam,uspremim ves ako ga ima po podu,prebrisem kuhinjske povrsine.
11:00 igramo se zmurke,dobacivanja loptom,bacam ih po krevetu.Posle tog idem na prvu pus pauzu.
12:00srecko ide na spavanje,onda ispusim jos jednu pa Dora i ja rucamo.Pripremim Davidu rucak,sklonem sudje od naseg rucka pa se mazimo.
13:30 srecko je budan,mazimo ga pa onda presvlacenje i opet borba oko mazanja.zatim ruca,pa se ukaki pa onda jos jedno presvlacenje.
14:30 spremamo se za setnju,obucem Doru,pa sebe.Srecko je vec obucen,samo mu fale cipele i jakna.Spremimo se i krecemo.
16:00 vracamo se kuci smrznuti,sidjemo kod sveki na kafu,Dora i ostane tu a nas dvoje kuci da pravimo veceru i da uzivamo u dvoje.
17:45 dolazi mm sa posla,pijemo kafu,pricamo pa mu onda prepustim Srecka da odmorim.
19:00 veceramo svi zajedno,onda Dora ide na kupanje,dok ja nju oblacim u pidzamu mm ubaci D u kadu.Dok ga oblaci i naravno opet maze ja se istusiram pa onda ide mm na tustinje.
20:30 spremanje je gotovo pa se igramo svi zajedno,David uglavnom u to vrijeme postane nervozan pa mu pustim pjesmice.
21:15 mm uspavljuje Davida a ja Doru,do pola 10 su oboje gotovi.
22:00 nas dvoje sami,uzivamo u tisini user posted image
23:30 odlazim u krevet i cekam srecka da se prvi put probudi pa nocna zabava moze da pocne

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Nasumice izabran dan
3.12.2017 15:58:11   
Srecko47E
Zene stvarno ste cudo.
Ja vec sada ne znam ovaj moj nadmoćno izabran dan ni kako ni kada je krenho

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Nasumice izabran dan
6.3.2018 9:53:51   
Dora89
Žene su sila, nemam reči! user posted image Kad bi se muškarci ovako snašli?

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 140
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:







OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...
Kako se pravi beba u jednom afričkom plemenu
Roditelji su ti koji odlučuju da li će i kada imati dete, ali dete u stvari samo bira svoje roditelje i pronalazi put do...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here