|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   obim glave bebi u trudnoci
8.6.2016 9:37:20   
DraganaZiv
Pozdrav svima!

Hitno!
U 35 nedelji trudnoce sam. Juce sam bila na kontrolni pregled i doktor mi je rekao da je obim glave moje bebe vec 38cm. Molim vas ako neko ima slicno iskustvo neka mi javi. Da li treba da budem zabrinuta (a jesam dosta)? Ne bih voljela ni da mi dijete ima veliku glavu user posted image , a nadam se da je sve u redu. Moram naglasiti da mi je prvo dijete kad se rodilo imalo obim glave 37 a jos je bila prenijeta trudnoca. Molim vas da mi neko sto prije odgovori da bi ova zabrinutost prosla user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: obim glave bebi u trudnoci
8.6.2016 9:43:17   
Sanjalicaaa
Dragana, uz nije 100% pouzdan. Te mere su pretpostavke. Ako je dete krupno mora da ima vecu glavu. Ne zna, zasto brines. Moj stariji je bio jako krupan i obim glave je bio 38cm sasvim proporcijalno sa telom. Za mladjeg su mi rekli da ima malu glav, da glava kasni u odnosu na telo a se rodio sa obimom 37cm. tako da, ne brini.


_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu DraganaZiv)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: obim glave bebi u trudnoci
8.6.2016 9:53:17   
emicaa
Poznajem djevojku kojoj su isto govorili da beba ima velik obim glave,slali je na milion analiza i mjerenja i na kraju rodila normalnog,živog i zdravog dječaka.Nije ni uz 100% siguran.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Adriana ili Anja?
pisuljica



Anja (74%)

Adriana (26%)


Ukupan broj glasova: 178

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here